شما باید ماشینت را با یه پرایدی که هیچ وقت بنزین سوپر نزده مقیسه کنی احتمالا" شبیه هم هواهند بود و اون هم با همین شرایط ماشین شما کار میکنه. پراید همینطوره. اگه اینطور نبود بگو
شما باید ماشینت را با یه پرایدی که هیچ وقت بنزین سوپر نزده مقیسه کنی احتمالا" شبیه هم هواهند بود و اون هم با همین شرایط ماشین شما کار میکنه. پراید همینطوره. اگه اینطور نبود بگو
سگ آردی می ارزه به روآ
من ا رفيق دادرم پرايد داره . اونم ماشينشو اورد پايين .ولي كارش جالب بود
اول رفت داد ماشين رو اوردن بالا
بعد (خودش گفت)داده تو ماشين جلو آجر سربي عقب هم يكم سيمان گذاشتن(ماشينو سنگين كرد)
ولي ماشين خدا شده بود.هم اومده بود پايين هم نرم شده بود.
ولي ميگفت خدا تومن پول فنر و كمك فنر ايتاليايي داده.
من روا رو انتخاب کردم. تا جاییکه من فهمیدم مزایا و معایب روا نسبت به پراید هیدرولیک اینا بود (که کمو بیش دوستان هم به اون اشاره کردن):
مزایا: امنیت بالاتر، پایداری بیشتر و جاداری
معایب: استهلاک بیشتر، شتاب کمتر، مصرف بالاتر، صدای موتور زیاد، بازار فروش بدتر. توی برف و یخبندون بدون تجهیزات اصلا جالب نیست. در ضمن جلوبندیش زودتر مستهلک میشه که البته خرجش زیاد نیست. در نظر عوام هم کلاسش پایینتره.
فقط امنیت بیشتر روا توی تصادفات باعث شد که اونو انتخاب کنم و تا حالا هم از تصمیمم راضیم (اگرچه خیلی هم ازش استفاده نمی کنم). اما پیشنهاد می کنم در درجه اول اگر می تونی یه ماشین دست دوم سالم تو همین قیمتا پیدا کنی. در غیر اینصورت، با توجه به معیارهایی که گفتی، اگه با صدای زیاد موتورش مشکل نداری روا بگیر. (درضمن فقط 5 تا نمایندگی ایرانخودرو تو تهران به روا سرویس می دن)
در ضمن پیشنهاد می کنم اگر روا خریدی بلافاصله رینگ و لاستیکش رو عوض کنی.
راستی بنزینیشو بگیر. چون برای گاز باید کلی تو صف وایسی، وزن ماشین بیشتر میشه، کشش کمتر میشه و پدر موتور هم درمیاد.در حال حاضر هم استقبال چندانی از ماشینهای گازسوز نمیشه.
Last edited by Iron; 14-07-2008 at 23:00.
تکراری شد.............
Last edited by Iron; 14-07-2008 at 23:00.
نه پراید و نه روآ
سمند رو عشق هست
اگه نمیخواید راهنمایی کنید لطفا" اسپم نزنید
وقتی یه جا مسافرت میری اگه بخوای یه جاده خاکی بری یا از روی سفت در عبور کنی زیر ماشین گیر میکنه
اگه با منبي نه چون كمك فنر و فنرهايي كه اندخته كمك هاي شديدا خشك و سفتي هستن اينجوري نشده
آقا به لطف خدا و البته یه کم به لطف جیب مبارکم فهمیدممشکل کجا بود.
عرضم به خدمت شما چون ماشینمو از اول بنزین سوپر می زدم به علت اینکه یکدفعه از بنزین آشغال
معمولی استفاده کردم انژکتور های ماشین نیم سوز شدن.خدمتتون عرض کنم که دیروز ماشینو بردو یه جا شستشوی انژکتور با دستگاه.بعد اینکه 4 تا انژکتور ها رو شست اونا رو تست کرد و متوجه شدیم که دقیقا 2 تا از انژکتور های ماشین بنزین رو پودر نمی کنند که هیچ به قول مکانیک سیخ می زنه(یه چیزی تو مایه های این که بنزین به جا اینکه پودر بشه به صورت قطره ای و البته با ضربه و فشاراز انژکتور می اومد بیرون)و یکی از انژکتور ها هم نیمه سوز کار می کرد.از بین 4 تا فقط یکیشون درست و خوب تو تست کار کرد و جواب داد.خلاصه اینکه باید یه مقدار دیگه از جیب مبارک خرج کنیم بریم 3 تاشونو بخرمو جایگزین کنم.حالا به نظر من کسی به این مشکلات خورد یا اصلا دید ماشینش پر مصرف و بی شتاب هست حتما یه شستشو انژکتور با دستگاه ببرتش و البته حتما تست هم بشه.تو تست شما مثل من مبتدی حتی مقدار مصرف هر یک از 4 انژکتور ماشینتونو می فهمین چقدره.به نظر ما با این وضیت بنزین های آشغال حتما سالی 2 بار ماشینتونو ببرین واسه شستشو و تست انژکتور.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)