نوكرتم مهدي جون...كار از محكمكاري عيب نميكنه...تا قبل از اينم كه با حرف تو جلو خيلي ها واستادم داداشم...![]()
نوكرتم مهدي جون...كار از محكمكاري عيب نميكنه...تا قبل از اينم كه با حرف تو جلو خيلي ها واستادم داداشم...![]()
اگر بخوام بازیهای جدید رو نصب کنم باید برم توی تالار n-gage ؟
نصب و اجرای بازیهای n-gage سیستم خاصی داره ؟
تو تالار n-gage همه چی هست ....
البته تا اونجایی که من میدونم N96 هک نمیشه ....![]()
نه اینجوری نمیشه مقایسه کرد!باید یکی که قبلا مثلا ان95 8 گیگ داشته حالا با ان96 تست کنه!همین زوم کردن رو عکسها درگالری در ان82 هم مقداری زمان میبره!به نظر من باید دنبال یکی بگردیم برای انجام این تست که با هر دو گوشی ان95 8 گیگ و ان96 کار کرده باشه!
يه نكته بسيار جالب در مورد باطري اين گوشي به نظرم رسيد كه نقطه ضعف باطري رو كاملا مشخص مي كنه. مگه سيستم عامل n96 و n85 وn79 يكي نيست؟!!! پس چطور باطري n85 و n79 جالبه 1200 ميلي آمپر ولي باطري n96 تازه 950 ميلي آمپر. تازه صفحه اين دو گوشي تقريبا 0.2 اينچ كوچكتر از n96 هست. اين مشخص مي كنه كه نوكيا بازم به اشتباه خودش در انتخاب باطري اعتراف كرده و مجبور شده باطري اين دو گوشي رو اصلاح كنه!!!
سلام
به نظر شخصی من نوکیا N96 اون ویژگیها و توقعاتی رو که کاربران از این گوشی داشتند بسیار کم برآورده کرده.
به عبارت دیگه کاربران بعد از N95 و N95 8g توقعاتشون از نوکیا بالا رفت و منظر بودند گوشی جدید نوکیا N96 مشخصه های شاخصی داشته باشه اما وقتی این گوشی به بازار اومد بسیار ناامید شدند.
به نظر من بعضی مدل های قدیمی تر نوکیا از نظر معدل کاربری (عواملی مثل طراحی. قیمت مناسب. کارایی. باطری و زمان استفاده. و . . . .) از N96 بالاترند. بعنوان مثال N82 با حدود نصف قیمت N96 کارایی های معقولی داره و کاربر رو راضی نگه میداره که بجای N96 بیاد و N82 بخره.
دوستان نظر شما در این مورد چیه؟
روزنامه دنیای اقتصاد خبر داد گوشی N96 بدون گارانتی به قیمت 550 تومن در حال فروش است!؟!
نه بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی به این سرعت شد 550؟
بچه ها اخرین قیمت بازار چنده؟؟؟؟؟
Last edited by ELVIS PRESLEY; 30-10-2008 at 12:49.
هاردی که نوکیا روی این گوشی ها گذاشته سنگینه و مصرف بالایی داره و اگه این شرکت از یک باتری 1200 می آمپری استفاده می کرد ، وزن گوشی به بالای 140 گرم می رسید و معلوم نیست که چه جوری می خواستن این باتری رو تو گوشی جا کنند
به خاطر ضعف باتری ، این شرکت فرکانس پردازنده ی arm9 این گوشی رو از 330 مگاهرنز تا 269 مگاهرتز کم کرده و این کار باعث شده که سرعت عمل این گوشی نسبت به n95 8gb کم بشه. در ضمن به خاطر ضعف باتری ، فلش زنون هم روی گوشی نصب نکردند . و نوکیا فاصله ی کانونی دوربین این گوشی رو از 0.8 به 0.7 کم کرده و این کار باعث شده که کیفیت عکس ها کم بشن. و این عوامل باعث می شن که این گوشی ارزش خرید نداشته باشه.
فکر این که آدم مجبور بشه گوشیش رو 2 بار در روز به شارژ بزنه هم خنده داره![]()
کی گفته 550 تمن دروغه من آخرین قیمتی که دارم مال 3 شنبست 640 تمن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)