تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 241 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

1

ممنون به خاطر حرفای بسیار تخصصی جنابعالی؛
    بله عزیز، کیفیت ipod در مقابل Cowon، Zune، Sansa, Toshiba, تعطیله. کدوم Review ها ؟؟؟ او Reviewerهایی که پول می گیرین نقد می کنن ؟ یا اون تعصبیا ؟ پولو تعصب که بیاد وسط عقل میره کنار.این همه مردم اکثرا از شنیده ها و به خاطر معروف و بزرگ بودن کمپانی سازنده و بدون تحقیق میرن سراغ ipod. دستگاهی که خیلیا بد از خرید به کیفیتش پی بردن. هنگم که زیاد می کنه.
    دلیل دیگه اینکه تا همین یکی دو سال پیش Cowon یا Sansa مارکای زیرزمینی محسوب می شدن. حتی همین الانشم خیلی از عوام مردم خبری ازشون ندارن. نمونه ی دیگه iriver. خیلی کم تبلیغ میکنه برای همین یجورایی واسه خیلیا نا شناختس. در صورتیکه ipod زیاد براش تبلیغ می شه.
    حتی تو خیلیا ویدئو کلیپ ها ی مسخره ی تجاری من دیدم که خواننده دستش آیپاده.
    با ipod پدر کشتگی ندارم، خودمم یه Audiophile می دونم.
    حتی مشکل چندانی با Philips HDD05 صد سال پیشم هم ندارم (در نبود D2ی از دست رفته) ، اما کیفیت اینم در برابر Cowon تعطیله.
    این حرفا رو در مقام مقایسه می گم. وگرنه اگه مارکای دیگه نباشن آره، ipod از بقیه بهتره. نمره دادنم نیار وسط خواهشا.

هدفون ipod خنده داره. اینکه Apple همچین هدفونی رو برای همه غیر از Audiophileیی مثل شما گذاشته جالبه.
    حتی یه سایت (که صد در صد میشناسیش) به اسم هر چی به جز ipod هست که به شخصه بهترین سایت این رقم دستگاها می دونمش. دوست داری دلیل اینکه چرا اسم سایتشو این گذاشته pm بزن از صاحبش بپرس.

تو سایتی کسی از ipodش خیلی شاکی بود. مخصوصا به خاطر هنگ کردن زیاد.
    من جواب کسی که در زمینه اطلاعات زیادی داشتو مخصوصا برداشتم :

It is your fault for buying an iPod, they are notoriously shitty and have been known to ---- up all the time

اقا کی گفت کیفیت بدنه S9 بده ؟ من فقط گقته ی کسی رو که هم P3 خریده هم S9 نقل قول کردم که گفته بود P3 کیفیت ساخت بهتری داره.
    Kenwood فقط کیفیت صدای خیلی خفنی داره. باس خیلی بالایی داره ، نویز گیر قوی و به درد تکنو و رپ گوش کنا می خوره نه منی که متال گوش
    می دم. صد سال پول بابت همچین چیزی نمی دم.

DAP = Digital Audio Player

آها
    پس یعنی همون mp3player خودمون
    صد تا اسم روشون میزارن
    آدم گیج میشه

آقا همه مارکها رو گفتی جز archos . اونم بیچاره خیلی گمنام مونده

اوه مای گاد
    خدارو شکر اون جمله رو ترجمه نکردی
    چه بی ادب بوده

در مورد تبلیغ ipod گفتی یاد فیلم scary movie 4 افتادم
    یه جای فیلم که داره فیلم war of the worldsرو مسخره میکنه از تو زمین به جای دستگاه تخریب فضایی ها یه ipod میاد بیرون . یه اسمی شبیه ipod هم روش نوشته بود
    حالا نفهمیدم که ipod تبلیغ کرده بود اینجوری تو این فیلم یا داشتن مسخرش میکردن.
    تازه تو یکی دو جا دیگه تو بعضی فیلما به جای pmp یا همون dap که شما گفتی یا هر چیز دیگه میگفتن ipod که خیلی جالب بود برام

راستی منم همیشه سوال بوده برام که بین اینهمه مارک چرا ipod رو از سایتون بیرون کردن
    به نظر منم بهترین سایته
    یعنی میشه گفت تنها سایته
    سایتی که مثلا واسه موبایل باشه و همه چیز از جمله مقایسه دستگاه ها داشته باشه پره , ولی واسه pmp همین یه سایت هستش
    DoOIViD جان برو من پشتتم

راستی osmaan جان چرا اسم این تاپیک رو nothingbutcowon نذاشتین به تقلید از anythingbutipod

بله بایدم کیفیت ساخت p3 عالی باشه , اصلا تو دنیا بهترین باشه
    واسه اینکه یه سال وقت گذاشتن که فقط بدنه p2 رو عوض کنن
    واقعا خسته نباشه samsung

خوب خیالم راحت شد
    فکر کردم واقعا میخوای واسه این Kenwood غراضه پول بدی
    تو که تجربه cowon داری بعید میدونم بتونی سراغ چیز دیگه ای بری, اگرم بری پشیمون میشی
    چون اونا حرفی برا گفتن ندارن
    عشق است S9

2. این کاربر از muhamad_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه DoOIViD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Under The Sign Of The BLACK Mark

پيش فرض

فعلا با فیلیپس اعصاب خورد کنم و ipod Nano ی برادرم می سازم تا S9 بیاد. فقط امید وارم زود بیاد.
    کاملترین و بهترین PMP الان همین S9ًٌٍَُِ هست و حداقل تا 2 سال دیگه قدیمی نمیشه.
    اینجارو :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی وسوسه انگیزه !!!

سامسونگ از P4 در سال 2010 خبر داده با دارا بودن مانیتوری که همه فکر می کردن در آینده ی خیلی دور ازش اسفاده بشه.
    Last edited by DoOIViD; 09-01-2009 at 01:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

راستی DoOIViD جان اگه وقت کردی (و اگه هنوز این کارو نکردی)
    تو youtube یه ویدئو از s9 ببین اونوقت میفهمی من چی میگم

you will fall in love,mate

واقعا کار خوبی کردن که هم قیمت o2 فروختن
    با این تیپ خفنش انتظار داشتم خیلی گرونتر از این حرفا باشه

فکر میکنم s9 به سبک موسیقی ای هم که گوش میدی میاد تیپش
    واسه ما که کلاسیک بیشتر گوش میدیم هر دستگاهی با هر کیفیت صدا و هر تیپی بگیریم زیاد فرق نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

1

فعلا با فیلیپس اعصاب خورد کنم و ipod Nano ی برادرم می سازم تا S9 بیاد. فقط امید وارم زود بیاد.
    کاملترین و بهترین PMP الان همین S9ًٌٍَُِ هست و حداقل تا 2 سال دیگه قدیمی نمیشه.
    اینجارو :
    خیلی وسوسه انگیزه !!!

سامسونگ از P4 در سال 2010 خبر داده با دارا بودن مانیتوری که همه فکر می کردن در آینده ی خیلی دور ازش اسفاده بشه.

آره کیفشم قشنگه اگه تو ایران بیاد

فکر میکنم p4 همونه که anythingbutipod گفته شکل عجیبی داره
    آره؟
    یه ویدئو هم ازش گذاشته بود که وقت نکردم ببینم

داره خودمونی میشه DoOIViD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Under The Sign Of The BLACK Mark

پيش فرض

آره کیفشم قشنگه اگه تو ایران بیاد

فکر میکنم p4 همونه که anythingbutipod گفته شکل عجیبی داره
    آره؟
    یه ویدئو هم ازش گذاشته بود که وقت نکردم ببینم
    والا یادم نیست کجا دیدم.

کلیپ Youtube رو آره دیدم. پلیر کاملیه. اینترفیس خیلی مناسبیم داره.
    ما ام کلاسیک می گوشیم 30% مواقع ! همچنین Rock

7. این کاربر از DoOIViD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اول ، خدمت آقای محمد (همنام خودم) عرض کنم که شما باشخصیت و مودب هستید و قصد من صرفا روشن کردن بعضی نکاته که همیشه توی اینطور بحث ها که یه سری دوست بشینن و از یه دستگاهی تعریف کنن و یه سری دستگاه دیگه رو بکوبن پیش میاد ... (قصد جسارت ندارم ؛ اما شاید اون جمله رو شنیده باشید که میگه "وقتی همه مثل هم فکر می کنن ، هیچکس درست فکر نمی کنه" - دقیقا مثل بحث های سیاسی توی مهمونی ها: اولی یه فحش میده به فلانی ، دومی هم یه شایعه اضافه می کنه ، سومی هم میگه آره و ... ) ... بنابراین هیچ مساله شخصی ای در بین نیست ... (آخرین پاراگراف این پست رو بخونید)
    یعنی میخواین بگین کیفیت صدا تو اولویتهای اصلی نیست؟
    فکر نکنم کسی چنین چیزی بخره و کیفیت صدا جزء اولویت های آخرش باشه کمتر کسی اینجوریه

//
    البته حق با شماست یه کسی مثل بنده که تاحالا ipod نداشتم نمیتونم کیفیت صداشو نقد کنم
    ولی ندیدم هیچجا کسی بگه مثلا کیفیت صدای یکی از محصولات archos یا cowon خوب نیست
    ولی ipod رو زیاد شنیدم که کسایی حالا به دلایل مختلف ازش ناراضی بودن

//
    بخشید
    ولی اینو خودتون فرموده بودین (البته نه با این شدت )
    گفتین که cowon مثل creative و چند تا چیز دیگه زیاد تو بدنه خوب نیست
    و اگر نه ما که چیزی نگفته بودیم. تازه d2 هم فکر میکنم به نصبت هم رده های خودش تو مارکای دیگه یکی از بهترین جنسها رو داشته باشه.
    قطعا کیفیت صدا جزو اولویت های اصلیه (واسه خود من که اول بوده و هست) ... من صرفا می خوام بگم تاکید روی اون (در شرایطی که اختلاف کمه و توانایی همه ما در درک این اختلاف اندکه) و بالابردن یکی و کوبیدن زمین دیگری ، در این حد درست نیست ...

//
    قطعا ipod مخالف داره ... هر محصول موفقی، مخالف داره ... من الان دارم طرف ipod رو می گیرم ، ولی خودم جزو مخالفان کیفیت صدا و تصویرش هستم ... اگه باور نمی کنید ، می تونم لینک بدم به بحث هایی که توی فورومهای دیگه با دوستان طرفدار ipod داشته ام ... مساله اینجاس که به نظرم وقتی یه جایی داره بی انصافی میشه ، آدم دیگه باید بی طرف باشه ... دیگه اونجا (اینجا!) اگه منم اضافه بشم به جمع و آش رو هم بزنم چه فایده ای داره ؟!

//

من عمراً نگفتم کیفیت بدنه اش خوب نیست ... (اگه می بینی با حرف فعلی ام در تضاده ، نقل پست کن) ... گفته ام که وقت نمیذارن روی طراحی بدنه یا انتخاب جنسی تا مشتری پسند باشه ... این ربطی به کیفیت نداره ... کامیون هم بدنه اش خیلی محکمه و البته خیلی هم زشته !! ... پس اینا شد دو بحث مجزا ...
    DAP = Digital Audio Player

ممنون به خاطر حرفای بسیار تخصصی جنابعالی؛
    بله عزیز، کیفیت ipod در مقابل Cowon، Zune، Sansa, Toshiba, تعطیله. کدوم Review ها ؟؟؟ او Reviewerهایی که پول می گیرین نقد می کنن ؟ یا اون تعصبیا ؟ پولو تعصب که بیاد وسط عقل میره کنار.این همه مردم اکثرا از شنیده ها و به خاطر معروف و بزرگ بودن کمپانی سازنده و بدون تحقیق میرن سراغ ipod. دستگاهی که خیلیا بد از خرید به کیفیتش پی بردن. هنگم که زیاد می کنه.
    دلیل دیگه اینکه تا همین یکی دو سال پیش Cowon یا Sansa مارکای زیرزمینی محسوب می شدن. حتی همین الانشم خیلی از عوام مردم خبری ازشون ندارن. نمونه ی دیگه iriver. خیلی کم تبلیغ میکنه برای همین یجورایی واسه خیلیا نا شناختس. در صورتیکه ipod زیاد براش تبلیغ می شه.
    حتی تو خیلیا ویدئو کلیپ ها ی مسخره ی تجاری من دیدم که خواننده دستش آیپاده.
    با ipod پدر کشتگی ندارم، خودمم یه Audiophile می دونم.
    حتی مشکل چندانی با Philips HDD05 صد سال پیشم هم ندارم (در نبود D2ی از دست رفته) ، اما کیفیت اینم در برابر Cowon تعطیله.
    این حرفا رو در مقام مقایسه می گم. وگرنه اگه مارکای دیگه نباشن آره، ipod از بقیه بهتره. نمره دادنم نیار وسط خواهشا.

هدفون ipod خنده داره. اینکه Apple همچین هدفونی رو برای همه غیر از Audiophileیی مثل شما گذاشته جالبه.
    حتی یه سایت (که صد در صد میشناسیش) به اسم هر چی به جز ipod هست که به شخصه بهترین سایت این رقم دستگاها می دونمش. دوست داری دلیل اینکه چرا اسم سایتشو این گذاشته pm بزن از صاحبش بپرس.
    شما داری منطق سه هزار ساله افلاطونی رو زیر سوال می بری ؛ متاسفانه (شناخت در مقابل نظر شخصی) ... اگه قرار باشه هر ریویویی را ساخته دست استعمار بدونیم و همه چی رو در بازه تئوری توطئه برآورد کنیم دیگه درست و غلط یعنی چی ؟ ... مبنای سوبژکتیو بودن/نبودن چیه ؟ ... اینکه هرکسی یه نظری داشته باشه ، اون رو درست بدونه؟ ... و بعدش بیایم و از محاوره دوتا کاربر ناشناس(من توانایی شما رو بیشتر از اون دوتا قبول دارم!) توی یه سایت متال نقل قول کنیم و بهش استناد کنیم : (این آدرس نقل قول دوستمونه - چک کنید تا سطح بحث دستتون بیاد!)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

//
    دلیل اینکه سانسا (که برعکس حرف شما معمولا هیچ ادعایی در زمینه کیفیت صدا نداره) و cowon و اصلا خیلی مارک های دیگه (حتی سونی) نمی تونن توی بازار راه باز کنن اینه که مردم فقط و فقط نمیان سراغ مثلا کیفیت صدا ... اونا انتظار دیگه ای از دستگاه دارن که cowon شما و creative من براورده اش نمی کنه ... اونا محتوای آنلاین می خوان ، اتصال بیسیم می خوان ... لوازم جانبی متنوع می خوان ، و اینا چیزاییه که کسی بهشون تحمیل نکرده ولی Apple معمولا بهتر و زودتر از بقیه در اختیارشون میذاره ... و مسلمه که بازاریابی بسیار قوی ipod هم بی تاثیر نیست ...

//

در مورد هدفون هم که من خودم گفتم ، هدفون خوب بحثش جداس و شما خیلی ساده می تونی پست های قبلی من توی همین فوروم رو ببینی که گفتم ipod هدفون بی کیفیتی داره و خودشون هم معترفن ... بنابراین با مطالعه در مورد نظرات من پست بزن ، دوست خوبم ، وگرنه چه فایده ..

//

سایت anythingbutipod سایت خیلی خوبیه ، هرچند برحسب تجربه چندین ساله ام میگم که معتبرترین نیست و خیلی وقتا هم پیش میاد که مخالف خونی می کنه ... (معتبرین احتمالا Cnet هستش که اتفاقا متمایل به کارای آسیاییه) ... و در مورد علت نامگذاری اش هم لازم نیست از کسی بپرسیم ، کافیه سرچ کنیم ... می بینی که علتش ، یه علت کاملا درست و قابل تقدیره : اینکه ipod در همه جا حاضره و خیلی ها فکر می کنن تنها انتخابه ... اینا می خواستن هرکسی واسه خودش تصمیم بگیره ... بنابراین اصلا دلیل انتقامی یا فنی نداشته

9. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

1

من اول ، خدمت آقای محمد (همنام خودم) عرض کنم که شما باشخصیت و مودب هستید و قصد من صرفا روشن کردن بعضی نکاته که همیشه توی اینطور بحث ها که یه سری دوست بشینن و از یه دستگاهی تعریف کنن و یه سری دستگاه دیگه رو بکوبن پیش میاد ... (قصد جسارت ندارم ؛ اما شاید اون جمله رو شنیده باشید که میگه "وقتی همه مثل هم فکر می کنن ، هیچکس درست فکر نمی کنه" - دقیقا مثل بحث های سیاسی توی مهمونی ها: اولی یه فحش میده به فلانی ، دومی هم یه شایعه اضافه می کنه ، سومی هم میگه آره و ... ) ... بنابراین هیچ مساله شخصی ای در بین نیست ... (آخرین پاراگراف این پست رو بخونید)

ممنون seymour جان (یا خوشبختانه محمد جان )
    کاملا جوابت دندونشکن و قانع کننده بود (حد اقل برای من یکی )
    متنبه شدم

مثالتم در مورد مسائل سیاسی خیلی جالب و بجا بود
    ممنون

سعی هم میکنم از این به بعد حرفی نزنم که از روی تعصب باشه
    که مثلا چون cowon رو دوست دارم و آسیایی هستش بیام یه شرکت دیگه رو بکوبم

فکر میکنم خیلی این تاپیک رو منحرف کردیم
    به جای اینکه از cowon بگیم همش از کمپانی های دیگه گفتیم
    سعی کنیم یه کم به طرف محصولات cowon خصوصا s9 و o2 بریم بهتره

این دوستمون osmaan عزیز هم که این تاپیک رو راه انداخت خودش رفت مارو انداخت به جون هم
    بابا بیا یه سری بزن

osmaan جان نمیخوای یه ریویو از s9 بنویسی؟
    از محصولات دیگه cowon نوشته بودی
    میخوای خودم از چند تا سایت خارجی بگیرم ترکیبشون کنم بعد ترجمش کنم؟
    خودش میشه یه ریویو دیگه

11. 3 کاربر از muhamad_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    اولا ببخشید که یکی دو روزی نیومدم
    دوم اینکه با توجه به مطلب هایی که تو این مدت نوشته شده یه سری چیزایی رو باید بگم
    هدف من از ایجاد این تاپیک این نبود که جایی برای کبوندن محصولات و کمپانی های دیگه باشه
    خواهشا برای مطالبی که می گین دلیل منطقی و قابل قبول ارائه بدین تا کسی که تازه میخواد بوسیله شما اطلاعات کسب کنه بخود و بی جهت گمراه نشه.
    ببخشید که شاید لحن تندی داشتم ولی باید گفته میشد چون یه جورایی تاپیک داره از مسیرش منحرف میشه البته بحث درمورد محصولات کمپانی های دیگه خیلی خوبه من به شخصه استقبال میکنم ولی لطفا جنگ و دعوا نکنید!

13. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

روکش بدنه برای d2 ، ظاهرشو گرون قیمت تر می کنه و به عنوان محافظم عمل می کنه :

کد:
    http://www.jetmall.net/index.asp?pageaction=viewprod&prodid=326
    عثمان جان همچین چیزی به عنوان لوازم جانبی تو ایران هست ؟؟؟
    سلام
    به این لایه استیگر میگن که واقعا دستگاه رو زیبا میکنه
    درمورد اینکه تو ایران باشه به احتمال زیاد باید امرتات داشته باشه ولی برای اطمینان بزار من شنبه با امرتات در این مورد تماس بگیر تا جواب قطعی رو بهت بدم البته باید بگم که یه کم گرونه همو ن طور که خودت تو جت مال دیدی قیمتش چیزی دورو بر 20 تومن هست ولی من پیگیری میکنم

نه که حرف 100 نفر تبدیل به حقیقت کنه ولی تبدیل به رای اکثریت میکنه
    یعنی میخواین بگین کیفیت صدا تو اولویتهای اصلی نیست؟
    فکر نکنم کسی چنین چیزی بخره و کیفیت صدا جزء اولویت های آخرش باشه کمتر کسی اینجوریه

البته حق با شماست یه کسی مثل بنده که تاحالا ipod نداشتم نمیتونم کیفیت صداشو نقد کنم
    ولی ندیدم هیچجا کسی بگه مثلا کیفیت صدای یکی از محصولات archos یا cowon خوب نیست
    ولی ipod رو زیاد شنیدم که کسایی حالا به دلایل مختلف ازش ناراضی بودن
    نمیدونم والا
    بحث این نیست که کی بهتره بحث اینه که ما نباید بخاطر نظرات خودمون کمپانی های دیگه رو بکو بیم فقط کافیه که نقاط ظعف و قوتشون رو با دلیل بگیم و یه مقایسه عادلانه داشته باشیم

dap = digital audio player

آها
    پس یعنی همون mp3player خودمون
    صد تا اسم روشون میزارن
    آدم گیج میشه
    البته فکر کنم بهتره بگم مطمئنم که اختلافی بین dap وpmp وجود داره ولی اطلاعات زیادی ندارم .

راستی osmaan جان چرا اسم این تاپیک رو nothingbutcowon نذاشتین به تقلید از anythingbutipod
    شایدم این کارو کردیم

سامسونگ از p4 در سال 2010 خبر داده با دارا بودن مانیتوری که همه فکر می کردن در آینده ی خیلی دور ازش اسفاده بشه.
    منظورت مانیتور تاشو سامسونگه؟
    Last edited by osmaan; 09-01-2009 at 22:21.

15. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض تشکر ویژه

سلام به دوست و همراه خوبم سیمور عزیز
    واقعا ازت متشکرم اگه تو نبودی من چی کار باید می کردم
    این پست رو دادم چون کلیک کردن رو دکمه تشکر برای تو کمه
    بازم ممنون
    امیدوارم همیشه بیای و ما بچه های کاوونی رو کمک کنی

17. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •