تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 23 اولاول ... 12181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 226

نام تاپيک: I Am Alive

داره خودمونی میشه sunrise1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

همیشه باید یه عکس از محیط بزاری تا بدونیم کجا رو میگی . هرچند که فکر کنم من به اونجا نرسیده باشم هنوز

من الان اونجا هستم که ننه اون دختره mei و خودم داریم دنبال اون دوتا میگردیم که گم شدین ... همونجا که تفنگمو میدم به مادر می و خودم فقط تیرکمون دارم .. اونجا تفنگ گیر میارم ولی یکی هست هم زره داره هم کلاه داره میشه بگید کجاش باید تیر اندازی کنم تا بمیره ؟
    خب الان من فکر کنم هنوز به خد شما نرسیدم چون من هنوز مرحله 5 گیر کردم و هنوز تیر و کمان نگرفتم......اونجایی هستم که تا پایین میرم فورا خفه میشم و همش باید رو پشت بام ها راه برم و اتفاقا راهی هم پیدا نمی کنم!!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خب الان من فکر کنم هنوز به خد شما نرسیدم چون من هنوز مرحله 5 گیر کردم و هنوز تیر و کمان نگرفتم......اونجایی هستم که تا پایین میرم فورا خفه میشم و همش باید رو پشت بام ها راه برم و اتفاقا راهی هم پیدا نمی کنم!!!

والا من از شما دارم میشنوم که مرحله 4 5 و ... من اصلا دقت نکردم که این بازی مرحله ای احساس میکنم همش پشت سرهم بود .. فهمیدم کجا هستید .. اونجا یه خورده سخته ولی اولن که زیاد ندویید دوما سعی کنید همه جا رو بگردید که تمام تجهیزات مثل آب و گوشت و خیلی چیزای دیگه رو پیدا کنید و در اخر شما روی ریل راه اهن حرکت کنید تا به یه چهار راه میرسید اون اون چهار راه رو باید سمت چپ برید و حتما حتما از سمت راست خیاباون حرکت کنید تا اون سراشیبی دست ساز چوبی رو ببینید و ازش بالا برید و اونجا گرد و خاک نیست . اگه میتونید یه عکس از نقشه بزارید من فکر کنم باید به سمت اون ایستگاه رادیویی برید ...

3. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

متشکرم دوست خوبم...با چه نرم افزاری عکس بندازم؟؟؟
    تو منو اصلی وقتی شروع بازی رو کلیک می کنی چند تا گزینه هست مثلا ادامه بازی و بازی جدید که آخریشو کلیک کنی شماره و اسم مراحل رو مینویسه که مال من پنجمه....

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

با گوشی موبایلت عکس بگیر یا با دکمه prin screen کیبورد یه بار بزن و تو نرم افزار نقاشی paste کن ..

6. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

عکس از اون جایی که گیرم با نقشه ، اسم ماموریت هم داخل عکس هاست... البته تا جایی هم میبرمش که نهایت خفه میشم...

Last edited by sunrise1; 20-01-2013 at 12:05.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

عکس از اون جایی که گیرم با نقشه ، اسم ماموریت هم داخل عکس هاست... البته تا جایی هم میبرمش که نهایت خفه میشم...

شما به اونجا رسیدی که از توی دوربین دو چشمی بیرون رو نگاه میکنه و یه ساختمون بلند رو مبینه و باید خودشو به اونجا برسونه ؟ همون ساختمون که یه جرثقیل بهش وصله و یه جعبه خیلی بزرگ ازش آویزونه ؟ درواقعا این دوربین دو چشمی تو طبقه ششم همونجاست که دختر رو تخت خوابیده .. اونجا رسیدی ؟
    اونجا باید از یه آسانسور بری بالا که دوتا بشکه نفت هم بریزی تو تا روشن بششه ...
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 20-01-2013 at 15:33.

9. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اونجا رو هم رد کردم... در واقع خیلی از اونجا گذشتم...

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

والا راستشو بخوای هرچی فکر میکنم یادم نیست کجاست ...آخه چیزی نوشته میگه باید دارو رو ببری برای اون دختر کوچیه اون دختر کوچیکه هم توی مجتمع تجاری طبقه چهارم رو تخت شما اگه اونجا رو خیلی رد کردی که دیگه اونو نمینویسه

12. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درستا باید داروها رو ببرم ولی راهشو پیدا نمی کنم...یعنی راهش سخته...

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوب اینو بگو عزیزم من ... شما بالاخره از ساختمون بالا رفتی روی اون صندوق بری؟ یا هنوز نرفتی ؟ اونجا رو رد کردی که از روی شیشه های ساختمون لیز میخوره میاد پایین ساختمون ؟ دقیقا باید بگی کجایی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •