عزیزشما همش فکر کسایی نباش که کنسول دارن :: GT5 که فقطبرای PS3 هست , و Forza 3 هم که برای XboX360 ، ولی NFS:Shift برای همه ی پلتفرم هاست!
عزیزشما همش فکر کسایی نباش که کنسول دارن :: GT5 که فقطبرای PS3 هست , و Forza 3 هم که برای XboX360 ، ولی NFS:Shift برای همه ی پلتفرم هاست!
به قول اون يكي دوستمون گريد فقط گرافيك داشت.همش تو در و ديوار بودي.اينكه نميشه بازي.به نظر من قربون همين nfs
از تصاویر بازی به نظر میاد که این نسخه هم توی پیست باشه.ولی گفته میشه که خیابانی هستش.در ضمنمن خودم گرید رو تا اخراش بازی کردم به نظرم یکی از بهترین ها بود.(البته باید بگم که بازی موست وانتد نیز یکی از بهترینها بود)اما بعد از این عناوین دیگه NFS نتونست بازی به بیرون بده که طرفداراشو راضی کنه مخصوصا این نسخه ی آخر که به نظر خیلی ها افتضاح بود.
گرید به واقعیت بیشتر نزدیک بود.به همین دلیل شاید بیشتر کسانی که NFS بازی کردن ممکنه از گرید اصلا خوششون نیاد.
يعنی چی تو در و ديوار بودی؟! اگه منظورتون اينه كه منطقه ای كه توش مسابقه ميداديم توی GRID محدود بود خوب اين دليل نميشه كه
GRID تو پيسته انتظار نداره كه ماشين تو پيست بره تو شهر بچرخه ... اين NFS هم اگه تو پيست باشه صد در صد چرخش آزاد توی شهر يا جاهای ديگه
رو نداره ... ايرادی بگيريد كه منطقی باشه لطفا
موافقم.من grid رو تموم کردم.به نظرم فوقوالعاده بود.کسانی که نمی تونن یک ریسینگ واقعی رو تجربه کنن میگن اینجوریه اونجوریه.در حالی که گرید کاملا واقعی کار شده بود.
شما واقعا چطور گرید بازی میکنید ! من روی basic نمی تونستم ! مخصوصا اون مرحله هایی که ماشین دفرانسیل عقب و فقط دور خودش تاب میخوره !
grid خیلی عالی بود، گرافیکش فوق العاده بود ، قشنگی بازیشم فقط به خاطر سخت بودنش، بود.
grid تنها بدی که داشت نمیتونستی ماشینو خودت sport کنی.
به نظر من دیگه EA باید دور سری NFS رو خط بکشه.
شما اگه دقت کرده باشین, می بینین که همین چند ماه پیش EA به صورت عجیب ناشر بازی Burnout Paradise شد در حالی که این بازی رقیب سر سخت NFS هست. اون طور که من پیش بینی میکنم اینه که دیگه EA میخواد روی سری Burnout Paradise کار کنه.
اگه اشتباه میکنم, بگین چون اطلاعاتم یکم قدیمیه و چند روزیه که اخبار تازه رو نخوندم.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)