نه دوست عزيز گرافيكت پاييينه.من قبلا رو 7300 با كلي افت فريم اجرا ميكردم
اقاي gorgnama تو بعضي مرحله ها ب جاي هيرو ها مي شي كه به انتخاب خودت نيست.
نه دوست عزيز گرافيكت پاييينه.من قبلا رو 7300 با كلي افت فريم اجرا ميكردم
اقاي gorgnama تو بعضي مرحله ها ب جاي هيرو ها مي شي كه به انتخاب خودت نيست.
توی یه سری از مراحل بر طبق روند داستان بهت میگه که میخوای هیرو بشی یا نه
درین موارد بر خلاف حرفی که دوستمون گفتن نباید enterرو بزنید،باید کلید جهت سمت چپ رو بزنید که به سمت yes هستش
اون موقع اون هیرو در کنترلتونه
من اول مرحله 3 هستم میخوام از دالون رد شم ولی انگار یک چیزی مانع میشه (نا مرئی هست)
تو معبد بالین گیر کردم
چی کار کنم؟
این مشکل به خاطر خراب بودنه کرکه که توی خیلی از نسخه ها وجود داشت.من اول مرحله 3 هستم میخوام از دالون رد شم ولی انگار یک چیزی مانع میشه (نا مرئی هست)
تو معبد بالین گیر کردم
چی کار کنم؟
توی همین تاپیک یکی از بچه ها ( بردیا ) کرک خودش رو گذاشته بود که با استفاده از اون درست میشد.
بگردین پیداش میکنین.
سلام چه جوري ميشه انلاين بازي كرد ؟
قبل از اینکه به در برسی یک نردبون هست از اون برو بالا و از همون جا یک جایی هست بپر پایین و میتونی از اونجا راحتتر بجنگی
از طریق هماچی انگار میشه ولی خب باید فایروال رو انگار آف کرد و یه سری کارای دیگه انجام داد که کلا مشکلهسلام چه جوري ميشه انلاين بازي كرد ؟
شما مي دونين چه كار هايي? كه مشكله![]()
من هم مرحله ی خوب ها رو رفتم و هم آدم بدهارو (ارگ ها)
خیلی بازی قشنگیه
سلام
من بازی The Lord of the Rings - Conquest™ رو نصب کردم. وقتی میرم داخل بازی همون صفحه سیاه اول که میاد بعد میپره بیرون و هیچی به هیچی انگار نه انگار
چی ککار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دوباره این بازی رو پاک کردم و دوباره نصبش کردم این دفعه از بازی خارج نمیشه ولی صفحه کاملا سیاه میمونه اما داخل بازی هست صدای گزینه هاش می یاد وقتی موس رو تکون میدم نشانگر موس هم یه شمشیره
سیستمم
ram 1g
amd athlon 64 x2 dual (ATI radeon X1200
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)