سلام. من دیروز یه گوشی موتورولا milestone خریدم ولی الان دیدم زیر باتریش نوشته made in china . یعنی گوشیم تقلبیه؟
سلام. من دیروز یه گوشی موتورولا milestone خریدم ولی الان دیدم زیر باتریش نوشته made in china . یعنی گوشیم تقلبیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dont worry
my defy write made in chin too![]()
اقا این charm چه جوریه چرا هیچ نقدی خوبی ازش نیست ملت فرنگ خیلی ازش تعریف میکنن منم چشمم گرفته بد جور به نظرتون چه جوریه
charm گوشی خیلی خوبیه و سخت افزار قوی و به روزی داره . سرعتش بالاست . برای کسایی که کیبورد کامل و این دیزاین رو میپسندن طراحی شده . و برای رقابت با گوشیهای بلک بری .
آندرویدش 2.1 هست وآپدیت رسمی براش نمیاد . البته تو xda قطعا" رامهای متنوعی هست .
شنیدم که سرعت اینترنت بالایی هم داره و باطریش متوسط هست . اما ظاهرا" تو پکش یک باطری اضافه هم هست .
چارم از نظر سخت افزاری بالاتر از بک فلیپ هست . بک فلیپ هم خیلی خوبه و دوربینش 5 هست و طراحی منحصر بفردی داره . و به 2.1 آپدیت میشه .
دیگه بستگی داره خودت کدوم رو بپسندی /
باطریش یعنی چقدر متوسطه راستش بینه این و e72 و blackberry bold موندم و چارم یه بدی داشت من فیلمه ریویشو دیدم سرعته تاچش تاطیل بود یعنی یارو میزد صفحه بعد کند بود شدید
e72 رو که بنداز دور .
بلک بری بولد هم چند مدل داره ؟ کدومش رو میگی ؟
در هر صورت بلک بری گوشی خوبیه اما تو ایران به دردت نمیخوره . مطمئن باش .
کمک کمک کمک --- دوستان لطفا یه کمکی به من بکنید .....من یه گوشی موتورولا XT701 دارم .
دیشب می خواستم مشکل نچسبیدن حروفش رو حل کنم ... سه تا فایل از توی وب پیدا کردم به نام های :
libskiagl.so
libwebcore.so
libskia.so
و توی آدرس system/lib کپی کردم ... البته از فایل های قبلی یکی یه کپی هم گرفتم .
آخرین فایل یعنی libskia.so رو که کپی کردم یهو گوشی خاموش شد .... حالا وقتی روشنش می کنم میاد روی لوگوی موتورولا و دیگه بالا نمی یاد ..... حرفه ای ها خواهشا به من مبتدی کمک کنید ........دوستان من مبتدیم خواهشا ساده کمک کنید .....
در ضمن وقتی اون دکمه بغل دوربین رو با پاور نگه می دارم یه عکس مثلث اخطار نشون می ده ... بعد پاور رو که می زنم خاموش می شه .......
مرسی خیلی زیاد
احتمالا شما خواستی فارسی سازی کنی و این مشکل پیش اومده .
یکبار وایپ کن . اگر نشد باید دوباره همون رام اورجینال رو فلش بزنی /
اینجا رو هم یک مطالعه بکن بد نیست
واسه وایپ کردن همون کلید ولوم و پاور رو که نگه داشتی و مثلث خطر و آدمک آندروید اومد : کلید ولوم مثبت + کلید گالری را فشار داده تا به منوی ریکاوری برهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از فشار دادن همزمان کلید ولوم بالا و پایین رفتن به منوی ریکاوری استفاده کنین و از کلید دوربین برای انتخاب گزینه مورد نظر استفاده کنین( اگه کلید دوربین جواب نداد از کلید گالری برای انتخاب استفاده کنین من از کلید گالری استفاده کردم)
گزینه Wipe data/factory reset را انتخاب کنین
گزینه Reboot Phone را انتخاب کنین
Last edited by fire159; 14-05-2011 at 17:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)