Elfin عزيز بله حجم بالايي برا امضاست .نوشته شده توسط Elfin-D
حالا اگه مهدي جان خوشش بياد يه حجم پايين بهشون ميدم .![]()
Elfin عزيز بله حجم بالايي برا امضاست .نوشته شده توسط Elfin-D
حالا اگه مهدي جان خوشش بياد يه حجم پايين بهشون ميدم .![]()
الفين عزيز ممنونم
ولی نشد که 8
Last edited by amin_rogh; 04-02-2006 at 21:54.
( اول باید ببخشید که دیر جواب می دم ، چون ISP ما فعلا معلوم نیست داره چی کار می کنه )
آقايون مسيح و Elfin-D واقعا سپاسگزارم
کار هر دوتون حرف نداشت ...
من اوني که Elfin-D عزيز زحمت کشيدند را توي امضام قرار مي دهم ...
اما خوب فکر کنم من اولين کسي باشم که مي گم اگه ميشه يه مقداري تغيير توش انجام بديد !
آقا مسيح ! عکس انتخابي شما حرف نداره ... فقط اگه ميشه عرض کل تصوير را کم کنيد ( مثلا سه چهارم الان ) . بعد اسم من را هم برداريد ... آدرس P30World هم کوچکترش کن ، در عوض همون بالا اين را با يک فونت قشنگ و استفاده از تکنيک هاي گرافيکي اين را برام بنويس : (( شکستن و گذاشتن انواع قفل )) آقا شرمنده . به خدا شرمنده شما هستم . اما خواهشا اين يکي را هم انجام بديم و پيرو فرمايشات Elfin-D حجمش را هم کم کن . مي خوام اين را به عنوان تبليغ تاپيک قفل سي دي ها داشته باشم . چون اکثر فعاليت من اون جا هست ....
من چاکر همه شما هستم .
سلام
امين جان خواهش ميكنم.
اين تيكه رو با من بوديد يا با مسيح؟؟؟ما خوب فکر کنم من اولين کسي باشم که مي گم اگه ميشه يه مقداري تغيير توش انجام بديد !
Elfin-D جان !
من که از چیزی که برام درست کردید ، استفاده کردم . منتهی چون می خوام این که مسیح درست کرده یه چیز کلی برای تاپیک مربوطه باشه ، این را می گم ...
راستی این عکس ها را از کجا میاری ( این بار با شما هستم ؟! )
مهدي جان اين عكسها توي ارشيوم هست.
-----------------------------
دوستان طبق ليست من همه بايد الان لوگو دار شده باشن.اگر كسي از قلم افتاده يه سوت بزنه ،من براش بسازم!
-----------------------------
هر كس مهدي 87 رو ديده تو اين تاپيك به من بگه،جايزه 1000دلاري ببره!!!
آقا من ديدم ! شماره حساب بدم !
------------
به خدا سرم شلوغه ! وقتم آزاد شه ميام پيشت ! دستتتون درد نكنه ( مسيح - الفين)
سلام
اين براي ساسانك عزيز كه به صورت خصوصي از من درخواست كرده بود
-------------------------
مهدي جون چيز!!!!اره همون!!!
Last edited by Elfin-D; 05-02-2006 at 16:27.
سلام .
مهدي جان من همه اون چيزايي كه گفتين انجام دادم اما اخرش يه چيزي يادم اومد انه كه من اصلآ نميتونم فارسي تو كامپيوترم تايپ كنم .
اگه ميشه اون عبارت رو به انگليسي بده من بذارم اونجا . يا اگه دوست نداري با كامپيوتر دوستام درستش ميكنم .
حالا بزار يه مدل ديگه ازش بذارم شايد نظرت عوض شه . Elfin جان كارت درسته .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)