تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 33 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 324

نام تاپيک: مشکلات و سوالات lg ke/ku 990 viewty

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

آقا اول تشكر.primary storage setting از اول external memory گذاشته بودم.تعدادي از فايلها رو از handset memory جابجا كردم ولي با اينكه همه رو جابجا كردم ولي هنوز توي ريز handset memory فايل ويديو و تصوير و صوت دارم كه عمدش مربوط به ويديو هستش!؟؟!! اون قسمت reserved handset memory قسمتي از حافظه گوشي هستش كه به چيزاي ديگه اختصاص داده شده؟؟!! رم بنده 8 gig هستش .يكي از دوستان تو پست بالايي صحبت از تخصيص و قسمت بندي رم براي شناسايي توسط گوشي كرده بود؟؟!!! مي شه توضيح بيشتري بدين.ممنون
    1- مموري كارت گوشيتونو خارج كنيد و ببينيد در ايل منيجرتون چه فايل هايي هنوز روي گوشيتون باقي مانده، سپس مموري را به گوشي وارد كرده و اون فايلهايي كه روي گوشيتون باقيمانده است را به مموري منتقل كنيد.
    2- قسمت حافظه ي ذخيره ي گوشي، مربوط به حافظه اي است كه خود گوشي فقط ميتونه از اون استفاده كنه و اگر ببينيد متوجه ميشويد مربوط به حافظه ي پيامك ها، يادداشت ها، كارهاي روزانه و ... است كه در كل حجمي در حدود 2.5 مگ فضا داره.
    3- يكي از دوستان فكر كنم خودم بودم!!! دوست عزيز گوشي بيش از 2 گيگ را نميتونه آدرس دهي كنه، به همين خاطر شما هيچوقت نبايد مموريتون بيش از 2 گيگ فضاي خالي داشته باشه و گرنه مموريتونو پر شده فرض ميكنه و اجازه نميده چيزي روي آن ذخيره كنيد مگر اينكه در حالت ذخيره انبوه (Mass Storage) در مموري چيزي ذخيره كنيد.
    ببينيد مثلا شما رم 8گيگ روي گوشيتون انداختيد، بايد تا 6 گيگ آنرا با موسيقي يا فيلم پر كنيد و دو گيگ روي مموري خالي بذاريد كه گوشيتون بتونه اون دو گيگ را شناسايي كنه. جالبي اين گوشي اينجاست كه وقتي به قسمت مموري ميريد، ميتونيد هم از موسيقي ها يا فيلم هايي كه در آن 6 گيگ ذخيره كرده ايد استفاده كنيد و هم از موسيقي يا فيلم هايي كه در 2 گيگ باقيمانده ذخيره شده استفاده كنيد...

يعني در عمل از 8 گيگ ميتونيد استفاده كنيد ولي براي اينكه بتونيد روي مموري در حالت عكسبرداري يا فيلم برداري، فيلم يا عكس ذخيره كنيد، احتياج است كه حداكثر دو گيگ از فضاي مموريتون خالي باشه اگر 2.1 خالي باشه، در حين عكسبرداري اي فيلم برداري پيغام پر بودن مموري را مشاهده ميكنيد!!!

مثلا گوشي من 4 گيگ مموري داره. في الحال 3 گيگ گوشي من پر از موسيقي و كليپ است و من با فايل منيجر خود گوشي به تمام اطلاعات 4 گيگ مموري دسترسي دارم و ميتونم از موسيقي ها و كليپ هاي آن استفاده كنم...

ديگه فكر كنم كامل توضيح داده باشم!!!
    Last edited by almgti_79; 23-10-2009 at 00:44.

2. 2 کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

خب پس هر مموري كه بندازيم رو گوشي بايد 2 گيگ فضاي خالي داشته باشه
    پس عملاامموري 4 گيگ بدرد نميخوره چون دو گيگ كم كنيم ميشه همون 2 گيگ كه خودش ساپورت ميكنه
    بايد 8 بندازيم تا 6 گيگشو درست نشون بده
    آخرين راه حل همينه درسته ؟
    دوست عزيز، شما همين پست قبلي من را بخواني متوجه ميشوي....
    شما اگر 16 گيگ هم روي گوشي بذاريد، بايد 14 گيگ آنرا پر كنيد از هرچيزي كه دوست داريد توي گوشيتون داشته باشيد و استفاده كنيد از جمله موسيقي يا فيلم يا كليپ يا برنامه هاي كاربردي يا هر چيز ديگري....
    خود فايل منيجر گوشي در قسمت مموري ميتونه تمام فايل هاي 14 گيگ را نشون بده و ميتونيد حتي از اونها استفاده كنيد ...
    توضيحات پست قبلي منرا (پست 211) اگر بخوانيد كامل متوجه خواهيد شد...

4. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه acmilan308's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    اگر سوالم تکراریه ببخشید..
    میخواستم نظرتون رو در مورد 5800 و viewty بدونم؟؟؟
    لطفا با دلیل بگین کدوم بهتره؟؟ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

ممنون
    من حتي فكر نميكردم گوشي به اين خوبي چنين ايرادي داشتهباشه
    پس مموري 2 و 8 گيگ بايد خريد
    مموري 4 اصلا بدرد نخواهد خورد

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

ممنون
    من حتي فكر نميكردم گوشي به اين خوبي چنين ايرادي داشتهباشه
    پس مموري 2 و 8 گيگ بايد خريد
    مموري 4 اصلا بدرد نخواهد خورد

دوست عزيزة همونطور كه گفتم رم چهار گيگ هم ميتونيد بذاريد؛ همانطور كه رم گوشي خود من هم 4 گيگه فقط بايد دو گيگشو خالي بذاريد مثل رم هاي ديگه كه گرفتيد، اگر رم 8 هم بگيريد بايد 6 گيگ آنرا پر كنيد و 2 گيگ آنرا خالي بذاريد، رم 16 هم بخريد بايد 14 گيگ آنرا پر كنيد و 2 گيگ آنرا خالي بذاريد....

8. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

salam.manam in gushi ro kharidam.vali hamash makhzane smsesh por mishe.rafte ru asabam.chi kar bayad bokonam?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام.مخزن sms گوشی من همش پر می شه.چی کار باید بکنم؟تورو خدا یکی جواب منو بده!!!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

سلام.مخزن sms گوشی من همش پر می شه.چی کار باید بکنم؟تورو خدا یکی جواب منو بده!!!!!!
    سلام دوست عزيز، به جمع ويوتي داران خوش آمديد...

متاسفانه اين گوشي تا 300 تا پيامك را بيشتر نميتونه توي حافظه اش ذخيره كنه، شما بهتره بعد از فرستادن پيام ، موارد ارسالي (Sent Items)گوشيتونو هميشه خالي نگه داريد....

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

دوست عزيزة همونطور كه گفتم رم چهار گيگ هم ميتونيد بذاريد؛ همانطور كه رم گوشي خود من هم 4 گيگه فقط بايد دو گيگشو خالي بذاريد مثل رم هاي ديگه كه گرفتيد، اگر رم 8 هم بگيريد بايد 6 گيگ آنرا پر كنيد و 2 گيگ آنرا خالي بذاريد، رم 16 هم بخريد بايد 14 گيگ آنرا پر كنيد و 2 گيگ آنرا خالي بذاريد....

در تکمیل صحبت دوست عزیزمون
    حدااکثر باید 2 گیگ رو خالی بذارید
    یعنی اگه شد 1.8 و 1.7 و کمتر....
    هیچ مشکلی نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من یه ویوتی سفید ku990r مال دوستم در حد نو بهم پیشنهاد شده 120 تومن، البته خودم میخواستم کوکی بگیرم، الان یکی دو روزه ویوتیش دستم دارم تستش میکنم ببینم بگیرمش یا نه...
    یه سری چیزاش تو ذوقم میزنه، گژ پژ نداره، موزیک پلیرش ظعیفه، عکس ها رو همه رو یجا با هم نشون میده، کلن گالریش خیلی ضعیفه...دو گیگم بیشتر ساپورت نمیکنه...
    شما جای من بودین چی میکردین ؟؟؟ تروخدا زودتر جواب بدین، آخه باید بهش جواب بدم! ممنون...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •