دوستانی که 5741 گرفتن، صفحه نمایش lcd هست یا led ؟ کلا کیفیت صفحه نمایش در چه حدیه؟ زاویه دید ؟
دوستانی که 5741 گرفتن، صفحه نمایش lcd هست یا led ؟ کلا کیفیت صفحه نمایش در چه حدیه؟ زاویه دید ؟
من 5740 دارم زاویه دیدش 150 درجه هست. کیفیتش هم خیلی خوبه ولی رنگاش زیاده و مثل سونی طبیعی نیست
شما چه برندی میخوای بگیری تو همه ی برند ها همین پستو زدی
سلام دوستان.
مدل 5740g مدل core i5 اش هم موجود هست؟
حدود قيمتش چنده؟
هست اما نایابه...
مدل 5741 جدیدتر و زیباتره با I5 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در باره مدل 4230 extensa كسي اطلاعات داره كدوم مدل سي پي يو ورمش تو بازرا هست و قيمتش چقدره با تشكر
مرسي.
حالا اين مدل با همين كانفيگي كه شما لطف كردين، قيمتش چنده؟
باید زیر 1 میلیون باشه اما با شرکت تماس بگیرید بهتون قیمت میدن.
به نام خدابا سلام
حدود 3 ماه پيش به دليل شكسته شدن لپ تاپ سوني خود و بحران وضعيت مالي مجبور به خريد لپ تاپ Acer Aspire 6930 شدم.
كار من ساخت گيم است و از همه لحاظ با يك لپ تاپ كار مي كنم.(گرافيك-3d-برنامه نويسي-...) نمي خواهم با كلمات قلمبه سلمبه سرت را درد بياورم و مثل دوستان ديگر تفاوت اين مارك با مارك هاي ديگر را بگويم. فقط در خلاصه كلام و در حد كسي كه با لپ تاپ سوني كار كرده ، Acer Aspire 6930 در حد قابل قبولي مورد توجه بنده قرار گرفت و الحمد لله به طور كامل از آن راضي هستم. خريدت را انجام بده و اميدوارم بتواني به خوبي از آن استفاده كني...!!!
سلام دوستان.
من هم از امروز به جمع دارندگان ACER پيوستم و يك مدل Acer Aspire 5741G-434G50Mn خريدم. البته فعلاً فقط از جعبه درش آوردم و شارژ و نصب ويندوز و ... رو روش انجام ندادم.
فقط دوستان روي لپ تاپ الان لينوكس نصبه.
حالا ميخوام روش ويندوز 7 بريزم. اول چه نسخه ايش رو بريزم؟ (64 بيتي يا 32؟)
ثانياً اينكه چجوري لينوكس رو پاك كنم و ويندوز روش بريزم؟ يعني DVD ويندوز رو بگذارم و دستگاه رو روشن كنم خودش ميره جلو يا بايد كار خاصي انجام بدم؟
راستي خيلي نسبت به 5470 خوشگلتر هست.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)