باید قبل از اینکه این اتفاق میفتاد از دفترچه توو مموری بکاپ میگرفتی ... اگه این کار رو نکردی راهی نداره !
باید قبل از اینکه این اتفاق میفتاد از دفترچه توو مموری بکاپ میگرفتی ... اگه این کار رو نکردی راهی نداره !
سلام بچه ها من وقتی میخوام update کنم تو اون قسمتی که میگه 6 تا کارو انجام بده ،منم به ترتیب انجام میدم ولی وقتی دکمه c رونگه میدارم و کابل رو به گوشیم وصل میکنم بعد از چند لحظه یه صفحه آبی رو گوشیم نشون مده و سریع میره و اون صفحه آپ دیت هم جلو نمیره و همون انیمیشن آموزشی که میگه دکمه c رو نگه دار و ... میمونه یعنی از این مرحله جلو تر نمیره من قبلا هم گوشیم رو up کردم اما این مشکل رو نداشتم! گوشیم هم p990i هست
این مشکل توو اولین آپدیت برای منم بود ... یه صفحه ی آبی با چند خط نوشته سفید که فقط چند صدم ثانیه نشون میده ... چند برای باطری رو در بیاری و این پروسه رو تکرار کنی ok میشه ... یعنی برای من که اینطور بود
بچه ها گوشي من اصلا روشن نميشه يعني آرم SE مياد و بعدش ديگع لود نمي كنه .
آپديت كنم ؟
يه رمز رو عوض كردم نمي دونم رمز گوشي هست يا نه .
همون رمزي كه تا روشن ميشه ميپرسه ازت اونو
حالا بايد آپديت كنم ؟
توي كافي نت چقدر طول ميكشه ؟
ضمنا گوشيم P1i هستش
Last edited by Lamanta; 14-10-2009 at 13:14.
تقریبا 1:30 واسه من طول کشید از ابتدا تا لحظه ای که گوشی بالا اومد . بستگی به سرعت اینترنت داره
واسه ي من 1 ساعت طول كشيد
خيلي هم راحت بودش !
اين آموزشتون هم قديمي شده
عكس هاش رو عوض كنيد !
آموزش جدید توو پست 165 همین تاپیک بود که الان میزارمش توو پست اولاين آموزشتون هم قديمي شده
عكس هاش رو عوض كنيد !
سلام میخواستم بدونم برای آپدیت گوشی حتما باید از PC Suite خود سی دی گوشی استفاده شود یا نه یا مال گوشی های دیگه سونی اریکسون مثل W595 هم میشه استفاده کرد آخه وقتی PC Suite گوشی G900 را میخوام نصب کنم وسط نصب برنامه ارور میده و این را مینویسه میگه PC Suite نمی تواند یکی از محصولات مورد نیازش را نصب کند لطفا با گروه پشتیبانی فنی تماس بگیریده؟خیلی ممنونم
2-گوشی من از لحاظ نرم افزاریی هیچ مشکلی نداره آیا ارزش داره آپدیت کنم یا نه الکی دنبال دردسر نگردم
از کجا بفهمیم که فرم ویر جدید برای گوشی اومده که آپدیت کنیم. من دیروز وصل کردم به برنامه آپدیت هنوز نیومده آپدیت G900 دارم. در کل چه تغییراتی در گوشیمیشه؟؟ امکاناتی اضافه نمیشه فقط باگ هاش گرفته میشه
کسی نبود.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)