تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 142 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1415

نام تاپيک: كلوپ گيم پد كامپيوتر

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باز هم سلام

سوال قبلی ما رو که کسی جواب نداد. بریم سراغ سوال جدید: وقتی که مبدل ps به usb به سیستم وصل میشه چراغش چه زمانی باید روشن بشه، وقتی که دسته بهش وصله یا کلا روشنه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

باز هم سلام

سوال قبلی ما رو که کسی جواب نداد. بریم سراغ سوال جدید: وقتی که مبدل ps به usb به سیستم وصل میشه چراغش چه زمانی باید روشن بشه، وقتی که دسته بهش وصله یا کلا روشنه؟

وقتی روشن هست

خب معلومه 09fifa
    اون فایل data که قبلا گذاشتی درست نشد
    بعدا با این excel هم بلد نیستم

از همه بدتر دیروز رفتم بازی کنم با اینکه قبلا کرک کردم و بازی می کردم یهم پم اومد بازی اتورایزد نیست باید بشه و نمی رفت تو بازی
    exel که خیلی راحته یه ورودی داره یه خروجی ولی اگه باهاش حال نمیکنی باید از بین کدهایی که برای دسته های مختلف گذاشته یکی یکی بذاری توی دیفالت سیو کنی بری ببینی چطوره من برای دسته های خودم از همین روش استفاده کردمتوی اون devdata خود بازی که 53 کییلوبایت حجمش هست کلی کد برای گیم پدهای مختلف قرار داده شدهبالاخره یکیشون به گیم پد شما می خوره کافیه اون کدها رو کپی بگیرین توی قسمت دیفالت paste کنید ببندید و سیو کنید برید تو بازی ببینید دکمه ها درست کار می کنند یا خیر

من یک دسته فراسو 660 دارم که طرح 360 هستش اما این خصوصیتی که شما میگید نداره.امروز بازش کردم زیر لاستیکش فقط 4 تا نقطه تماس دکمه داشت.یعنی میفرمایین 360 تمام 8 جهتو داره؟
    آنالوگ هم دقیق نیست اگه جهت آنالوگو دقیق بین دو جهت اصلی هدایت نکنی بازیکن بسمت یکی از دو جهت اصلی میره و حرکت مورب انجام نمیده و یا اینکه اول بسمت جهت اصلی میره بعد حرکت مورب انجام میده.من pes6 زیاد بازی میکنم این مساله خیلی اذیتم میکنه .بخصوص تو محوطه 18 قدم که احتیاج به دریبل های ریز و ظریفه .اگه این خصوصیت توی دسته های 360وجود داره که برم از این دسته ها بگیرم.
    2 اشکال می تونه موجود باشه یا کلا دسته شما از اول اشکال داره یا اینکه کالیبرش به هم خورده که اگه دومی باشه بایدذ از تو کنترل پنل برید به قسمت گیم پد و از تنظیمات دیفالت ها رو انتخاب کنید. گیم پدی که من دارم اون دکمه جهت های معمولی 8 سویی هست یعنی دارای دکمه های مایل هم هست و شکلش هم کاملا دایره هست. البته مشخصا دکمه مایل به گونه ای طراحی شده که زیرش دکمه وجود نداره و با فشار دادن دکمه مایل فیزیک دسته به گونه ای هست که دو جهت مجاور رو درست همزمان وصل میکنه و این کلید ترکیبی موجب حرکت مایل میشه

با سلام

من امروز یه دونه از تبدیلهای PS به USB گرفتم (شکلش مثلث آبیه) درایورش رو هم نصب کردم ولی وقتی به USB وصلش می کنم پیغامی میاد مبنی بر اینکه USB Device Not Recognized . به نظر شما مشکل از کجاست؟ اعصابمونو داغون کرده.
    این پیغام زمانی ظاهر میشه که مشکلی در اتصال باشه قطعی و اتصالی کابل USB ایرد در اتصال دسته با USB و شل بودن باعث ظهور این پیغام میشه که معمولا چند بار با تکان دادن سیم یا قطع و وصل کردن اتصال برطرف میشه

چه جوری میشه از کنترلر xbox360 در pc به صورت وایرلس استفاده کرد؟
    دوست خوب دسته های XBox360 در دو نوع سیمی و وایرلس یا همون بی سیم هستند. تا اونجایی که من میدونم هنوز گیم پد طرح 360 که وایرلس باشه توی ایران موجود نیست برای PC حداقل من که ندیدم در هر صورت این گیم پدها توسط شرکت ها ساخته شدند... و به زودی اگه این گیم پدها وارد بازار ایران بشندحتی راحت تر هم خواهیم شد. باید منتظر این دسته باشیم البته برای کنسول XBox360 این گیم پدها موجود هستند تتوی شهر خودمون هم دیدم ولی برای PC نه
    Last edited by Spaniuly; 27-12-2008 at 16:40.

3. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر از جواب krauser عزیز. اشکال از مبدل بود، عوضش کردم حل شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با تشکر از جواب krauser عزیز. اشکال از مبدل بود، عوضش کردم حل شد.
    همونطور که عرض کردم اشکال از اتصال ناقص usb هست که ممکن از سیم یا مبدل باشه که از مبدل بود. در هر صورت خوشحالم که این مشکل شما به سلامتی حل شد

6. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirhosenpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ایا برنامه ای هست که بشه با اون شماره دکمه های گیم پد رو عوض کرد
    چون تو بعضی از گیم ها نمیشه تنضیمات دکمه ها عوض کرد ودکمه های بی ربط کنار هم میافتن
    نوع گیم پد من Twin USB Vibration Gameped هستش

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ایا برنامه ای هست که بشه با اون شماره دکمه های گیم پد رو عوض کرد
    چون تو بعضی از گیم ها نمیشه تنضیمات دکمه ها عوض کرد ودکمه های بی ربط کنار هم میافتن
    نوع گیم پد من twin usb vibration gameped هستش
    نه با برنامه که نمیشه نوع اتصال سیم های usb به کیت داخل گیم پد هست که مشخص می کنه هر دکمه کدوم باشه اگه حرفه ای باشی با دوباره متصل کردن سیم هایی usb که به کیت گیم پد وصل شده اند عوض کنی که تقریبا غیر ممکن هست که بتونی خوب از آب در بیاری چون واقعا این کار تخصصی هست و روی کدهای خاصی اون سیم ها تنظیم شده ان

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nokhale2_3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    آقا يه سوال
    اگه تكراريه ببخشيد
    من 1 دسته دوتايي دارم يعني 2تا دسته به 1 usb ميخوره
    چرا تنظيمات يكي رو عوض ميكنم تنظيمات اون يكي هم عوض ميشه؟ :-(
    مثلاً ميخوام 1 دسته با مربع شوت كنه 1 دسته ديگه با دايره بشوته

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    آقا يه سوال
    اگه تكراريه ببخشيد
    من 1 دسته دوتايي دارم يعني 2تا دسته به 1 usb ميخوره
    چرا تنظيمات يكي رو عوض ميكنم تنظيمات اون يكي هم عوض ميشه؟ :-(
    مثلاً ميخوام 1 دسته با مربع شوت كنه 1 دسته ديگه با دايره بشوته
    دوست عزیز خاصیت گیم پدهای دوقلو همینه کاریشم نمیشه کرد.

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nokhale2_3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز خاصیت گیم پدهای دوقلو همینه کاریشم نمیشه کرد
    خيلي ممنون رفيق ولي
    چرا توي سوكر ميشه تنظيمات دسته هاي دوقلو رو به دلخواه انجام داد؟؟!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خيلي ممنون رفيق ولي
    چرا توي سوكر ميشه تنظيمات دسته هاي دوقلو رو به دلخواه انجام داد؟؟!!
    برای اینکه اکسترنال هست اون تنظیمات و اون ستینگ برنامه نویسی شده ولی بازی فیفا بصورت xinput عمل میکنه و devdata مربوط به یک گیم پد دوقلو رو یکسان در نظر میگیره. همیشه گفتم بازم می گم باید فیفا هم تنظیمات رو مثل pes اکسترنال کنه

15. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •