والا هنوز اونقدری با گوشی کار نکردم که دستم بیاد معمولا بعد از 2-3 بار شارژ کردن میشه این رو فهمید نه الان که تازه این گوشی رو گرفتم!
صداش هم خوبه هم از نظر بلندی و هم از نظر کیفیت! در حد متوسط رو به بالا(مثل 5310)
والا هنوز اونقدری با گوشی کار نکردم که دستم بیاد معمولا بعد از 2-3 بار شارژ کردن میشه این رو فهمید نه الان که تازه این گوشی رو گرفتم!
صداش هم خوبه هم از نظر بلندی و هم از نظر کیفیت! در حد متوسط رو به بالا(مثل 5310)
پس يادت نره...1 عكس از خود گوشي...2 تا عكس با دوربين گوشي...رام گوشي...وتست اون بازي.
دوربینش قابل قیاس با 2 مگا پیکسل های دیگه مثلا p990 هست؟یا اصلا روی دوربینش حساب باز نکنیم.میشه 1 عکس که با دوربینش گرفته شده بزارید برنامه بازی وتم براش گیر میاد؟میخوام بخرمش مرددم
رام گوشی؟!!!![]()
چشم!
دوربینش 3.2 هستش! دوربین 3.2 رو که با 2 مقایسه نمیکنن!
چشم!
برنامه و بازی و تم هم که فعلا یکم زوده براش بیاد چون تازه اومده!(مطمئنا اگه N97 بیاد اونموقع به احتمال زیاد انگیج رو هم برای سری تاچ میارن ولی فعلا باید.............!)
![]()
آره رام...برنامه jbak taskman رو نصب كن...گمانم رو گوشيت نصب شه...شايدم نشه...تست كن..بعد از اون برنامه معلوم ميشه...البته با x-plore هم ميشه...
هم برنامه
هم تم
هم بازي براش اومده...
یه سوالی دارم!اقایونی که این گوشی رو خریدن و مبارکشون باشه جواب بدن!روی ال سی دی گوشی شما هم یه کاور خطی خطی با خطهای دایره وار بود؟؟؟یا نه؟؟؟روی این کاور پلاستیکی چند تا ارم مانند ارم گالری و اینترنت در بالای ال سی دی سمت راست زده شده!خواهشا جواب بدید!
برنامه چی اومده؟
پس لطف کن یه تاپیک واسه برنامه هاش هم بذار!
آره رو ال سی دی گوشی من یه برچسب بود که خطهای سفید دایره مانند داشت تو قسمت بالا سمت راست هم آرم گالری و موزیک و اینترنت زده شده بود! چطور مگه؟
برنامه و تم که زیاد اومده...تقریبا همه برنامه های معروف نسخه مخصوص s60 v4 رو عرضه کردن...تم ساز های معروف هم تم های جدید رو به همراه نسخه s60 v4 میدن بیرون...اینجا هم که نمیشه سایت معرفی کرد...اگه خواستی توی پیام خصوصی میگم بهت!
هیچی!میخواستم ببینم اونو برداشتی؟؟اگه برداشتی ال سی دی کیفیتش بهتر نشد؟؟چون من گوشی رو با اون برچسب تست کرده بودم و ال سی دی کمی مات بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)