برای تنوع بازار زیر 20 تایا باید ماشینه خوبی باشه
حداقل فک کنم استهلاکش از سمند کمتر باشه
سمند معمولي
پژو 405
پژو پارس
برای تنوع بازار زیر 20 تایا باید ماشینه خوبی باشه
حداقل فک کنم استهلاکش از سمند کمتر باشه
طرح ظاهريشم بدك نيست زياد
اينجور كه من شنيدم قرار به قيمت 17 ميليون بفروشن كه هم قيمتاش ورنا و سورن ميشه با پارس
توی روز نامه این شکلی نبود و رینگش هم از این خوشکل تر و پهن تر بود... سپر جلوش هم با این فرق داشت...
بعد از افتادن باره زندگی بر دوش خودم ارزشه هر پر هزاری را عمیقا دریافتم لذا بر آن شدم تا جایی که می توانم از ضرر دوستانه اتومبیل دوست, جلوگیری کنم.
چند وقت پیش, یه صداهایی از زیر بندی می شنیدم. رفتم آهنگری و چند تا قطعه رو عوض کردم که هزینش زیاد نشد. همین طور که با اوستا آهنگر صحبت می کردیم به من گفت: اکسل عقب رو کی گیریس کاری کردی؟ گفتم: نکردم. برام توضیح داد که: ماشینهایه 405, سمند و پرشیا ( که همگی از یک سیستم تعلیق بهره می برن) در اتصالاته اکسل از بالبورینگ استفاده می کنن و برایه روانکاری هم گیریسه نسوز ( قرمز رنگ) دارن. به مروره زمان وحرکت ماشین و اصطحکاک قطعات این گریسه نسوز, کم کم از بین می ره. (اگه گیریس عادی باشه تو یه نصف روز از بین می ره). حرارت و اصطحکاک بالا می ره و بالبورینگ ها خورد میشن. در ادامه بالبو رینگهایه ناکار آمد رویه اکسل خط میندازن تا جایی که محور رو می سوزونن و پیت می کنن.
پرسیدم در این صورت هزینه تعمیر چقدر می شه؟ گفت: با تعویض و مزد, 180-170 تومن.
وقت گرفتم و یه هفته بعد اکسل رو باز کردم. تازه گیریس تموم کرده بود و نشانه هایه داغ کردن بالبورینگ رویه فلزه سیقلی اتصاله اکسل قابل مشاهده بود. اما از شانسم هنوز سالم بود. با یه قوطی گیریسه نسوزه آمریکایی اصل( فروشنده خاکه پدرش رو قسم خورد که اصله) و 2 تومن انعام به شاگرد ( چون خیلی زحمت کشیده بود), 20 تومن تموم شد.
موفق باشید
راستی این رو فراموش کردم. ماشینه من 70 هزارتا کاکرد داره.
سلام رفقا
بين اين دوتا گير کردم واقعا موندم کدومش بهتره از لحاظ زيبايي -کم خرجي (که خيلي برام مهمه)-استهلاک - و...
در ضمن به شتاب و سرعت هم زياد علاقه اي ندارم فقط از دوستاني که اين دوتا ماشين رو دارن يا اطلاعاتي درباره اين ماشين ها دارن بيشتر از هزينه نگهداري اون ها بگن
راستي
405 ديگه آتيش نميگيره؟
ممنون![]()
Last edited by H A M A S; 28-08-2008 at 20:35.
نظر من 405 هستش
کم خرج تره
اصيل تره
کمتر هم مستهلک ميشه
من نظرم رو 405 هستش
همون موتور و گیربکس
رو سمند هست البته
با 200 کیلو وزن اضافه !!!
همین موتور و گیربکس رو پرشیا هم با همین حدودا 200 کیلو وزن بیشتر داره !!! پس پرشیا هم ماشین بدیه ؟!
از نظر من ستون های قطور تر سمند تا حدودی ، امنیت بیشتر رو در برابر تصادف های ناجور در پی داره .
سمند امکانات داخلی + راحتی بیشتر صندلی ها و طراحی بدنه شکیل تری داره + اینکه نظرات این دوستمون کاملا متینه :
نظر من 405 هستش
کم خرج تره
اصيل تره
کمتر هم مستهلک ميشه
سمند چون سنگین تره سرعت بیشتری میره...
ولی پژو با کلاس تره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)