تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 30 اولاول ... 12181920212223242526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 292

نام تاپيک: تمامی مباحث مربوط به وایمکس / WIMAX

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا با موبایل هم میشه از وایمکس استفاده کرد؟ یعنی موبایل میتونه امواج وایمکس رو ترجمه کنه ؟
    نه!
    من یادم میاد تو گوشی بعضی ها (خودم گوشی ندارم) یه چیزهایی تو مایه های Wimax یا Wireless دیدم. اشتب که نمیکنم؟
    به احتمال زیاد وایرلس دیدی!
    این وایمکس از طریق همین آنتنهای خود ایرانسل که نصب شدن کار میکنه یا آنتن جدید باید نصب کنن؟
    به احتمال زیاد رو سایت های BTS خود این شرکت نصب میشه!
    چون اگر با همین آنتن ها هست که دیگه خوش به حال ایرانسله, همه چیزش فراهمه. و خوب شد که ایرانسل مزایده رو برد چون اگر شرکتی می برد که آنتن ها رو باید نصب میکرد کلی باید صبر میکردیم و...
    بله
    100%

2. این کاربر از armin_software بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه smk1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا با موبایل هم میشه از وایمکس استفاده کرد؟ یعنی موبایل میتونه امواج وایمکس رو ترجمه کنه ؟

خوب اگر اینطوریه که دیگه نیازی به خرید مودم نیست. موبایلت رو وصل میکنی به پی سی, از اینترنت بهره میبری.

من یادم میاد تو گوشی بعضی ها (خودم گوشی ندارم) یه چیزهایی تو مایه های Wimax یا Wireless دیدم. اشتب که نمیکنم؟

راستی فکر کنم یه بار پرسیدم حالا نمیدونم کجا, این وایمکس از طریق همین آنتنهای خود ایرانسل که نصب شدن کار میکنه یا آنتن جدید باید نصب کنن؟

چون اگر با همین آنتن ها هست که دیگه خوش به حال ایرانسله, همه چیزش فراهمه. و خوب شد که ایرانسل مزایده رو برد چون اگر شرکتی می برد که آنتن ها رو باید نصب میکرد کلی باید صبر میکردیم و...
    فقط HTC-4G

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض شبکه وایمکس اسپادان تا پایان دی ماه به بهره برداری میرسد

شهرام ستایش گفت: همانطور که پیشتر وعده داده بودیم در دی ماه شبکه وایمکس اصفهان راه اندازی میشودد و حال نیز در تلاشیم تا پایان دی ماه اولین شبکه وایمکس اصفهان را به بهره برداری برسانیم. مدیرعامل اسپادان از بهره برداری شبکه وایمکس اسپادان اصفهان تا پایان دی ماه خبرداد. شهرام ستایش گفت: همانطور که پیشتر وعده داده بودیم در دی ماه شبکه وایمکس اصفهان راه اندازی میشودد و حال نیز در تلاشیم تا پایان دی ماه اولین شبکه وایمکس اصفهان را به بهره برداری برسانیم. مدیرعامل اپراتور اصفهان افزود: در حال حاضر در مراحل اولیه تست تجهیزاتمان به سر می بریم و امید می رود تا آخر دی ماه این تست ها به پایان رسیده و پروژه وایمکس را آغاز کنیم. وی در خصوص تعداد آنتن های وایمکس اظهار داشت: با توجه به تعهدی که به سازمان تنظیم مقررات داده ایم برای کل استان اصفهان 40 بی تی اس نصب خواهیم کرد. ستایش در رابطه با تعرفه های ارایه شده به سازمان تنظیم مقررات نیز بیان کرد: تا کنون تعرفه های مناسبی با در نظر گرفتن قیمت تمام شده و نیاز مشتریان به سازمان تنظیم مقررات ارایه کرده ایم که به احتمال زیاد با آن موافقت خواهد شد. مدیرعامل اسپادان اصفهان در پایان تعداد ظرفیت مشترک ها را 150 هزار مشترک خواند و خاطرنشان کرد: در ابتدای کار وایمکس اصفهان این تعداد کافی است اما در آینده با درخواست بیشتر مشترکین تعداد نیز قابل افزایش خواهد بود.

88/10/11 هموطن سلام

5. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بقيه شركتها كي شروع بكار ميكنن؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بقيه شركتها كي شروع بكار ميكنن؟
    هیچ چیز مشخص نیست!
    برای کل استان اصفهان 40 بی تی اس نصب خواهیم کرد
    دوستان به نظر شما 40 تا واسه خوده شهر اصفهان کافیه؟!!!!!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

هر بی تی اس حدود دو سه کیلومتر رو پوشش میده
    خودت حساب کن البته 360 درجه ها
    بی تی اس ( آنتن موبایل همونهایی که سر هر کوچه زدن یه کانکس هم زیرش ساختن با کمپرسور کولر گازی )

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

هر بی تی اس حدود دو سه کیلومتر رو پوشش میده
    خودت حساب کن البته 360 درجه ها
    بی تی اس ( آنتن موبایل همونهایی که سر هر کوچه زدن یه کانکس هم زیرش ساختن با کمپرسور کولر گازی )
    خودم می دونم!
    این 40 تا باید کل استان رو پوشش بده!
    ایرانسل برای دکل های bTS تو یک شهر کوچیک بیش از 10 تا زده!
    شما برو رو نقشه ببین!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام
    یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
    من واسه سیستم خونه دارم از wimax استفاده میکنم و از اکسس پوینت 5 Nanostation برای اتصال استفاده میکنم میخواستم ببینم آیا راهی هست که با اضافه شدن یه سخت افزار به pc یا روش های دیگه بتونم از طریق موبایلم(5800) به اینترنت وصل بشم?

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یک نکته ی مهم:

دوستان شما میگین به خونه فقط 128 می دن.

خب من میرم از طرف یه شرکتی مغازه ای و.. اینترنت با سرعت بالاتر می گیرم و از تو خونه ازش استفاده می کنم. آخه خط تلفن نیست که فقط به خونه ها داده بشه!

داره خودمونی میشه smk1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
    من واسه سیستم خونه دارم از wimax استفاده میکنم و از اکسس پوینت 5 Nanostation برای اتصال استفاده میکنم میخواستم ببینم آیا راهی هست که با اضافه شدن یه سخت افزار به pc یا روش های دیگه بتونم از طریق موبایلم(5800) به اینترنت وصل بشم?
    سلام
    اونی که شما استفاده می کنی wifi است. شما به یه روتر وایرلس احتیاج داری که کابل نانو رو بزنی بش بعد با wifi گوشی وصل شید بش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •