سلام
لطفا کمک کنید . نمی دونم چی شده وقتی ویوتی رو به کامپیوتر متصل می کنم پورت usb کامپیوتر کامل می پره و باید ریست کنم . دیگه کلافه شدم . یکی کمک کنه
سلام
لطفا کمک کنید . نمی دونم چی شده وقتی ویوتی رو به کامپیوتر متصل می کنم پورت usb کامپیوتر کامل می پره و باید ریست کنم . دیگه کلافه شدم . یکی کمک کنه
قبلا این مشکل رو با کامپیوترت نداشتی ؟
سلام
چند تا ترفند پیدا کردم
1- حتما می دونید که ویوتی فایلهای فلش بیشتر از 100 کیلو بایت رو اجرا نمیکنه.و پیغام خطای سایز فایل بیشتر از حد مجاز است رو به شما میده. با این ترفند هر فایل فلشی رو که می خواهید باز کنید.
فایل زیر رو دانلود کنید.
اکستراکت کنید
داخل پوشه سه فایل هست یکی تکست یکی عکس یکی فلش!!!!
توصیه های لازم :
قبل از ریختن. فایل تکست رو باز کنید و مثل آموزشی در بالای فایل تکست داده شد در زیر اون فایل تکست اسامی فایلهاتونو وارد کنید.مثلا در قسمت پایین اکه فلشی به اسم Solati دارید اینگونه اسم رو وارد کنید:
&flash1=Solati&
بدون فاصله یا علامتی.یکسره.بعد از این اسامی رو وارد کردید
حالا EFS رو اجرا کنید.(همانند بک آپ گیری).سه فایل در پوشه هست.به مسیرزیر برید و فایلها رو اونجا Write کنید.
LGAPP>Media>Flash Content
(هر سه فایل)
سپس خارج بشید و وقتی گوشی بالا اومد اونو به نرم افزار PC Suite ال جی وصل کنید و به قسمت حافظه گوشی و اونجایی که فایلهای فلش هست برید و فایلهای همنام مورد نظرتون (همنام با متن وارد شده در فایل تکست) رو اونجا در کنار بقیه فایلها بریزید.کابل رو جدا کنید.حالا فایل FatFlash رو اجرا کنید
اینک یک کار فقط باقیمونده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- برای تعویض اسکین پلیر می بایستی همچون گرفتن بک آپ موقع هک گوشی عمل کنید وفایلی رو که در پایین قرار دادم رو در این شاخه جایگزین نمایید
lgapp>pxo
حالا خارج شده و از اسکین جدید لذت ببرید.
3- آپدیت Dialpad
1.اضافه شدن دکمه ارسال مسیج و برقراری مکالمه روی صفحه
2.اضافه شدن ورژن تم ماهی
3.تغییر دکمه های سیاه
4.تغییر بکگراند Dialpad
LGAPP>MEDIA>SWF
با EFS به مسیر بالا برید وفایل زیر رو جایگزین نمایید.
4-
اگه میخواین سایز یه بازی رو برای اجرا شدن رو ویوتی تغییر بدین(مثلا سایز ورژن موجود 240*320 هست و میخواین به سایز 400*240 صفحه ویوتی برسونین) میتونین از این روش استفاده کنید:
1-فایل jar رو extract کنید.
2-فولدر META-INF رو باز کنید.
3-فایل MANIFEST.MF رو با Notepad یا Textpad یا ... باز کنید.
4-در انتهای فایل این دو سطر رو اضافه کنید:
MIDlet-Original-Display-Size: 240 ,320
MIDlet-Target-Display-Size: 240 ,400
بدیهی است که اندازه های نوشته شده در بالا متغیره(فرض من تبدیل 320*240 به 400*240 بوده)
5-تغییرات رو Save کنید.
6-دو باره با WinRar یا ... فایل jar درست کنید.
7-بازی رو نصب کنید.
Last edited by starblue7750; 02-04-2009 at 20:44.
راستی گوشیم ویوتی
كسي ميتواند بگويد از google map چطور ميشود استفاده كرد و آيا محل گوشي را ميتواند روي نقشه نشان دهد؟
سلام دوستان یکی میتونه راجع به pxo image editor و کار دقیقش توضیح بده
اقا من خسته شدم یکی میگه رم اصلی پارس کامتل خوبه...
یکی میگه سندیسک خوبه بعد اونور میگه سندیسک مشکل واسم ایجاد کرده بود رفتم spid teranseed خریدم با تو همین تاپیک اومدن گفتن همین مموری واسمون مشکل ایجاد کرد من که دیگه خسته شدم...................
بعد این قضیه چیه که میگن تو حافظه داخلی همه رو تو my image نشون میده؟؟؟/ راهی هست>>؟؟؟؟
خیلی ممنونم
اقا میشه تنظیمات اینترنت ایرانسل رو که باید دستی وارد کرد واسه ke990 رو بذارین؟
ببخشيدا من 3 تا سوال كردم ولي كسي جواب نداد اگه ممكنه جواب بدين چون مشكل تمام كساني است كه ويوتي دارند:
1- چطور ميشود كاري كرد كه بتوان فولدرهايي را كه در حافظه خارجي ميسازيم (مثلا در my music يا my picture) را در گوشي ببينيم
2- google map چطور كار ميكند و آيا ما ميتوانيم موقعيت ماهواره اي خودمان را در نقشه پيدا كنيم
3- آيا تمي وجود دارد كه كلاٌ فريم وير گوشي را عوض كند (مثلا مثل آي فون بشود)
4- چرا تمهاي cyl با وجود درست رفتن تمامي مراحل و استفاده از فايلهاي مورد استفاده توسط بقيه در تم منجير گوشي نمي آيد
چطور میشه این تم ها رو نصب کرد؟ این تم ها روی گوشی های دیگه ی lg هم کار میکنه؟ مثل kf700 ?
دوست خوبم ممنون که انقدر زحمت می کشی ولی سایتی که گذاشتید فیلتره متاسفانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)