با تشکر خدمت شما از سایت بسیار عالیتون؛
خواستم بگم یه مشکلی اینجا هست..فایل زیپ شماره 34 رو که دانلود کردم وقتی پسورد p30world رو میزنم میگه اشتباهه..در صورتی که بقیه فایلها درستن..ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید..؛
با تشکر خدمت شما از سایت بسیار عالیتون؛
خواستم بگم یه مشکلی اینجا هست..فایل زیپ شماره 34 رو که دانلود کردم وقتی پسورد p30world رو میزنم میگه اشتباهه..در صورتی که بقیه فایلها درستن..ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید..؛
سلام . قربون شما
پروژه ي قفل رمز ديجيتالي مد نظرتون هستش... پسوردش اشتباه وارد شده بوده از قرار معلوم .
توي اين پست لينك جديدش رو گذاشتيم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايت اين مشكل هم معذرت ميخوايم .
موفق باشي .
سلام دوستان
با تشکر ازتمامی کسانی که با در اختیار گذاشتن اطلاعاتشون زکات علمشون را می دهند. دوستان پروژه من ساختن اسیلسکوپ با مانیتور های قدیمی هست(CRT) .در اکثر سایت ها ساخت اسیلسکوپ با LCD گرافیکی موجود است که به درد من نمی خوره .فقط یک سایت خارجی در این مورد پیدا کردم.
که با سرچ این عبارت Oscilloscope using a microcontroller and a TV پیداش کردم. ملی من احتیاج به اطلاعات بیشتری دارم .امیدوارم دوستان عزیز بتوانند در این مورد مرا یاری دهند.
دوستان اگه از BL استفاده کنیم چی
من استفاده کردم کار نمی کنه
سلام دوست عزیز
در مورد ساخت اسکوپ با CRT یک نقشه شماتیک هست که اتفاقا کامل هم هست ولی فکر کنم از میکرو استفاده نمی کرد .
اگه این نقشه که حجمش هم یکم زیاده رو ندید دنبالش باشید شاید همونی باشه که می خواهید
می تونید از کلمات کلیدی diagram , shematic استفاده کنید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هیچوقت برای محقق کردن افکارتون دنبال شرایط استثنایی نباشید با همون چیزی که دارید شروع کنید چون موفق شدن به پشتکاره نه امکانات ...
سلام واقعا خسته نباشید
من فایل اسیلاتور سینوسی را دانلود کردم ولی پسوردش غلطه لطفا بررسی نمایید
سلام
کسی نیست به من جواب بده ؟![]()
سلام دوست عزيز .
بابت اين اشتباه بايد مارو ببخشيد ؛ حتما موقع رمز گذاري اشتباهي پيش اومده
دوباره براتون آپلود كردم .
موفق باشيد .
سلام دوستان
پروژه ی لیسانسم راجع به ساخت یه تابلو روان سه رنگه. می خواستم راهنماییم کنین و اگه میشه کد C این پروژه رو واسم پیدا کنین . خودم خیلی گشتم. مرسی
سلام دوست من .
اين نوع تابلو هاي روان سه رنگ ، توضيحش خيلي سخته . چون سيستم نسبتا پيچيده تري نسبت به تك رنگ هم خواهد داشت . شما ميتونيد به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سري بزنيد .
موفق باشيد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)