ممون مازیار جان
فعلا تنها مشکل من فارسی ساز هستش و اگه یکی از دوستان زحمتش بکشه عالی میشه
راستی برای برنامه و دیکشنری و بازی و از این جور چیزا چی کار کنم تو نت هست یا dvd بخرم؟
ممون مازیار جان
فعلا تنها مشکل من فارسی ساز هستش و اگه یکی از دوستان زحمتش بکشه عالی میشه
راستی برای برنامه و دیکشنری و بازی و از این جور چیزا چی کار کنم تو نت هست یا dvd بخرم؟
بازی که فکر میکنم جاواهای معمولی هم بهش بخوره. چون تو Programs یه قسمت جاوا هم داره...
برنامه هم از همون سایتی که واسه تنظیم GPS آدرس دادم یه چیزایی میشه پیدا کرد...
اون مشکل اول فقط با آپدیت حل میشه...
اما هروقت خواستی از برنامه ی دوربین خارج شی بذار رو حالت عکاسی و بیا بیرون...
اینجوری تو دفعه ی بعد معمولا این پیغام رو نمیبینی...
مشکل دومت هم من تا حالا برخورد نکردم باهاش.
آره میخوره ولی باید بازی هایی پیدا کنی که بشه تاچ بازی کرد و دوم اینکه با سایز ال سی مشکل نداشته باشن
مازیار جان اون آدرس که داده بودی مشکل داشت دوباره بزار
ولی کلا گوشی شاخی هستش و فعلا بی رقیبه
آخه این انجمن اینطوریه که اگه بخوام آدرس اون سایت رو بذارم حذفش میکنن.
چون میگن اسم انجمن های دیگه رو نباید تو پست ها بنویسید...
شماتو جای خالی بنویسین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
handheld users...
البته فاصله ی بین handheld و users رو هم بردارین...
Last edited by Maziar_69; 04-11-2008 at 23:33.
برای تشخیص دست نوشته اگر از گزینه ی Transcriber استفاده کنی خیلی هیجان انگیزتره. چون اول این که هر جای صفحه بنویسی نوشته رو بر اساس حرکت نوشت آنالیز می کنه و دوم این که می تونی بری و کاملا شخصیش کنی تا هر چی نوشته میشه دقیقا درست آنالیز بشه. (از قسمت options)
هر دو مشکل شما با آپدیت گوشی حل میشه.
فکر نمی کنم با این گوشی بشه راحت با بازی های جاوا بازی کرد. حداقل درباره من که این جوریه. با پد نوریش بازی کردن بسیار سخته.
با توجه به این که دوستان جواب سوالات من رو ندادند به این نتیجه رسیدم که بهتره گوشی رو آپدیت کنم تا شاید درست بشه.
از سایت سامسونگ آپدیت جدید رو دانلود کردم. اما برنامه ی آپدیت این ارور رو میده:
Incorrect software version. Please check the device
چی کار باید بکنم؟
منم همين مشكلو دارم. هم با نسخه HH3 كه از اول روش بود هم با HJ1 كه تازه آپديتش كردم. وقتي زنگ ميخوره ويبره ممتد داره ...
در ضمن ميدونم سوالم تكراريه ولي كسي ميتونه يه سورس خوب واسه نرم افزار معرفي كنه؟![]()
مرسی از توجهت
من نقشه رو هم ریختم و به خوبی کار می کنه ...فقط چون ساکن شیرازم نقشه شیراز رو می خواستم ...کسی نداره ؟؟؟
راستی این جریان GPS GATE رو هم اگر برام بگی خیلی ممنون می شم
فکر کنم جواب شماره 2 و 4 شما رو بتونم بدم
2- فکر کنم این لینک واسه دانلود نقشه تهران مشکلی نداشته باشه (من خودم دانلود کردم مشکلی نداشت )
4- تو قسمت setting --> Personal---->Today--->ITEMSl میتونی یکی از پروفایلهای samsung today1 یا samsung today 2 یا .... رو انتخاب کنید صفحه اصلیتون به کل عوض میشه !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
راستی دوستان می دونستید این گوشی یه چراغ قوه خیلی قوی هم داره !!!! من که هرچی تو seeting,... گشتم پیداش نکردم ولی از یه جای دیگه پیداش کردم ....اگه خواستید بگید تا بگم !!!!!
راستی جریان Transcribe چیه ؟؟؟ من پیداش نکردم (تو option کدوم قسمته ؟؟؟)..می شه بیشتر توضیح بدین چه کار می کنه؟؟؟؟
آقا دمت گرم ...کجا بودی رفیق !!!!!
مطمئنی جواب می ده !!! همه جاشو تست کردی ؟؟؟ اگه اینجوریه تو رو خدا لینکش رو بذار من تو کفشم بخدا !!!!
Last edited by mehran_k; 05-11-2008 at 10:51.
ممنون بابت جوابتون.
درباره گارمین و کلیه نرم افزارها، اول می خوام مشکل آپدیت گوشیم حل بشه بعد دوباره اینا رو نصب کنم.
درباره ی پروفایلم منظورم این بود که مثلا تو گوشی های دیگه چند تا پروفایل تعریف می کنی که تو وضعیت های مختلف هر پروفایل رو انتخاب کنی یه سری ویژگی داره درباره ی تنظیمات زنگ، ویبره، انتقال، پاسخگویی خودکار و از این دست تنظیمات. الان گوشی درباره ی پروفایل فقط سه حالت داره زنگ/ ویبره/ بی صدا.
چراغ قوه توی یکی از سامسونگ تودی هاش که یه تب به نام ستینگ داره قابل دسترسیه. و اگر نخواین از اون جا استفاده کنید می تونید تنظیم کنید که وقتی یکی از دکمه های تغییر صدا رو نگه دارید این چراغ روشن بشه.( از این جا: settings-buttons-flash light )
Transcribe توی منوی کیبورد های در اختیار شما هست یعنی اگه مثلث بغل آیکون کیبورد رو بزنید این گزینه هست. وقتی این گزینه فعال میشه در زمان روشن بودن هر جای صفحه که بنویسید اون رو تحلیل می کنه و اون تایپ میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)