ما کی گفتیم AOCشرکت جدیدی هست ؟! از کجا صحبتهای ما همچین چیزی رو تشخیص دادی ؟ ما به این موضوع واقفیم و چونکه aocهم شرکت سابقه داری هست داریم مقایسه میکنیم وگرنه صحبتش رو هم نمیکردیم ...
ما کی گفتیم AOCشرکت جدیدی هست ؟! از کجا صحبتهای ما همچین چیزی رو تشخیص دادی ؟ ما به این موضوع واقفیم و چونکه aocهم شرکت سابقه داری هست داریم مقایسه میکنیم وگرنه صحبتش رو هم نمیکردیم ...
اصلا بحث طرفداری نیست بحث اینه که ال جی و سامسونگ الان چندین ساله که توی بازار کامپیوتر ایران حضور داره و امتحانشونو پس دادن . aoc باید حداقل یکی دو سال محصولاتش رو عرضه کنه تا اونوقت بشه در مورد مزایا و معایبش صحبت کرد. در ضمن این aoc هایی که الان تو بازار ایران هست سایز 20 و 22 که در این سایزها باید یک کارت گرافیک خوب هم روی سیستم نصب کرد.
اين كه مشخصه وقتي شناختي نيست خريدش ريسكه.
در ضمن من تست كردم اختلا ف فريم در 19 با رزولوشن 900*1440 با 22 رزولوشن 1050*1680 فقط چند فريم تو 30-40 فريمه.اونقدر ها هم نياز به گرافيك قويتر نيست.
حالا چرا میزنیداصلا هرچی دوست دارید بخرین کسی که نظرشو به دیگران تحمیل نکرده
دوستان طرفدار aoc کمک کنید
![]()
همونطور كه ميدونيد من 2230fm رو حدوديك ماه پيش خريدم و حدود 15 روز هم باهاش كار كردم ولي بعلت مشكلي كه تو صفحات قبلي راجع بهش توضيح دادم پس دادمش الان حدود يك هفته اي ميشه lg 2261v گرفتم.
بدون هيچ گونه تعصبي نسبت به برند خاصي فقط نظرم رو ميگم كه واقعا اين مدل LG كيفيت تصوير بسيار بالاتري نسبت به 2230FM داره.
اگر كيفيت نسبت به آبشنهائي كه 2230FM داره از اهميت كمتري برخورداره AOC گزينه خوبي براي خريده. اما اگر كيفيت تصوير براتون مهمه به هيچ عنوان اين گزينه را خريد نكنيد.
این دوستمون به خوب نکته ای اشاره کردن. aoc اومده با گذاشتن یک سری امکانات چند رسانه ای توجه خریداران رو به خودش جلب کرده. در حالی که به نظر شخصی من در خرید مانیتور اول کیفیت مانیتور ملاک هستش و بعد امکانات چند رسانه ای اون.
شما تو چه بازی همچین نتیجه ای گرفتی ؟ تو رزلوشن 1680 حداقل به یک 4850 و تو رزولوشن 1920 حداقل به یک 4870 نیاز هست تا بتونید بازی های جدید رو روان اجرا کنید ...![]()
اگه في ل تر ها رو روشن نكني انقدر هم گرافيك بالا نمي خوان بازي ها.
من تو dead space تست كردم مهدي جان.برا اطمينان تو بازي هاي ديگه هم تست ميكنم نتيجشو ميگم.
Last edited by hamid.r65; 08-02-2009 at 19:59.
سلام دوستان
توی این پست براتون دفترچه راهنمای 2230 رو که به صورت PDF هستش گذاشتم (زبان انگلیسی)
اینم لینک دانلودش
توی این فایل توضیحات کامل در مورد تنظیمات پایه مانیتور,منو ها و ...داده شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ کس راجع به 20 اینچ های AOC و زمان پاسخدهی 5ms نظری نداره ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)