تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 79 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 785

نام تاپيک: {{تعمیرگاه مجازی گوشیهای نوکیا}}

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

مرسي عزيز
    بازگشت به تنظيمات كارخانه روهم انجام دادم
    جدي انجام فلش گوشي 10هزارتومنه
    چقدرشهرشماگرونه !!!!!!شهرما 2هزارتومنه :دي
    يه سوال ديگه :هر موقع گوشي روبه كامپيوتروصل ميكنم ياكامپيوتر ريست ميشه يا گوشي ولي انتي ويروس كامپيوترهيچ ويروسي نشناخته ، اين هم حدس ميزنم از مموري باشه اره؟؟؟؟؟
    دیگه فردا که جسد گوشی رو می بری پیش مغازه دارها، سر تعمیر گوشی این مشکلت رو هم برطرف می کنن

اون 10 تومن رو هم ماکزیمم گفتم... وگرنه 5 تومنیش هم هست! راستی مگه تو از کجایی؟

2. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راه حلي وجود نداره كه گوشي اگر نياز به تعميرداشت (اعتماد به نفسم عاليه !!!هنوز اميد به سالم بودنش دارم ) ومجبورشدم بدم بيرون حافظه ي خود تلفن رو فرمت كنم بدون اين كه گوشي روشن بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اخه چند تا عكس داره كه پاك بشه بهتراز نشدنشه
    -----------------------
    سالم وسرحاله گوشيم
    هيچ مشكلي براش پيش نيومد نيم ساعت پيش روشنش كردم
    همه قسمتاش درست بود فقط مشكل قديماشو داره
    عجب چيزيه نوكيا
    I Love Nokia
    Last edited by P A R M I S; 01-08-2009 at 21:33.

4. این کاربر از P A R M I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

راه حلي وجود نداره كه گوشي اگر نياز به تعميرداشت (اعتماد به نفسم عاليه !!!هنوز اميد به سالم بودنش دارم ) ومجبورشدم بدم بيرون حافظه ي خود تلفن رو فرمت كنم بدون اين كه گوشي روشن بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اخه چند تا عكس داره كه پاك بشه بهتراز نشدنشه
    این پند رو از من بپذیر:

همیشه اگر عکس ها و فیلم هایی در گوشیت داری که کسی نباید ببینه، اون ها رو اگه می خوای تند و سریع به کامپیوتر منتقل کن و سپس از روی گوشی پاکشون کن

الان هم به مغازه دار هم بگو که گوشی رو کامل فلش کنه ( بهانت هم این باشه که پیش از این که بیافته توی آب مشکل نرم افزاری خفن داشت!!! ). با فلش شدن حافظه دخلی گوشی Phone Memory هم خود به خود پاک می شه. کارت حافظه خارجی یا رم گوشیت رو هم در بیار و بدون رم بده به فروشنده. حتما این کار رو بکن

موفق باشی

6. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

سلام
    ببخشید گوشی معلمم خراب شده ، به محض اینکه روشن میکنی ، (بعد از اینکه این دو نفر باهم دست میدن !) گوشی یه لحظه روشن میشه بعد ، صفحه سفیده ، یه آرم باتری سبز ( مثل سونی اریکسون نه خطی ) نشون میده ، فقط میتونی شماره بگیری
    من میخواستم با سه دکمه ( ستاره ، 3 و سبز ) مستر ریست کنم نشد . دوستمم یه همچین شماره ای میزد نشد : *#07887...* یه همچین چیزی بود نشد . میپرسید کد گوشی چنده سریع پیغامه غیب میشد !
    چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام
    ببخشید گوشی معلمم خراب شده ، به محض اینکه روشن میکنی ، (بعد از اینکه این دو نفر باهم دست میدن !) گوشی یه لحظه روشن میشه بعد ، صفحه سفیده ، یه آرم باتری سبز ( مثل سونی اریکسون نه خطی ) نشون میده ، فقط میتونی شماره بگیری
    من میخواستم با سه دکمه ( ستاره ، 3 و سبز ) مستر ریست کنم نشد . دوستمم یه همچین شماره ای میزد نشد : *#07887...* یه همچین چیزی بود نشد . میپرسید کد گوشی چنده سریع پیغامه غیب میشد !
    چیکار کنم؟

سلام
    کد #7780#* تنها برای تنظیمات کارخانه هست. شما #7370#* رو امتحان کن. این مستر ریست اصلی هست.

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوستان يه ان82 دارم بلوتوثش روشن نميشه گوشي ضربه خورد و بعد اون ديگه اينطوريه چي كنم؟

10. این کاربر از mr_khodaei2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

دوستان يه ان82 دارم بلوتوثش روشن نميشه گوشي ضربه خورد و بعد اون ديگه اينطوريه چي كنم؟

ببرش گارانتی! احتمالا بلوتوثت به رحمت ایزدی رفته!
    البته فکر نکنم که بلوتوث جزو گارنتی به حساب بیاد و شما ناچارید پول تراشه اون رو بپردازین...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تو رو خدا کمک کنید.
    یه گوشی ان 70 داشتم که ماله فامیلهامون بود .میخواستم به اون یه آنتی ویروس بزنم که کسپراسکای رو هم زدم ولی خوب نبود پاک کردم و یه آنتی ویروس سیمانتک زدم که خیلی سنگین بود که پس از زدن اون برنامه گوشی سرعتش پایین اومد و هنگ کردو مجبور شدم ریستارت کنم که وقتی الان روشن میکنم بالا نمیاد و میگه:
    phone start up failed.contact the retailer.
    حالا چه خاکی بر سرم کنم؟میگه خیلی خیلی اس ام اس داشتم که تو فن مموری بود و تعدادی هم کانتکت که بکاپی از اون نداشتو حالا هم هیچ چیز نمیتونم بکنم.چیکار کنم؟حالا میتونم فرمت کنم و بعد با یه نرم افزار ریکاوری کانتکت هارو و اس ام اس هارو برگردونم؟
    خواهشا زود جواب بدین . خیلی واجبه.ممنون.هم ، این جا نوشتم و هم تو کلوپ ان 70 .ببینم چی میشه.

13. این کاربر از kaveh_j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

قبلا یه نرم افزار بود که مخصوص مموری های MMC بود که روی 7610 کار می کرد ... حالا نمی دونم رو N70 هم کار میده یا نه ...؟

15. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

من با یه مصیبت امروز مواجه شدم که شدیدا به کمک شما احتیاج دارم. من یه موبایل ان 95 دارم که تا امروز همه چیش خوب کار میکرد. اهل برنامه اینستال کردن و بلوتوث بازی کردن هم نیستم (فقط جهت اطلاع و اینکه ویروسی نشده). امروز متوجه شدم که نا خودآگاه دیگه تو قسمت مسیجینگ نه میتونم پیام های دریافتی تو اینباکس رو باز کنم و نه اونایی که تو sent هست. تو قسمت درافت هم یه سری متن داشتم که اونا هم باز نمیشن. فقط 10 تا تمپلیت داخل (my folders) قابل دسترس هستن. وقتی قضیه رو گوگل کردم متوجه شدم به افراد دیگه ای هم این مشکلو داشتن توصیه شده بود تا موبایلشونو آپدیت کنن. البته فرمت کردن هم توصیه شده بود.

خلاصه من هم انواع فرمتها رو کردم و بعدش هم سیستمشو آپدیت کردم. دوباره که پیامها رو restore کردم دیدم هنوز هم همین مشکلو داره. جهت اطلاع من یه مموری 8 گیگ واسه موبایلم حدود چند ماهه پیش خریدم که الان تموم پیامها رو روی اون ذخیره دارم.

وقتی مموری رو درآوردم و دوباره واسه خودم با یه موبایل دیگه تکست زدم تونستم اون پیام جدید رو بخونم. حالا به نظر شما چکار باید بکنم؟ فکر میکنید مموری خراب شده؟ منم این فکر رو کردم ولی این نمیتونه درست باشه چون من تمام فیلمهام- عکسهام - کانتکت هام همشون رو مموری هستند و همه خوب کار میکنن. الا این پیام ها.

واقعا ممنونتون میشوم اگه بهم بگید که چکار میتونم بکنم تا این درست شه. مرسی

17. این کاربر از darkburgundy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •