تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 97 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خانم يا آقاي SLZ نوشته بودين كه هليكو باكتر داشتين، بعد از جراحي دندون عقل دوباره براي هليكوباكتر آزمايش دادين؟ يعني فك مي كنين احتمالا عفونت دهاني باعث اون بوده؟
    چون من براي پر كردن دندونم پارسال كه رفتم دكتر، يه لكه هاي ريز سياه روي بعضي از دندونام بود كه دكتره گفت چيز خاصي نيست و بخاطر يه نوع ميكروب دهانيه كه بعضيا دارن! ضمن اينكه منم دندون عقلم نيمه پنهانه ولي خب مشكلي ايجاد نكرده.
    اون اوایل که پیش چند تا متخصص رفتم، آخری تو مطبش یه دستگاه تست هلیکو داشت 60-70 تومن گرفت تست رو انجام داد و گفت هلیکو کاملا از بین رفته، ولی هیچ تاثیری توی صداها نداشت. مطمئن هستم از هلیکو نیست، جراحی دندون هم خیلی بعد از اون تست انجام دادم. دندون عقل منم هیچ مشکلی برام ایجاد نکرده بود، فقط چون عقب رفتن لثه روش با شروع این صداها همزمان شده بود، بهش مشکوک شدم و درش آوردم که فکر کنم 99% بهبودی حاصل شدش. الانم کلی میرم کلاس و این ور و اون ور و مشکلی ندارم.

2. این کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

slz شما که مشکلت حل شده دیگه دنبال بزاقو اینا واسه چی هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

slz شما که مشکلت حل شده دیگه دنبال بزاقو اینا واسه چی هست ؟

انقدر برام وحشتناک بود و انقدر بهم ضرر مالی روحی جسمی زده که تا علت اصلیش برام کاملا مشخص نشه ولکنش نیستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اون اوایل که پیش چند تا متخصص رفتم، آخری تو مطبش یه دستگاه تست هلیکو داشت 60-70 تومن گرفت تست رو انجام داد و گفت هلیکو کاملا از بین رفته، ولی هیچ تاثیری توی صداها نداشت. مطمئن هستم از هلیکو نیست، جراحی دندون هم خیلی بعد از اون تست انجام دادم. دندون عقل منم هیچ مشکلی برام ایجاد نکرده بود، فقط چون عقب رفتن لثه روش با شروع این صداها همزمان شده بود، بهش مشکوک شدم و درش آوردم که فکر کنم 99% بهبودی حاصل شدش. الانم کلی میرم کلاس و این ور و اون ور و مشکلی ندارم.
    من براي شروعش هيچ گزينه اي ندارم كه بهش مشكوك بشم، جز اينكه استرس زيادي داشتم و هليكوباكتر. ولي اميدوارم براي منم به خاطر دندون عقلم باشه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اونايي كه حداقل تو سناي بالاتر اين مشكلو پيدا مي كنن نبايدخيلي زياد ناراحت باشن. براي من سالايي كه بايد بهترين مي بود با اين درد لعنتي از دست رفت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

انقدر برام وحشتناک بود و انقدر بهم ضرر مالی روحی جسمی زده که تا علت اصلیش برام کاملا مشخص نشه ولکنش نیستم.
    از اينكه مي بينم يكي با اين مشكل بوده و خوب شده، واقعا خوشحال ميشم. چون هم خيلي زجرآوره و هركي خوب شه خوشحالي داره هم اينكه لااقل درمون نشدني بودنشو نقض ميكنه!
    راستش من اگه جاي شما بودم، ديگه بهش فكرم نمي كردم.
    نمي دونم درسته يا غلط ولي فك مي كنم مثلا اگه آلزايمر بگيرم، اين مشكل رفع ميشه يا حداقل خيلي كم ميشه!

براي شما كل رودتون بود؟ من بيشتر اين صداها از سمت چپ شكمم هست و حتي پهلوم.
    و اينكه نبضتون شديد تر ميزد؟ چون براي من انگار قلبم توي شكممه انقدر كه نبضش شديده، حالا ديگه اينا چه ربطي دارن، نمي دونم.

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خندم گرفت خدایی .
    پس الان قشنگ میدونی ما چی میکشیم ، دلت به حال ما میسوزه ، نه ؟
    خدا کنه ما هم خوب بشیم .هی هی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

از اينكه مي بينم يكي با اين مشكل بوده و خوب شده، واقعا خوشحال ميشم. چون هم خيلي زجرآوره و هركي خوب شه خوشحالي داره هم اينكه لااقل درمون نشدني بودنشو نقض ميكنه!
    راستش من اگه جاي شما بودم، ديگه بهش فكرم نمي كردم.
    نمي دونم درسته يا غلط ولي فك مي كنم مثلا اگه آلزايمر بگيرم، اين مشكل رفع ميشه يا حداقل خيلي كم ميشه!

براي شما كل رودتون بود؟ من بيشتر اين صداها از سمت چپ شكمم هست و حتي پهلوم.
    و اينكه نبضتون شديد تر ميزد؟ چون براي من انگار قلبم توي شكممه انقدر كه نبضش شديده، حالا ديگه اينا چه ربطي دارن، نمي دونم.

من کل رودم بود. چپ راست وسط! از نظر نبضی هم درسته، منم یادمه نبضم سریعتر میزد، حتی حس میکردم کل شکمم داره توش زلزله میاد! من شدیدا عقیده دارم این مشکل باعث بوجود اومدن استرس میشه نه اینکه چون استرس داریم، صداها شرمندمون میکنن!

اگه بهش فکر نکنم چجوری میتونم علت اصلیشو بفهمم. من دوست دارم تا جایی که ورشکسته نشم خرج کنم تا علتشو بفهمم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خندم گرفت خدایی .
    پس الان قشنگ میدونی ما چی میکشیم ، دلت به حال ما میسوزه ، نه ؟
    خدا کنه ما هم خوب بشیم .هی هی

قشنگ میدونی چیه! کیس من از همتون بدتر بود! (پستای قبلیمو بخون). دلم به حال خودم هم زیاد میسوزه. ولی این بیماری با بد کسی در افتاده، تا آخر عمرمم که شده دنبال علتش میگردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اونايي كه حداقل تو سناي بالاتر اين مشكلو پيدا مي كنن نبايدخيلي زياد ناراحت باشن. براي من سالايي كه بايد بهترين مي بود با اين درد لعنتي از دست رفت.
    دقیقا من هم بهترین سالهامو از دست دادم، نه همشو ولی 3 تاشو! که خوب کم نیست. تو کل دنیا هم کم نیستن کسایی که با این درد 15-20 سال درگیر بودند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •