دقیقاً برای ویندوز 7![]()
دقیقاً برای ویندوز 7![]()
دوباره سلام
دانلود کردم ولی نصب نشد. خیلی هم سعی کردم ولی نشد که نشد. هم خوده ویندوز توی device manager دنبالش گشت و پیدا نکرد و هم خودم نصبش کردم که پیغام ارور داد. دیگه چکار کنم؟
راستی وقتی با برنامه HWiNFO32 اطلاعات سیستم رو در میارم ، کارت گرافیک رو ATI Mobility Radeon x700 (m26 نشون میده.
منتظر پیشنهاد بعدی هستم
به سایت windows-7-drivers.com برید ودرایور مورد نظرتون رو سرچ و دانلود کنید این دفعه دیگه حتماً باید کار کنه![]()
توی این سایتی که شما گفتی گشتم. چندتا لینک برای ویندوز های مختلف از جمله 7 پیدا می کنه . ولی روی هر کدوم که کلیک می کنم یه سری توضیحات داده و در آخر لینکی برای دانلود گذاشته که برای همه ، یه چیز دانلود میشه . یعنی روی هر کدوم که کلیک می کنم برای دانلود ، برنامه ای به اسم DriverDetector-v66.58.78.exe دانلود میشه.
آیا با دانلود این برنامه مشکلم حل میشه ؟ یا اینکه من بلد نیستم چطور باید تو سایتش بگردم؟
توی این سایتی که شما گفتی گشتم. چندتا لینک برای ویندوز های مختلف از جمله 7 پیدا می کنه . ولی روی هر کدوم که کلیک می کنم یه سری توضیحات داده و در آخر لینکی برای دانلود گذاشته که برای همه ، یه چیز دانلود میشه . یعنی روی هر کدوم که کلیک می کنم برای دانلود ، برنامه ای به اسم DriverDetector-v66.58.78.exe دانلود میشه.
آیا با دانلود این برنامه مشکلم حل میشه ؟ یا اینکه من بلد نیستم چطور باید تو سایتش بگردم؟
سلام
شرمنده یه اشتباهی شده. کاربر mohsen6281 هم خودم هستم
اقا اون برنامه ای که گفتم ( DriverDetector-v66.58.78.exe) رو دانلود کردم از همون سایت . ولی اصلا به درد نمیخوره. دنبال درایور میگرده و بعدش میگه وارد فلان سایت بشید و پول بدید و بخرید
واقعاً دیگه هیچی پیدا نمیکنم.از خدمات کامپیوتری های اطراف هم پرس جو کردم جوابی ندادند
شرمنده:43:
قربون معرفتت سجاد جان
کارت گرافیک قلابی همون بهتر که عوض بشه
زحمت کشیدی. ممنون
ازت ممنونم شرمنده کردی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)