تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 43 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 423

نام تاپيک: تاپيك جامع مربوط به اتش سوزي محصولات ايران خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ادب از که آموختی ؟ از تــــویـــوتــا

این مرد ژاپنی که تا کمر خم شده و در مقابل رسانه های گروهی در حال عذرخواهی است می دانید کیست؟
    آکایو تویودا
    رییس شرکت تویوتا، غول صنعت خودرو سازی دنیا! (نوه تویوتای مشهور موسس کمپانی تویوتا)
    در کنفرانس خبری شرکتش با تعظیم در برابر دوربین رسانه‌ها در ژاپن، از مشتریان به خاطر نقص فنی خودرو تویوتا در پدال ترمز عذرخواهی کرد. این حرکت را با رفتار مدیران ایران خودرو خودمان مقایسه کنید

شرکت های خودروسازی داخلی بیاموزند
    و البته 1000 مرتبه از رویش بنویسند
    "مشتری مداری، نه مشتری سواری"
    اضافه می کنم وقتی پژو 405 آتش می گرفت و چند تن از هم وطنای ما جان خود را از دست دادند آقای دکتر منطقی فرمودند: هر ساله هزاران نفر در تصادفات جاده می میرند، حالا چند نفرم در اثر آتش گرفتن ماشین ها روش!!!!!

دقايقي پيش در اتوبان همت
    خودروي پژو 405 در آتش سوخت
    خبرگزاري فارس: دقايقي پيش يك خودروي پژو 405 در اتوبان همت دچار حريق شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، بازپرس شهرياري درباره اين حادثه گفت: دقايقي پيش يك خودروي 405 در مسير غرب به شرق اتوبان همت بر اثر نقص فني دچار حريق شد.
    وي افزود: تاكنون گزارشي از فوت هيچ‌كدام از سرنشينان اين خودرو دريافت نشده است و از ميزان آسيب وارده به آنها اطلاع دقيقي در دست نيست.
    حريق خودروي پژو 405
    حريق خودروي پژو 405 واقع در خيابان هفتون در ساعت 18:35 طي تماس شهروندان با 125به اطلاع ستاد فرماندهي رسيد كه اكيپ ايستگاه هفت سريعا به محل اعزام و توسط اكيپ اعزامي خودرو اطفا و رفع خطر شد.
    معاون عمليات سازمان آتش‌نشاني خبر داد
    آتش گرفتن يك دستگاه ديگر پژو 405
    خبرگزاري فارس: معاون عمليات سازمان آتش‌نشاني شهرداري تهران گفت: شب گذشته پژو 405 ديگري آتش گرفت.

پرويز رزميان‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي فارس افزود: اين خودروي سواري كه در حال حركت در خيابان شهرآرا بود، طعمه حريق شد.
    وي ادامه داد: ماموران ايستگاه 10 سازمان آتش‌نشاني شهرداري تهران به محل حادثه اعزام و حريق را اطفا كردند.
    معاون عمليات سازمان آتش نشاني شهرداري تهران افزود: علت و ميزان خسارت وارده از اين حريق توسط كارشناسان در حال بررسي است.

آتش‌گرفتن 3 خودرو در تهران
    خبرگزاري فارس: سه خودرو از شامگاه چهارشنبه تا عصر روز پنج‌شنبه هفته جاري در تهران آتش گرفتند.

به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، در اين سه حادثه كه بر اثر نقص فني رخ داد، دو خودروي پژو 405 و يك خودروي پرايد در ميان شعله‌هاي آتش سوختند .
    در نخستين حادثه ساعت 21 روز چهارشنبه يك دستگاه پژو 405 درحين حركت در خيابان شهيد سوري به علت اتصال سيم از ناحيه موتور دچار حريق شد. با آتش گرفتن خودرو اهالي محل و ماموران آتش‌نشاني اقدام به خاموش كردن شعله‌هاي آتش كردند.
    در دومين حريق ساعت 15 و 40 دقيقه ديروز يك دستگاه خودروي پژو 405 در حين سوخت‌گيري در پمپ بنزين نياوران به علت نقص‌ فني دچار حريق شد كه آتش‌سوزي بلافاصله از سوي كاركنان پمپ‌بنزين مهار شد.
    مرگ سرنشين پژو 405 در ميان شعله هاي آتش
    زمان مخابره خبر :27/10/1388 150

در این اتفاق که به گفته شاهدان و صاحب خودرو بعد از توقف و پارک خودرو به صورت خود به خود رخ داد، ماموران آتش‌نشانی مشکین شهر در محل وقوع حادثه حاضر شده و با مهار آتش از سرایت حریق به سایر خودروها جلوگیری کردند.

فارس: دوشنبه شب به دنبال نقص فنی در تولید، خودروی پژو ۴۰۵ در مشکین شهر آتش گرفت و در شعله‌های آتش سوخت.

در این اتفاق که به گفته شاهدان و صاحب خودرو بعد از توقف و پارک خودرو به صورت خود به خود رخ داد، ماموران آتش‌نشانی مشکین شهر در محل وقوع حادثه حاضر شده و با مهار آتش از سرایت حریق به سایر خودروها جلوگیری کردند.

در این حادثه خوشبختانه به کسی آسیب نرسید، اما موتور این خودرو در آتش سوخت.
    همچنین در یک اتفاق مشابه یک دستگاه خودروی پژو در خیابان عطایی اردبیل نیز به دلیل نقض فنی دچار آتش‌سوزی شده و در آتش سوخت.
    این اتفاق ‌در سطح کشور نیز سابقه دارد و با وجود وعده مسئولان ایران خودرو، این نقص فنی برطرف نشده و این آتش‌سوزی‌ها برای مردم غیر قابل قبول است

2. 2 کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آتش گرفتن پژو 405 در بجنورد
    كدخبر: ۹۶۷۱۵تاريخ: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۷:۲۷
    خودروی صفر 405 در شهرک شاهد بجنورد آتش گرفت.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، روابط عمومی آتش نشانی خراسان شمالی اعلام کرد: این حادثه زمانی رخ داد که صاحب خودرو قصد روشن کردن آن را داشت که به دلایل نامعلوم قسمت موتور خودرو آتش گرفت.

ماموران آتش نشانی پس از وقوع این حادثه در محل حاضرشدند و آتش را خاموش کردند.
    این آتش سوزی تلافات جانی نداشت. علت حادثه در دست بررسی است.
    کد خبر: 1076598 زمان مخابره: 5/2/1389 - 1310 GMT: 4/25/2010 1010 ق.ظ
    --------------------------------------------------------------------------------
    آتش سوزي خودرو پژو پارس در عنبرآباد 5/2 ميليارد ريال خسارت بر جاي گذاشت
    فرماندار عنبرآباد گفت: آتش سوزي خودرو سواري پژو پارس منجر به سوختن يک انبار و منزل مسکوني شد که بر اورد خسارت اين حادثه دو ميليارد و 500 ميليون ريال مي باشد.

"ولي محمد مشايخي" روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به عدم وجود نيرو و تجهيزات لازم و مديران آتش نشاني در زمان وقوع حادثه افزود: اين آتش پس از دو ساعت و نيم با حضور آتش نشاني جيرفت مهار شد.
    وي خواستار تجهيز امکانات بيشتر در سازمان آتش نشاني اين شهرستان شد و بيان داشت: وجود نيرو و تجهيزات کافي در زمان وقوع آتش سوزي نقش مهمي در کاهش خسارت دارد.ک/3
    7444

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 1076598

--------------------------------------------------------------------------------

4. 2 کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

اگه این پژو ها در شهر های پیشرفته و صنعتی مثل آۀمان وآمریکا آتش می گرفت دولت زود دستور جمع آوری ماشین ها را می داد ولی در ایران تشویق می کنندو.......

6. این کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نمایش جزئیات خبر / زمان مخابره خبر :15/2/1389 160

سواري پژو 405 بر اثر تصادف در آتش سوخت
    گروه استان ها- رئيس پليس راهنماي و رانندگي شهرستان كرمان از وقوع يك فقره تصادف و آتش سوزي سواري پژو 405 خبر داد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني پليس، سرهنگ "صالحي" رئيس پليس راهنمايي و رانندگي شهرستان "كرمان" با اعلام اين خبر گفت: شب گذشته از طريق مركز فوريت هاي پليسي 110 از وقوع يك فقره تصادف منجر به آتش سوزي مطلع شديم. .. در اثر اين حادثه راننده سواري پژو كه دختر خانمي بوده مجروح و به علت شدت برخورد پژو پارك شده دچار حريق شده و در شعله هاي اتش سوخت. انتهاي خبر // پایگاه خبری پلیس ایران //News.police.ir

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سارا جمال‌آبادي/ سارا هاشمي‌نيک/ پيمان صفردوست/ اشکان فيض‌الهي‌وند/ در سومين روزعيد امسال، آتش‌گرفتن يک دستگاه خودرو، جان پدر يک خانواده را گرفت
    ماشيني که سوخت؛ عيدي که عزا شد

سومين روز عيد امسال، شما کجا بوديد: شمال؟ جنوب؟ شرق يا غرب ايران و يا شايد خارج از کشور؟ يا در خانه خودتان کنار سفره هفت‌سين و دور ماهي کنار تنگ بوديد؟ شايد هم مثل خانواده آقاي «الف.ي.» آماده شده بوديد که به عيد‌ديدني برويد؛ عيدديدني‌اي که بوي آتش و مرگ گرفت....

وقتي پدر خانواده زودتر از بقيه راهي پارکينگ شد تا ماشين را روشن کند، به يک‌باره درهاي ماشين قفل شد و پدر نتوانست خودش را از ماشيني که در حال آتش گرفتن بود، بيرون بکشد. بچه‌ها به در و پنجره ماشين کوبيدند و وحشت‌زده تماشا کردند که پدر بهت‌زده‌شان جلوي چشمان‌شان در آتش مي‌سوزد. پليس و آتش‌نشاني هم آمدند اما همه‌چيز تمام شده بود. پدر رفته بود و پيراهن سفيد عيد بر تن اين خانواده سياه‌رنگ شد و عيدشان عزا شد. قصه، اين بود: يک دستگاه خودروي پژو 405 آتش گرفت و راننده در آتش سوخت و جانش را از دست داد. فرداي آن روز، ماشين از طرف شرکت ايران‌خودرو براي بررسي بيشتر برده شد و تا امروز، روزي که اين گزارش نوشته مي‌شود، اين خانواده هنوز دنبال آن ماشين است و هنوز هيچ مسوولي به آنها پاسخي نداده. خانواده متوفي با اينکه دو ماه است از آن واقعه گذشته، هنوز به حال طبيعي خود برنگشته‌اند و البته دور از ذهن نيست براي فرزنداني که چنين منظره دلخراشي از مرگ پدر ديده‌اند، چه لطمات روحي‌رواني شديدي بر جا مي‌ماند. اين هفته در صفحه «حوادث»، به همين بهانه، نگاهي انداخته‌ايم به اين اتفاق (که چندي پيش گزارش آن در برنامه «در شهر» شبکه تهران پخش شد) و اتفاقات تلخي از اين قبيل که در طي سال‌هاي اخير زياد ديده‌ايم و شنيده‌ايم و همچنين مروري داشته‌ايم بر صحبت‌هاي مسوولان، نامه‌ها و شکايت‌هاي مردمي‌ و ضمنا در بخش يادگيري نکات ايمني نيز به ذکر نکاتي مي‌پردازيم که رعايت آنها بعد از خريد يک خودروي ايمن، مفيد و گاهي ضروري است.

تاريخچه

اولين مورد ثبت‌شده آتش‌سوزي خودرو در سال 83 اتفاق افتاد. ماجرا از اين قرار بود که خودرويي که در کنار يکي از خيابان‌هاي تهران پارک شده بود، ناگهان و خود‌به‌خود شروع کرد به دود کردن و آتش گرفتن. خوشبختانه صاحب آن خودرو و همسايه‌ها توانستند زود دست به کار شوند و آتش را خاموش‌ کنند. بعد از آن اما چند خودروي ديگر که همگي پژو 405 بودند، به همين ترتيب آتش گرفتند ولي خوشبختانه هيچ کدام سرنشيني نداشتند و اين حوادث صرفا خسارات مالي در پي داشت. کم‌کم کار به مطبوعات و رسانه‌ها کشيد و ايران‌خودرو پس از وقوع چند آتش‌سوزي اعلام كرد به دليل به كار گرفتن قطعه‌اي مشكل‌دار در ساختار اين خودرو، اين آتش‌سوزي‌ها اتفاق افتاده. منطقي، مديرعامل وقت ايران‌خودرو، در يک برنامه تلويزيوني دليل آتش‌سوزي‌ها را نشت بنزين از شلنگ سوخت‌رساني خودرو اعلام کرد .شرکت ايران خودرو هم طي فراخواني از مالكان پژو 405 مدل نيمه دوم 83 خواست به نمايندگي‌هاي مجاز اين شركت مراجعه كنند تا آن قطعه‌شان تعويض شود. طبق آمار، حدود 69 هزار نفر از مالکان خودروهاي 405 براي دريافت قطعه‌هاي جديد مراجعه کردند ولي مسوولان ايران خودرو نگران آتش‌سوزي 25 هزار دستگاه پژويي بودند که بعد از آن فراخوان به ايران خودرو مراجعه نکرده بودند. اخبار و حوادث بعد از آن نشان مي‌دهد که در سال 1384 آتش‌سوزي‌ها ادامه يافت اما متاسفانه اين بار سرنشينان خودرو نيز از آتش‌سوزي‌ها در امان نبودند. تفاوت آتش‌سوزي‌هاي سال 83 و 84 نشان مي‌داد كه بيشتر آتش‌سوزي‌هاي سال 83 در حالي براي خودرو به وقوع پيوسته كه آن خودرو بدون سرنشين در گوشه‌اي پارك بوده اما در سال 84 عمده آتش‌سوزي‌ها در حالي اتفاق افتاده كه خودرو در حال حركت بوده است.
    سال 1385، نقطه‌عطفي براي پژو 405 درداخل کشور بود؛ وقتي‌كه ‌هاشمي، سرپرست پليس راه كشور، در هفته آخر شهريورماه آماري را ارايه كرد که نشان مي‌داد طي 5 ماه نخست اين سال 60 مورد آتش‌سوزي در خودروي 405 اتفاق افتاده و 124 نفر از هم‌وطنان‌ در اثر اين آتش‌سوزي‌‌ها جان خود را از دست داده‌اند. او نقص فني در اين خودرو را باعث آتش‌سوزي‌ها دانسته و گفته بود بررسي تصادف‌ها نشان مي‌دهد اين تصادف‌ها بيشتر خسارتي بوده‌اند؛ اما چون خودروها دچار آتش‌سوزي شده خسارات جاني در پي داشته است. البته مسوولان ايران خودرو به اين ارقام منتشر شده اعتراض کردند و تلفات را ناشي از خطاهاي رانندگي و مشکلات جاده‌اي کشور دانستند. در آن زمان، دادستان کل کشور هم پيگير ماجرا شده بود.
    رويانيان، معاون وقت راهنمايي و رانندگي كشور، به‌طور رسمي به خودروسازها مهلت يك‌ماهه‌اي داد تا كيفيت و سطح ايمني محصولات خود را ارتقا دهند و خاطرنشان كرد كه اگر تا پايان مهلت يك‌ماهه اين خواسته برآورده نشود؛ نام خاطيان رسما به مردم اعلام خواهد شد. در همين اثنا، دادستان كل كشور نيز با ارسال نامه‌اي به وزير صنايع و معادن و با اشاره به آمار ارايه شده از سوي سرپرست پليس راه، خواسته بود براي رفع اين مشكل، اقدامات پيشگيرانه در دستوركار قرار گيرد و نتايج حاصله به اطلاع وي برسد.
    ايران‌خودرو که تا قبل از اين سکوت اختيار کرده بود، سرانجام در دوم مهرماه، اطلاعيه‌اي به نقل از منوچهر منطقي، مديرعامل وقت شركت، در اختيار رسانه‌ها قرار داد كه در آن، هرگونه تلفات جاني بر اثر آتش‌سوزي پژو 405 تكذيب شده و بحث تلفات جاده‌اي را موضوعي مجزا دانسته بود. با گذشت سال‌ها از آن اتفاقات تلخ و با وجود فراخوان‌هاي مکرر ايران خودرو، متاسفانه هنوز گهگاه شاهد آتش‌سوزي‌هاي دلخراش اين‌چنيني هستيم.
    زمان مخابره مطلب :12/2/1389 110
    يک خودرو پژو آردي درشهرکرد دچارحريق شد
    شهرکرد- يک دستگاه خودرو پژو RD ظهر روز يکشنبه در خيابان کاشاني شهرکرد مرکز چهارمحال و بختياري دچارحريق شد.

به گزارش خبرنگار ايرنا، برغم تلاش راننده و برخي ديگر از صاحبان خودروهاي مجهز به کپسول اطفاي حريق، دراين حادثه موتور خودرو براثر شدت حريق سوخت. ..
    يک مامور آتش نشاني شهرداري شهرکرد که با تاخير به محل حادثه رسيده بودند، در اين باره به خبرنگار ايرنا گفت: علت بروز آتش سوزي در اين خودرو توسط کارشناسان بررسي و اعلام خواهد شد.7361/671
    انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 815436

Last edited by tellboy2000; 09-05-2010 at 10:16.

9. این کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اطلاعيه ها - استانها
    شماره : 8902290137
    89/02/29 - 08:53
    در قزوين؛يك دستگاه پژو 405 دچار حريق شد
    خبرگزاري فارس: يك دستگاه پژو 405 در قزوين دچار حريق شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، يك دستگاه پژو 405 مشكي مدل 1380 رنگ ساعت هشت صبح امروز حين ورود به مجتمع ادارات قزوين به صورت غيرمنتظره‌اي دچار حريق شد.
    راننده اين خودرو اعلام داشت كه در حال رانندگي بودم كه به ناگاه بوي بنزين را احساس كردم و لحظاتي بعد آتش از قسمت جلوي ماشين برخاست.
    يكي از شاهدان نيز اعلام داشت كه اين خودرو از قسمت زير كاپوت آتش گرفت و در ادامه با استفاده از كپسول پودري خاموش كننده آتش مهار شد و در ادامه مأموران آتش نشاني در محل حاضر و اقدام به مهار كامل حريق كردند.
    در اين حادثه به كسي آسيب نرسيد و تنها قسمت جزئي از مو‌هاي راننده دچار سوختگي شد ولي آتش سوزي موجب شد قطعات غير فلزي خودرو بسوزد، به طوري كه باطري خودرو نيز سوخت...

يك پژو 405 در اهواز دچار آتش‌سوزي شد
    سرويس: شهرستان‌ها

1389/02/29
    05-19-2010
    806
    8902-17330: كد خبر
    خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
    سرويس: شهرستان‌ها
    رييس سازمان آتش‌نشاني اهواز گفت: يك دستگاه خودروي سواري پژو 405 به دليل اتصال برق دچار آتش‌سوزي شد.

عبدالحميد طالب‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار بخش حوادث ايسنا از خوزستان، با بيان اين خبر اظهارداشت: در اين حادثه كه در در منقطه سپيدار اهواز رخ داد به خودروي سواري پژو 405، 30 درصد خسارت وارد شد.
    وي ادامه داد: پس از اطلاع از اين واقعه يك دستگاه خودروي آتش‌نشاني همراه با سه مامور به محل اعزام شدند.
    رييس سازمان آتش‌نشاني يادآورشد: خوشبختانه اين حادثه مصدومي در برنداشت.
    Last edited by tellboy2000; 19-05-2010 at 19:26.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نشت بنزين پژو 405 را به آتش كشاند
    سرويس: حوادث
    1389/02/29
    05-19-2010
    12:59:25
    8902-01155: کد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
    سرويس: حوادث

مديرعامل سازمان آتش‌نشاني اهواز خبرداد: روز گذشته بر اثر نشت بنزين يك دستگاه خودرو پژو 405 در آتش سوخت.

عبدالحميد طالب‌زاده در گفت‌و گوبا خبرنگار بخش حوادث ايسنا از خوزستان، با بيان اين مطلب اظهارداشت: در ساعت 14 و 13 دقيقه بعدازظهر روز گذشته 28ارديبهشت ماه يك دستگاه خودرو پژو 405 بر اثر نشت بنزين در منطقه لشكر اهواز طعمه حريق شد.
    وي افزود: بر اثر اين حادثه، به 30درصد از بدنه خودرو پژو خسارت وارد شده است.
    طالب‌زاده تصريح‌كرد: پس از اطلاع يافتن از وقوع حادثه، سه دستگاه خودرو آتش‌نشاني و به همراه 10 مامور به محل مورد نظر اعزام شد. خوشبختانه اين حادثه هيچ مصدوميت جسمي در بر نداشته است.
    انتهاي پيام
    کد خبر: 8902-01155

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

براي سلامتي خود و خانواده پژو 405 نخريد
    يكي از بينندگان «سايت تابناك» با انتقاد از عملكرد امدادخودرو در مطلبي ارسالي به اين سايت اعلام كرده است: در تاريخ شنبه 17/1/1387 پس از بازگشت از محل کار به منزل، حدود ساعت 30/14 متوجه دود شديدي شدم که از موتور ماشين بنده بيرون ميآمد. (پژو 405 مشکي مدل 1380).
    بلافاصله از خودرو خارج و کاپوت ماشين را بالا زدم که آتش شعله کشيد. با دو گالون آب همراه آتش را خاموش کردم و سپس به امدادخودرو زنگ زدم که آقايي پاسخ داد و پس از شنيدن فرمودند، سر ما شلوغ است و دو شماره از يک نمايندگي در شرق تهران را دادند.

پس از تماس با نمايندگي، پاسخگو با تعجب گفت: چرا شماره ما را دادند، بايد خودشان براي بازديد ميفرستادند و دوباره با شماره امداد خودرو تماس گرفتم که پاسخگو خانمي بود و بعد از توضيح بنده، سئوالاتي کردند مبني بر شماره پلاک خودرو، شماره شاسي، شماره بدنه و... .
    سپس گفت: گروهي را ميفرستم و شماره پيگيري 5848 به من اعلام شد. بعد از حدود يک ساعت دو جوان با يک سمند امدادخودرو ماشين بنده را نگاهي کردند و تماس گرفتند با مرکز خودشان و گفتند آتشسوزي وسيع و خطرناک و نياز به انتقال به تعميرگاه دارد و بعد از قطع تلفن درخواست سه هزار تومان پول از بنده کردند. وقتي علت را پرسيدم، با اين دليل که شما خدماتي نداديد و مشکلي از من حل نکرديد، من بايد هزينه چه چيزي را پرداخت کنم، در پاسخ گفتند: اگر ما نميآمديم، خودروي شما را بازديد نميکرديم، خودرو يدککش نميفرستادند و آن يدککش نيز رايگان است.

در خصوص هزينه حمل ماشين تأکيد کردم که گفت: شک داري، تماس بگيريد، بنده با تلفن خودم با 09644 دوباره تماس گرفتم و پس از پاسخگويي آقايي گفتم گوشي با همکارتان صحبت کنيد و گوشي را دادم به بازديد کننده امدادخودرو که بعدا خود را توکلي معرفي کرد. با سلام عليک گرم آنها متوجه شدم نام پاسخگوي امدادخودرو چيزي مثل ... يا ... است وآقاي ... (بازديد کننده) دوباره درباره هزينهها پرسي که پاسخ اين بود: بازديد بايد هزينه پرداخت شود و حمل رايگان است. بعد از قطع تلفن آقاي ... رو به بنده گفت: به شما گفتم که حمل به تعميرگاه رايگان است. با دريافت سه هزار تومان درحال رفتن بودند که گفتم اسم شريف را بفرماييد، چون ميدانم سيستم شما حساب کتاب ندارد. در پاسخ گفت:... و خيالت راحت باشد.
    پس از حدود يک ساعت، خانمي با من تماس گرفت. ظاهرا از امدادخودرو و شماره خودروبر را داد و گفت با او تماس بگيريد که آدرس شما را پيدا نميکند. با خودروبر تماس گرفتم به شماره... آقاي ... دادم و راهنمايي کردم.

آقاي نصيحت در حال بستن خودرو براي حمل بود که به او گفتم: امدادخودرو گفتند حمل رايگان است. مقداري ترديد کرد و بعد با امداد خودرو تماس گرفت و درخواست پذيرش از يک نمايندگي ايران خودرو کرد و بعد از چند دقيقه با آقاي نصيحت تماس گرفته شد و گفتند همه نمايندگيها پر است. هر جا صاحب خودرو ميخواهد ببريد خودر را. ماشين به افسريه حمل شد؛ يک تعميرگاه، آقاي ... امضايي مبني بر انجام کار از بنده گرفت و با محلي تماس گرفت که تصور بنده امداد خودرو بود و بعد به من گفت: بايد هزينه حمل را بپردازيد. با تعجب گفتم: يعني چه؟ و تماس گرفتم با 09644و بعد از توضيح، خانم پاسخگو گفت، با خودروبر تماس گرفته ميشود. به آقاي ... اطلاع دادم و به سمت منزل حرکت کردم. در ميان راه آقاي نصيحت با من تماس گرفت و گفت بايد شما هجده هزار تومان بپردازيد. بنده با 09644 تماس گرفتم و با عصبانيت گفتم: مگر من مسخره شما هستم که دايم حرف خود را تغيير ميدهيد و اگر اشتباه کرديد هزينه اين اشتباه به گردن خودتان است؟

چندين تماس ديگر بين بنده و خودروبر و امدادخودرو رد و بدل شد و در آخرين تماس، آقاي ... گفت: به من گفتند پلاکهاي خودرو را بکنم با خود ببرم !؟
    حال اين پرسش است كه اين مجوز را چه کسي به امداد خودرو داده است؟ با عصبانيت گفتم: الان با 110 تماس ميگيرم تا بيايند مشکل را حل کنند و با ناراحتي زياد به تعميرگاه بازگشتم و ديدم خودروبر رفته است.

در تاريخ دوشنبه 19/1/1387 حدود ساعت 15/14 از امداد خودرو با بنده تماس گرفتند با شماره و سؤال کرد از رنگ ماشين و کجا در حال تعمير است که بنده ماجراي آن روز را به طورکل براي وي بيان کردم وگفتم: من از شما شکايت دارم؛ هم براي آتشسوزي موتور ماشين و هم از برخورد غير مسئولانه همکارانتان و نام وي راخواستم که در پاس گفتند: من کد ... هستم و آن روز اشتباه از همکاران ما بوده و حمل اتومبيل شما رايگان هست و خوب شد شما مبلغي نپرداختيد، زيرا آن شرکت حمل اتومبيل طرف قرارداد ماست و ما در حال تهيه گزارشي هستيم براي آتشسوزي اتومبيل شما به مسئولان مربوطه.

يک روز بعد دوباره تماس گرفته شد با بنده با يک شماره چهار يا پنج رقمي و آقاي تماس گيرنده گفت: از ايرانودرو تماس ميگيرم در خصوص آتشسوزي ماشين شما و سؤالي پرسيد از داشتن دزدگير و آيا آتشسوزي در اتاق ماشين بوده يا موتور و بعد از دريافت پاسخ گفتند: تماس ميگيريم و هيچ(!؟).
    چهار روز ماشين بنده در تعميرگاه ماند؛ غير از هزينه وقت و هزينه روحي، حدود سيصد هزار تومان هزينه يادگاري از ايران خودرو براي من و خانواده ماند و ايران خودرو همچنان در راه بياهميتي به مشتري در حرکت است.

خبرگزاری مستقل محیط زیست ایران

زمان مخابره خبر: 190 , 21/1/1388

منطقي، مدير پروژه پيکان پرنده مي شود
    ايرن- خبرنگار ويژه: شنيده ها حکايت از آن دارند که ممکن است منوچهر منطقي مدير عامل برکنار شده ايران خودرو به عنوان مدير پروژه ساخت هواپيماهاي پهن پيکر منصوب شود.

به گزارش خبرگزاري محيط زيست ايران، منطقي از پذيرفتن هر گونه سمت رسمي خودداري کرده، اما ظاهرا اجراي پروژه توليد هواپيماهاي پهن پيکر را رد نکرده است.
    در دوره هشت ساله مديريت منطقي، ايران خودرو موفق شد با تعطيلي ظاهري پروژه پيکان و ادامه توليد آن در قالب خودروهايي مثل پژو آردي، پيکان وانت و پژو روآ سود چند هزار ميلياردي خود را حفظ کند. اگرچه همچنان متوسط مرگ و مير در تصادفات جاده اي ايران ده برابر متوسط جهاني باقي ماند و آلودگي هوا نيز به رشد فزاينده خود در شهرهاي بزرگ کشور ادامه داد. ادامه توليد پيکان در ساليان گذشته هميشه نمادي از سيطره سود غير انساني، بي اعتنايي به حقوق مصرف کنندگان و بي توجهي به استانداردهاي فني و زيست محيطي بوده است. اکنون اين نگراني وجود دارد که شرايط فوق در قالب پروژه هواپيماسازي نيز ادامه پيدا کند.
    اگرچه قطعا محصولات چنين پروژه اي نگران کننده تر خواهد بود. زيرا هم استانداردها در اين حوزه از صنعت خيلي پيچيده تر است، هم اينکه اساسا هيچ گونه مزيت فني و علمي براي توليد هواپيماي پهن پيکر در ايران وجود ندارد و هم اينکه ... هواپيما مثل پيکان وقتي خراب شد، کنار جاده متوقف نمي ماند، بلکه از اوج آسمان با سر فرود مي آيد روي زمين.

کد خبر: 457

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آتش سوزی خودرو پژو 405

یکدستگاه خودرو سواری پژو 405 که در بلوار امام خمینی (ره) در حرکت بود ، بعد از امامزاده سید مظفر (ع) دچار آتش سوزی شد . حریق در حین حرکت و از قسمت موتور خودرو بوقوع پیوست که قبل از رسیدن خودروهای آتش نشانی ، توسط یکی از شهروندان و با استفاده از یکدستگاه خاموش کننده دستی مهار گردید . خبر حادثه ساعت 20:54 به مرکز 125 آتش نشانی اعلام گردید . سوختن تجهیزات موتور و حرارت دیدگی درب موتور از خسارات این آتش سوزی بود .

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

يه چيز خيلي عجيب بگم
    شايد خدا بهم رحم كرد كه الان زنده ام
    تو پيچ همت به اشرفي اصفحاني بودم 100 تايي سرعت داشتم وقتي رفتم تو پيچ شديد بوي بزيزن بدنه رو گرفت
    اين بوي بنزين 2 3 روزي بود تا شك كردم ببينم چي شده
    بو كردم ديدم از سندلي عقبه درش اوردم ديدم باك ماشين ترك خورده اونم از توي بدنه قصمت خطر ناكش اين بود كه دقيقآ كنار ترك
    امپلي فاير ماشينو وصل كرده بودم 4000 وات جرقه (‌ تو يه ثانيه همه چيو به باد ميداد )
    بعد روشو يه چسب كاغذي پهن زدم ديگه ازش بنزين نشتي نكرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •