این تاپیک مال 3 سال پیشه...
اون موقع شهاب رمضان نبود...
احسان خواجه امیری
احسان غیبی
امیر تاجیک
امین فیاض
بنیامین بهادری
حامد هاکان
حمید حامی
حمید عسکری
رامین بیباک
رضا صادقی
علیرضا
علی اصحابی
علی عبدالمالکی
علی لهراسبی
فرخ
فرزاد فرزین
فریدون آسرایی
گروه آریان
مجید خراطها
محسن چاووشی
محسن یگانه
محمد اصفهانی
مهدی مقدم
دیگر
این تاپیک مال 3 سال پیشه...
اون موقع شهاب رمضان نبود...
نه دوست من مشکل ایشون خود مجید خراطها هست نه خوانندگیش میدونم ....
بین این همه همچنان رتبه 6 ....![]()
من به علی لهراسبی رای دادم ولی محسن یگانه رو هم دوست دارم...
3 سال پیش محسن خیلی رو دور بود الانم هست ولی واقعا کا های احسان خواجه امیری زبسیار زیباست! کار اصولی و حرفه ای کسی که استادش ایرج باشه همین موسیقی زیبا هم ازش انتظار میره توی خواننده های ایرانی تنها کسی هست که من حاضرم به کنسرتش برم!!
قصد توهین ندارم اما مجید خراطها خیلیییییییییییییییییییی خارج میخونه موزیک آهنگ هاشم که اصلا تعریفی نداره![]()
اسم مانی رهنما و خشایار اعتمادی نبود ! به نظر من اینها + حمید حامی میتونن توی پاپ حرفی برای گفتن داشته باشن .
پ.ن : بیشتر خواننده هایی که من توی لیست دیدم نه تنظیم های خوبی دارند نه سر رشته ای از موسیقی ! ( البته نه همه )مثلاً همین چاوشی که شما دارین خودتونو واسش پاره میکنین ، اصلاً آهنگهاش حرفه ای نیستن صداش هم که ... نمیدونم معیار شما واسه انتخاب چیه !؟ سلطان پاپ و ... تعجب آوره ! موسیقی پاپ رو افرادی مثل استاد بابک بیات و پس از اون شادمهر با همکاری بهروز صفاریان و ... حرفه ای جلوه دادن ! نه این خواننده های دوزاری که هیچ درکی از موسیقی حرفه ای ندارن !
Last edited by reza-atom; 16-08-2011 at 16:45.
خارج میخونه ؟؟؟؟؟؟ شما برو اول بفهم موسیقی یعنی چی بعد راجب سلطان احساس نظر بده .... میدونم یکم واسه بعضی ها زور داره یکی بدون پارتی و تبلیغ و کارهای دیگه اینقدر سرو صدا کرده ....
امضا ....![]()
خب دوست من کسی که احساسی می خونه دلیل نمیشه که سطح آهنگهاش حرفه ای باشن ! موسیقی شامل آهنگسازی و تنظیم و بعضاً آواز هست . این عوامل دست به دست هم میدن تا یک قطعه بوجود بیاد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)