ولي من همون را فقط فعال كردم و بدن ساين نصب تونستم بكنم.
ديگه open4all را اجرا نكردم.
در ضمن فكر كنم cpu n85 يك هسته اي باشه.
ولي من همون را فقط فعال كردم و بدن ساين نصب تونستم بكنم.
ديگه open4all را اجرا نكردم.
در ضمن فكر كنم cpu n85 يك هسته اي باشه.
فرقی نداره...منتهی اینها همش تو یه برنامه گنجانده شده کار رو خیلی راحت تر کرده...
اون پچ مثه Secman کار سوئیچ بین حالت عادی و هک رو انجام میده...فقط یه پچ دیگه به اسم : open4all هم تو رام پچر هست.
کسی میدونه این پچ چه کاری انجام میده و برای چیه؟
شاد باشید
اي ول
مرسي از همه دوستان.
تایید میشه ... برای Ngage بازی کردن باید پچ ها رو Disbale کنیم درسته ؟ چون بازی های ان گیج بالا نمیاد ! بعدش برای نصب برنامه و کارهای دیگر میشه فعالش کرداون پچ مثه Secman کار سوئیچ بین حالت عادی و هک رو انجام میده...
شاد باشید
یونس جات در مورد فایل منیجر modo توضیح نمیدی ؟ چه کارهای دیگر بجز کپی و کات و ... و دسترسی به فایل ها و فولدرهای سیستمی میتونه بکنه ؟
ولي من فقط همون اولي را APLY كردم و SMARTCOMGPS را نصب كردم.
و با فعال بودن همون اولي هم به راحتي وارد برنامه شد.
در صورتي كه اگه حالت هكش فعال باشه بايد بعد از چند ثانيه از برنامه smartcom بپره بيرون.
کاره دیگه ای نمیکنه...یه فایل منیجر ساده است که با HelloOX مچ شده...یونس جات در مورد فایل منیجر modo توضیح نمیدی ؟ چه کارهای دیگر بجز کپی و کات و ... و دسترسی به فایل ها و فولدرهای سیستمی میتونه بکنه ؟
شاد باشی
سلام دوستان خسته نباشیدمن گوشیم i8510 و با این روش هکش کردم و به خوبی کار کرد ولی وقتی ROMPatcher رو پاک کردم گوشیم بدجوری هنگ کرد و مجبور شدم باتری رو در بیارم حالا وقتی گوشیرو روشن میکنم بعد از 10 ثانیه دوباره هنگ میکنه لطفا کمکم کنید
![]()
خب كي به شما گفته اون برنامه رو پاك كني؟؟؟
من راهي به جر هارد ريست نميشناسم....
3
سبز
*
رو با هم نگه دار و گوشي رو روشن كن...پاور رو هم با اون 3 تا نگه دار تا ازت تاريخ بپرسه...
همه چيزه گوشيت ميپره...
شاد باشي![]()
ممنون درست شد
پیگیری لطفا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)