تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 221 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 2209

نام تاپيک: آموزش ساخت سرور World of Warcraft

داره خودمونی میشه hvlmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ..::_-_-TeyR000N-_-_::..

12

سلام.دستت درد نکنه من دان کردم ولی یه مشکل دارم.وقتی سرورو راه میندازم این صفحه میاد:

میدونی مشکل از کجاست؟
    مشکل از vmap هست ! vmap گفته شده رو نمی تونه بخونه
    از خوده برنامه از قسمت tools , این کاری که می گمو انجام بده
    بعد از رفتن به tolols میری dbc maps vmaps رو تیکاشو میزنی
    بعد Extract که جلوش رو میزنی بعد باید صبر کنی تا کارش تموم شه
    چند جا ازت سوال می کنه که فقط ok کن !
    اکر بازم ارور داد یه بار برنامه رو پاک کن و حتملا مطمعن شو که همه چیز کاملا پاک شده و حتی فلدر manGos نیست بعد دوباره نصب کن و همین کاری که گفتمو انجام بده !

در آغاز فعالیت hamidmatris's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sun City

پيش فرض

سلام.من هر توری بود سرورو بالا اوردم.از توضیهاتت ممنونم.
    اگه شما ایتم ساختی یه توضیحی هم برای ما بده.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

وقت کردی شش هفت دور دیگه لغمرو دور سرت بچرخون بعد بزار دهنت این چیه بابا والا من این آموزشی که دارم درست می کنم یک چهارم اینه
    خیلی پیچوندی و سختش کردی
    شما آموزش بگذار بودی، تا حالا گذاشته بودی . این آموزشی هست که در تمام سایت های خارجی برای ساختن پرتال توسط سرور Mangos گذاشته شده . حالا شما جور دیگه ای بلدی که کار کنه بسم الله . اما تا وقتی چیزی رو قرار ندادید این همه دم از دونستن و لقمه و ... نزنید. چند وقته این سوال میشه و شما جز اینکه یا با یه جمله "برید تو minimanager" یا با جمله "به زودی یه آموزش میگذارم"، جواب سوال را داده باشید، کاری نکردید . نوشتن یک آموزش کار 20 دقیقه هم نیست .

در ضمن چیز دیگری که هست اینه که یه سری پرتال به طور پیش فرض در داخل سیستم و دیتابیس وجود داره که شما برای فعال شدن اشون کافیه وارد تیل Gameobject_template بشوید و به دنبال کلمه Portal در قسمت name بگردید . مثلا پرتال هایی به این شکل موجود است : potal to shattrath . این پرتال ها در حالت عادی قابل ورود نیستند . برای قابل ورود کردن آنها ابتدا در قسمت Data2 عدد 1 را به 0 تغییر دهید . سپس عدد موجود در entry را یاداشت کرده و در داخل بازی مورد استفاده قرار دهید مثل : 183384

آموزش 2 پست بالا برای ساخت پرتال برای قسمت هایی هست که دوست دارید پرتال بسازید و در جایی که دوست دارید ظاهر شوند که در آنجا قبلا چیزیس در سیستم ذخیره نشده باشد.

hamidmatris برادر شما این راهی رو که من میگم برو ببین چه جوریه .

اول فایل رو اجرا کن . ازت درخاسات مسیر فولدر Mangos و Amber و میکنه . بگذار همون مسیر ها باشه و دست نزن . بعد از چند دقیقه کارش تموم میشه و سرور Apache o SQL و دان میکنه که بهت پیغام میده که درایو Wرو Remove کردم . OK بزن و بعد از چند دقیقه ازش مسیر WOW رو سوال میکنه یا همون CLient بهش مسیر نصب WOW رو بده و Ok کن . خودش شروع میکنه به نصب کردن و نصب کردن اش بسته به سیستمتون ممکنه بیشتر از 15-20 دقیقه طول بکشه که بهش دست نزن تا پیغام بده که آیا میخواهید برنامه AMber رو احرا کنید که بهش جواب بعله بده . عملیات نصب بعد از چند دقیقه بعد از این مرحله تموم میشه .

حال دیگه نیاز به جایگزینی و هیچ کار دیگری نداره . برنامه AMber رو اجرا کن . ابتدا تیک Apache رو بزن و Start کن . بعد از چند ثانیه تیک Start بخش Realm رو بزن . این هم کمتر از 5-6 ثانیه Run مشه و در آخر هم تیک Start بخش World 1 روبزن . به World2 هم کاری نداشته باش. بعد از Start کردن World 1 کمتر از 2 دقیقه طول می کشه که شروع به لود کردن مپ ها و ... بکنه . ( توجه کن که مپ هایی که به عنوان فایل های زمینه در قسمت دانلود Mangos گرفتی در شاخه World 1 ه موجود در سیستم ات کپی نکنی ) چون من هم بعد از کپی کردن اون مپ ها با این ارور ها مواجه شدم . خود این برنامه َAmber رو که دانلود کردی حاوی Map ها و Maps هایی هست که با اون سیستم کار میکنه .

حال برو Realm رو در پوشه WOW به 127.0.0.1 تغییر بده و وارد بازی شو . برای ورود به بازی هم از این یوز - پسورد ها استفاده کن :

برای ادمین Username=administrator Password=administrator
    برای جی ام username=gamesmaster Password=gamesmaster
    برای مدیر username=moderator Password=moderator
    برای یک کاربر معمولی username=player Password=player

بعد اینکه مطمئن شدی سرور ات کار میکنه . بروی به همون سابتی که منگوس رو دانلود کردی و ورژن آپدیت رو که همانا 7748-7899_update باشد رو بگیر که حجم اون 4.4 و مثل بالا اجرا کن تا آپدیت هم بشه .

امیدوارم موفق باشی
    Last edited by R_Carlos; 29-05-2009 at 18:02.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sun City

12 TNX

hamidmatris برادر شما این راهی رو که من میگم برو ببین چه جوریه .

اول فایل رو اجرا کن . ازت درخاسات مسیر فولدر Mangos و Amber و میکنه . بگذار همون مسیر ها باشه و دست نزن . بعد از چند دقیقه کارش تموم میشه و سرور Apache o SQL و دان میکنه که بهت پیغام میده که درایو Wرو Remove کردم . OK بزن و بعد از چند دقیقه ازش مسیر WOW رو سوال میکنه یا همون CLient بهش مسیر نصب WOW رو بده و Ok کن . خودش شروع میکنه به نصب کردن و نصب کردن اش بسته به سیستمتون ممکنه بیشتر از 15-20 دقیقه طول بکشه که بهش دست نزن تا پیغام بده که آیا میخواهید برنامه AMber رو احرا کنید که بهش جواب بعله بده . عملیات نصب بعد از چند دقیقه بعد از این مرحله تموم میشه .

حال دیگه نیاز به جایگزینی و هیچ کار دیگری نداره . برنامه AMber رو اجرا کن . ابتدا تیک Apache رو بزن و Start کن . بعد از چند ثانیه تیک Start بخش Realm رو بزن . این هم کمتر از 5-6 ثانیه Run مشه و در آخر هم تیک Start بخش World 1 روبزن . به World2 هم کاری نداشته باش. بعد از Start کردن World 1 کمتر از 2 دقیقه طول می کشه که شروع به لود کردن مپ ها و ... بکنه . ( توجه کن که مپ هایی که به عنوان فایل های زمینه در قسمت دانلود Mangos گرفتی در شاخه World 1 ه موجود در سیستم ات کپی نکنی ) چون من هم بعد از کپی کردن اون مپ ها با این ارور ها مواجه شدم . خود این برنامه َAmber رو که دانلود کردی حاوی Map ها و Maps هایی هست که با اون سیستم کار میکنه .

حال برو Realm رو در پوشه WOW به 127.0.0.1 تغییر بده و وارد بازی شو . برای ورود به بازی هم از این یوز - پسورد ها استفاده کن :

برای ادمین Username=administrator Password=administrator
    برای جی ام username=gamesmaster Password=gamesmaster
    برای مدیر username=moderator Password=moderator
    برای یک کاربر معمولی username=player Password=player

بعد اینکه مطمئن شدی سرور ات کار میکنه . بروی به همون سابتی که منگوس رو دانلود کردی و ورژن آپدیت رو که همانا 7748-7899_update باشد رو بگیر که حجم اون 4.4 و مثل بالا اجرا کن تا آپدیت هم بشه .

امیدوارم موفق باشی
    از توضیح کاملت ممنمونم.
    سرورم راه افتاد.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sun City

پيش فرض

کسی مستونه در مورد sqlyog توضیح بیشتری بده؟
    یعنی به غیر از تغییر اسم realm دیگه چه کارای دیگه میشه انجام داد.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sun City

پيش فرض

من چگونه میتونم مشخصات یه اتم رو تو بازی پیدا کنم؟
    اگه کسی میدونه لطفا راهنمایم کنه

داره خودمونی میشه hvlmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ..::_-_-TeyR000N-_-_::..

13

سلام.من هر توری بود سرورو بالا اوردم.از توضیهاتت ممنونم.
    اگه شما ایتم ساختی یه توضیحی هم برای ما بده.
    ممنون
    دوست عزیز استاد این کارا اینجان از ایشون بپورسین تا سخترین راهو بهتون پیشنهاد کنه
    دیگه مشکلات تون به من هیچ ربطی نداره ----------------

تا وقتی استاد چرخوندن و دارین راحتی می خواین چی کار سوالاتونو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپورسین تا سخترین راهو پیشنهاد بده بهتون !
    bY3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوست عزیز استاد این کارا اینجان از ایشون بپورسین تا سخترین راهو بهتون پیشنهاد کنه
    دیگه مشکلات تون به من هیچ ربطی نداره خودتون ججججججججججججججررررررررررر رررر بدین تا بتونین حلش کنین
    هر کسی ام خواست من کمکش کنم تلفنم این پایین هست زنگ بزنه یا به ای دی یاهوم پی ام بده
    ای دی مم اسمه همینجامه hvlmm
    تا وقتی استاد چرخوندن و دارین راحتی می خواین چی کار سوالاتونو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپورسین تا سخترین راهو پیشنهاد بده بهتون !
    bY3

خیلی جالبه . شما برای کمک نکردن به مردم دنبال چه بهونه هایی میگردید . یه کلام بگید آقا بلد نیستم و خلاص . دیگه این بازی ها چیه !!! مطمئن باش همین الان میشینم پای آیتم ساختن و قضیه رو در میارم و برای همه هم قرار میدهم و نمی شینیم منت امثال شما رو بکشن که برای گذاشتن 1 راهنمایی درست که تاحالا انجام ندادید، رو بکشیم .

تو این دورو زمونه مردم برای یاد دادن چیزهایی که خودشون از دیگرون یاد گرفتن انتظار التماس دارند . خوبه والا ...

قضاوت دیگه باشه با بقیه .

در ضمن برای اثبات آموزشم شما کافیه در گوگل سرچ کنید : create portal wow server mangos کافیه فایل های آموزشی و همچنین ویدئو های آموزشی در Youtube را در این زمینه ببینید که جز این نیست . حالا اینکه چه جوری عده ای ادعا میکنند که ما موضوع رو چرخوندیم و اونا یه روشی بلدن که مثل آب خوردنه دیگه خدا می دونه .
    Last edited by R_Carlos; 30-05-2009 at 10:12.

داره خودمونی میشه Bllizzardwow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

من TortoiseSVN رو دان کردم.ولی بازم از من یوزر پس میخواد.
    لطفا راهنمایم کن.
    این یکی دیگه از دست من خارجه این ا دست کسیه که این فایل ها رو برای دانلود میزاره

داره خودمونی میشه Bllizzardwow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

حسین جان دیگه چرت نگو
    از مینی منیجر همه کار میشه کرد چه برسه به عوض کردن اسم npc که کوچک ترین کار شه
    ایندفه این حرفتو ندیده میگیرم از این به بعد خواهشاً کسائی جواب به من بدن که یا کمک بخوان یا حد اقل چیزی بارشون باشه ممنون میشم من از اون اول که دیدم شما همش حرف از مینی منیجر میزنی کی گفته مینی منیجر از quice هرکس راجع به برنامه هائی که من میگم اطلاعان داره حرف بزنه(اصلاً نمیدونه مینی منیجر چی هست عجب!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •