حجم : ۴٫۲۶ MB
رمز فایل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم : ۴٫۲۶ MB
رمز فایل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه مردم فهیم و با کمالاتی داریم ما
اون دارند توی اتیش زنده زنده می سوزند ملت هم دارند با گوشی فیلم برداری می کنند![]()
وای خدا هیچ کسی جرات نکرد بره نجات بده این بنده خدا رو؟ گذاشتن زنده زنده بسوزه و فیلمشو گرفتن؟ بابا طرف زنده بود! سرشو از ماشین آورده بود بیرون! یه ذره بهش کمک می شد الان زنده بود!
وای چقد حالم بد شد!
آخه چرا ؟
بنده خدا زنده زنده سوخت که..
یعنی یه نفر نمیتونست نجاتش بده....
آخه چطور یه انسان دلش میاد کمکش نکنه؟
آدمهایی که اونجا بوودن واقعا آدمهای کثیف و خدا نشناس و بی وجدان هستند
نامردهای....![]()
دوستان از تاپ اسپيد ژيان اگه كسي كليپ داره لطفا بزاره
این که چیزی نیست ... حالا شاید مردم ترسیدن آتیش بگیرن!!
تو تهران که با چاقو زدن جوون مردمو کشتن همه تشویقش میکردن!!! حتا پلیسم جرات نمیکرد کاری کنه !!!
دیگه حواستون به خودتون باشه تو روز روشن تو خیابون پر آدم حتا در حضور پلیس اصلاً فکر نکنید امنیت دارید
سلام .
از دوستان بسیار تشکر میکنم بابت گذاشتن کلیپ ها . خصوصا از آقا فرشاد( پسر عموی خودم)
من قبلا یه کلیپ دیدم از پیکانی که موتور هالبی داشت . حجمش بالای 10 مگ بود . والا یادمون رفت دانلودش کنیم . کسی لینکی چیزی ازش نداره؟
2 کلیپ باحال از درگ دارم که می خوام ببینید Subaru Impreza WRX STi چه اعجوبه ای تو شتابگیری:
Corvette C6 vs Subaru Impreza WRX STi
2 mb
Subaru Impreza WRX STi vs Lamborghini Gallardoکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
683 kb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by H.Operator; 20-12-2010 at 17:26.
برخورد پژو 405 با پلیس در حین انجام حرکات نمایشی
1.1 mb
سقوط پراید 132 به ته دره از سر بی عقلیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
685 kb
Bugatti Veyron vs BMW M3 E92
4.6 mb
BMW M3 E92 Vs. C6 Corvetteکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2.3 mb
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)