اگه چشمش نزدم( بزنم به تخته) مال من خوبه
فکر کنم تا فردا کلا" قطغ بشی .
ولله ماله من هر از گاهی میبینی یه چند 10 دقیقه ای انگار نه انگار به جایی وصلم .یه دونه گوگل هم به زور باز میکنه . فکر نمیکنم اتفاقی افتاده باشه یعنی شانسی یه چند ساعتی درست میشه بعد همون آش و همون کاسه
سلام
روز سه شنبه از 1 بامداد تا 24 شب سرعت عالی بود . 30kb/s
با ورود به روز چهارشنبه ( آغاز تعطیلات ) دوباره همه چیز خراب شد و تا این ساعت همچنان با 5kb/s دانلود می کنیم![]()
یه وقت تصمیم نگیرن برای همیشه از خط ترکیه اینترنت ایران رو تامین کنن !!![]()
قربان شما
شاهین![]()
این کارو رو بکنن ؛ خیلی جالب میشه ، نه ؟![]()
Last edited by Shahin King; 19-12-2008 at 23:33. دليل: به جای ورود نوشته بودم ورد / Shahin King
اونوقت بدبخت ميشيم![]()
Last edited by Shahin King; 19-12-2008 at 23:33. دليل: به جای ورود نوشته بودم ورد / Shahin King
داداش زبونتو گاز بگیر.خدا کنه فردا واسه همه به حالت اولیه برگرده.
ماله ما هم همین صورت باقی بمونه
سلامم هر چند ماه این داستان ها تکرار میشه.ولی سرعت من خوبه و مشکلی نداره!isp من صبانت هستش که همه ازش شاکین! لطفن اسم ispهاتون رو بگین.وقتی وزیر ارتباطات بگه خط دایل آپ 56 کیلو برای دانشگاه ها کافیه و شما این عدد 56کیلو=56000 رو تقسیم بر 1000 دانشجوی یک دانشگاه کنین به هر کدوم میرسه 5بیت در ثانیه.با این حساب سرعت آقا شاهین که 5کیلوبیت هستش یعنی 1000 برابر سرعت استانداردیه که وزیر ارتباطات برای هر دانشجو کافی دونسته.پس همه با هم از خوشحالی کلاه هامون رو بندازیم آسمون.......![]()
Last edited by avecina.ir; 19-12-2008 at 22:54.
ماله من هم كه صبانته 3 روزه كه خوب شده
اقا الان ساعت 9:30 بامداد روز شنبه هست و اینترنت من دوباره به حالت اول خودش برگشت
ایشالا اگه خدا بخواد به همین صورت باقی بمونه و من هم به کارام برسم
دوستان وضعیت شما چطوری هست؟
درست شد مال شما؟
اقا الان ساعت 9:30 بامداد روز شنبه هست و اینترنت من دوباره به حالت اول خودش برگشت
ایشالا اگه خدا بخواد به همین صورت باقی بمونه و من هم به کارام برسم
دوستان وضعیت شما چطوری هست؟
درست شد مال شما؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)