تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 381 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممون مازیار جان

فعلا تنها مشکل من فارسی ساز هستش و اگه یکی از دوستان زحمتش بکشه عالی میشه

راستی برای برنامه و دیکشنری و بازی و از این جور چیزا چی کار کنم تو نت هست یا dvd بخرم؟

2. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازی که فکر میکنم جاواهای معمولی هم بهش بخوره. چون تو Programs یه قسمت جاوا هم داره...

برنامه هم از همون سایتی که واسه تنظیم GPS آدرس دادم یه چیزایی میشه پیدا کرد...

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.... مرسی امیر جان....

هیچ کس جواب سوال های منو نداد... کمک لطفا....
    البته مشکل با محل ذخیره عکس ها حل شد... ولی اگه میشه بقیه سوالهای منو جواب بدید....

2تا مشکل دیگه هم دارم:

[وقتی می خوام از دوربین استفاده کنم میگه Not Enough Video Memory ] .. از تویtask manager] همه برنامه هارو می بندم ولی فایده نداره و فقط با خاموش و روشن کردن یا استفاده از کلید ریست بالای گوشی درست میشه….
    [
    [
    زنگ گوشی رو در حالت Ring & Vibrate قرار میدم و در تنظیمات ویبره یکی از حالتهای ریتمیک رو انتخاب میکنم ولی وقتی گوشی زنگ میزنه ویبره ممتد داره….

اون مشکل اول فقط با آپدیت حل میشه...
    اما هروقت خواستی از برنامه ی دوربین خارج شی بذار رو حالت عکاسی و بیا بیرون...

اینجوری تو دفعه ی بعد معمولا این پیغام رو نمیبینی...

مشکل دومت هم من تا حالا برخورد نکردم باهاش.

5. 2 کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بازی که فکر میکنم جاواهای معمولی هم بهش بخوره. چون تو Programs یه قسمت جاوا هم داره...

آره میخوره ولی باید بازی هایی پیدا کنی که بشه تاچ بازی کرد و دوم اینکه با سایز ال سی مشکل نداشته باشن
    مازیار جان اون آدرس که داده بودی مشکل داشت دوباره بزار

ولی کلا گوشی شاخی هستش و فعلا بی رقیبه

7. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخه این انجمن اینطوریه که اگه بخوام آدرس اون سایت رو بذارم حذفش میکنن.
    چون میگن اسم انجمن های دیگه رو نباید تو پست ها بنویسید...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شماتو جای خالی بنویسین:

handheld users...

البته فاصله ی بین handheld و users رو هم بردارین...
    Last edited by Maziar_69; 04-11-2008 at 23:33.

داره خودمونی میشه farnaz_bahall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز اگه لطف کنی لینکش اینجا بزاری و روش نصبش بگی عالی میشه چون این مشکل چند نفر دارن

دوستان این گوشی تشخیص دست نوشته داره؟؟؟ باید از کجا فعالش کنم
    راستی ورژن گوشی jvhi2 هست احتیاج به آپدیت فعلا هست
    برای تشخیص دست نوشته اگر از گزینه ی Transcriber استفاده کنی خیلی هیجان انگیزتره. چون اول این که هر جای صفحه بنویسی نوشته رو بر اساس حرکت نوشت آنالیز می کنه و دوم این که می تونی بری و کاملا شخصیش کنی تا هر چی نوشته میشه دقیقا درست آنالیز بشه. (از قسمت options)

هیچ کس جواب سوال های منو نداد... کمک لطفا....
    البته مشکل با محل ذخیره عکس ها حل شد... ولی اگه میشه بقیه سوالهای منو جواب بدید....

2تا مشکل دیگه هم دارم:

[وقتی می خوام از دوربین استفاده کنم میگه Not Enough Video Memory ] .. از تویtask manager] همه برنامه هارو می بندم ولی فایده نداره و فقط با خاموش و روشن کردن یا استفاده از کلید ریست بالای گوشی درست میشه….
    [
    [

زنگ گوشی رو در حالت Ring & Vibrate قرار میدم و در تنظیمات ویبره یکی از حالتهای ریتمیک رو انتخاب میکنم ولی وقتی گوشی زنگ میزنه ویبره ممتد داره….
    هر دو مشکل شما با آپدیت گوشی حل میشه.

فکر نمی کنم با این گوشی بشه راحت با بازی های جاوا بازی کرد. حداقل درباره من که این جوریه. با پد نوریش بازی کردن بسیار سخته.

10. 4 کاربر از farnaz_bahall بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با توجه به این که دوستان جواب سوالات من رو ندادند به این نتیجه رسیدم که بهتره گوشی رو آپدیت کنم تا شاید درست بشه.
    از سایت سامسونگ آپدیت جدید رو دانلود کردم. اما برنامه ی آپدیت این ارور رو میده:
    Incorrect software version. Please check the device

چی کار باید بکنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

منم همين مشكلو دارم. هم با نسخه HH3 كه از اول روش بود هم با HJ1 كه تازه آپديتش كردم. وقتي زنگ ميخوره ويبره ممتد داره ...

در ضمن ميدونم سوالم تكراريه ولي كسي ميتونه يه سورس خوب واسه نرم افزار معرفي كنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مبارکه نقسه ها رو ریختی اگه نریختی از تو blog نقشه کلی جهان و نقشه ایرانو گذاشتم DL کن و ببر تو پوشه گارمین همونطوز که توضیح دادم بعد برو تو setting >external GPS و در قسمت program باس com3 باشه در قسمت hardware باید com9 با baud rate 9600 باشه و تو access اون manage... انتخاب شده باشه بعد برو تو enhanced GPS و xtra ...رو disable کن حالا برو تو فضای باز ترجیح به ا ساختمون بلندم اولش نزدیک نباشی garmin رو اجزا کا واستا تا نشانکر انتنش اول قرمز و بعد سبز بشه در ضمن حتما بادر phone گوشیت روشن باشه بعد زا بیفت و حالشو ببر اکه gps gate رو هم وصل کردی یه کارایی لازم داره به id م بزن تا برات بنویسم
    مرسی از توجهت

من نقشه رو هم ریختم و به خوبی کار می کنه ...فقط چون ساکن شیرازم نقشه شیراز رو می خواستم ...کسی نداره ؟؟؟

راستی این جریان GPS GATE رو هم اگر برام بگی خیلی ممنون می شم
    سلام
    چند تا سوال:
    1 فون بوک من فونت شماره هاش خیلی ریز شده چه جوری این رو درستش کنم؟
    2 من گارمین رو نصب کردم اما ظاهرا نقشه ی خیابان های تهران رو ندارم. چی کار باید بکنم؟
    3 بالاخره فارسی ساز مناسب برای امنیا پیدا شده یا نه؟
    4 نرم افزاری برای تنظیم پروفایل های مختلف داریم یا نه؟
    پیشاپیش ممنون!
    فکر کنم جواب شماره 2 و 4 شما رو بتونم بدم

2- فکر کنم این لینک واسه دانلود نقشه تهران مشکلی نداشته باشه (من خودم دانلود کردم مشکلی نداشت )
    کد:
    4- تو قسمت setting --> Personal---->Today--->ITEMSl میتونی یکی از پروفایلهای samsung today1 یا samsung today 2 یا .... رو انتخاب کنید صفحه اصلیتون به کل عوض میشه !!!

راستی دوستان می دونستید این گوشی یه چراغ قوه خیلی قوی هم داره !!!! من که هرچی تو seeting,... گشتم پیداش نکردم ولی از یه جای دیگه پیداش کردم ....اگه خواستید بگید تا بگم !!!!!

راستی جریان Transcribe چیه ؟؟؟ من پیداش نکردم (تو option کدوم قسمته ؟؟؟)..می شه بیشتر توضیح بدین چه کار می کنه؟؟؟؟

سلام دوستان
    منديروز بالاخره تونستم يه فارسي ساز نصب كنم رو امنيا كه هم sms ها رو نشون ميده و هم ميتونم باهاش sms بفرسي بزنم.
    اسمش Fee Jeibi Ein Version 6.1 Build 26.03.08 هستش. من امتحان كردم و كامل جواب ميده.فقط بايد يه كيبورد فارسي هم رو گوشي نصب بشه.
    حالا اگه كسي ميخواد ميتونه PM خصوصي بده تا هملينكشو بزارم و هم روش نصب و كامل بگم. البته چون گفتن اينجا نرم افزار نزارين مجبورم خصوصي جواب بدم.
    آقا دمت گرم ...کجا بودی رفیق !!!!!
    مطمئنی جواب می ده !!! همه جاشو تست کردی ؟؟؟ اگه اینجوریه تو رو خدا لینکش رو بذار من تو کفشم بخدا !!!!
    Last edited by mehran_k; 05-11-2008 at 10:51.

14. این کاربر از mehran_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

2- فکر کنم این لینک واسه دانلود نقشه تهران مشکلی نداشته باشه (من خودم دانلود کردم مشکلی نداشت )
    کد:
    4- تو قسمت setting --> Personal---->Today--->ITEMSl میتونی یکی از پروفایلهای samsung today1 یا samsung today 2 یا .... رو انتخاب کنید صفحه اصلیتون به کل عوض میشه !!!
    راستی دوستان می دونستید این گوشی یه چراغ قوه خیلی قوی هم داره !!!! من که هرچی تو seeting,... گشتم پیداش نکردم ولی از یه جای دیگه پیداش کردم ....اگه خواستید بگید تا بگم !!!!!

راستی جریان Transcribe چیه ؟؟؟ من پیداش نکردم (تو option کدوم قسمته ؟؟؟)..می شه بیشتر توضیح بدین چه کار می کنه؟؟؟؟
    ممنون بابت جوابتون.
    درباره گارمین و کلیه نرم افزارها، اول می خوام مشکل آپدیت گوشیم حل بشه بعد دوباره اینا رو نصب کنم.
    درباره ی پروفایلم منظورم این بود که مثلا تو گوشی های دیگه چند تا پروفایل تعریف می کنی که تو وضعیت های مختلف هر پروفایل رو انتخاب کنی یه سری ویژگی داره درباره ی تنظیمات زنگ، ویبره، انتقال، پاسخگویی خودکار و از این دست تنظیمات. الان گوشی درباره ی پروفایل فقط سه حالت داره زنگ/ ویبره/ بی صدا.
    چراغ قوه توی یکی از سامسونگ تودی هاش که یه تب به نام ستینگ داره قابل دسترسیه. و اگر نخواین از اون جا استفاده کنید می تونید تنظیم کنید که وقتی یکی از دکمه های تغییر صدا رو نگه دارید این چراغ روشن بشه.( از این جا: settings-buttons-flash light )
    Transcribe توی منوی کیبورد های در اختیار شما هست یعنی اگه مثلث بغل آیکون کیبورد رو بزنید این گزینه هست. وقتی این گزینه فعال میشه در زمان روشن بودن هر جای صفحه که بنویسید اون رو تحلیل می کنه و اون تایپ میشه.

16. این کاربر از farnaz_bahall بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •