نسخه pc هنوز نیومده
نسخه360 وps3 موجود هستش تو بازار
نسخه pc هنوز نیومده
نسخه360 وps3 موجود هستش تو بازار
من رفتم قیمت نسخه ps3 بازی رو بگیرم بعدش میدونی چه قیمتی بهم داد؟95تومن!!بعدش میدونی چی شد؟مخم سوت کشید
من دیگه سمت این بازی نمیرم تا نسخه pc بیاد
![]()
با اجازت یه چیزی اضافه کنم که بدجور منو گذاشته بود سر کار .
>>> اگه دیدید که یه علامت سوال در دور دسته و نمیتونید بگیریدش یا یه دیوار بالاست و دستتون بهش نمیرسه بیخیالش شید .چون در آینده تواناییهایی بهتون میده که با استفاده از اونا میتونید این کار رو انجام بدید ...
من دموشو دارم دانلود میکنم و فقط 12 درصد مونده بود ترافیکم تموم شد .
اگه کسی اونو بازی کرده بگه چطوریه ! چون 2 روزه دارم دانلودش میکنم ، واسه من دموش هم 15 روز زودتر ارزش داره .
خدا بخواد پس فردا کامل دانلود میکنم .
Last edited by شـیـفــو; 31-08-2009 at 05:12.
حالا یک سوال داشتم از دوستان کنسولی که بازی کردند!
آیا اون دشمنهایی که گفته بودند وجود داره و واقعا هم زیاد بودند همشون هستند؟و در داستان تاثیر گذار هستند؟
بازی چند ساعت تمام میشه؟
كدوم دشمنا يه خورده توضيح بده ...
داستان خيلی خوبی داره ولی باز ميتونست بهتر هم باشه
اگه بخوای آيتم هارو پيدا كنی و هر سه خفاش چلنج هارو بگيری و تمام معماهارو حل كنی و ... حالا حالا ها الافی : دی
فکر کنم منظور ایشون همون کاراکترایی باشن که تو پست سام عزیز معرفی شده بودن(چون منم همین سوالو داشتم)
یک سوال دیگه این که من تو چند تا اسکرین شات دیدم بتمن داشت با چند تا اسکلت میجنگید این قضیه ش چیه؟(منظورم اسکلت اقعیه نه این که مال تصویر اشعه X باشه)
تنوع دشمن ها خوب هستش و انواع مختلفی دارن هر چند خیلی هم زیاد نیستش ولی کلا خوبه
دشمن دشمنه دیگهمیزنی داغونش میکنی دیگه چه تاثیری داره؟؟؟
طولانی هستش اگه وقت بزاری پاش واقعا Riddler هاش جالب از اب دراومدن
فکر کنم منظور ایشون همون کاراکترایی باشن که تو پست سام عزیز معرفی شده بودن(چون منم همین سوالو داشتم)
یک سوال دیگه این که من تو چند تا اسکرین شات دیدم بتمن داشت با چند تا اسکلت میجنگید این قضیه ش چیه؟(منظورم اسکلت اقعیه نه این که مال تصویر اشعه X باشه)محتوای مخفی: اسکلت
من منظورم ضد قهرمانها بود.........مثل Bane و Riddler و Poison Ivy و ...................هست!كدوم دشمنا يه خورده توضيح بده ...
چون زیادن میخوام ببینم به همشون پرداخته میشه یا نه؟
با تشکر
محتوای مخفی: ضد قهرمان ها
دوستان من اين قسمت بازی موندم :
محتوای مخفی: .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)