تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 413 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

10

در مورد نورتون شما ميتونيد از آخرين نسخه محصولات نورتون در سيستم خود استفاده كنيد و از كركي كه براي نسخه ها طراحي شده و trial Reset نيز نام داره استفاده كنيد كه آخرين نسخه اين كرك زمان 15 روزه ازمايشي را به 90 روز افزايش داده و هر روز كه ميگذره همون 90 روز باقي ميمونه.
    در مورد Fail شدن آپديت هم بايد گفت كه اين امر نشان ميده كه آپديت مشكلي داشته.توصيه ميكنم براي يكبار اگر به Proxy خاصي دسترسي داريد و سرعت اينترنت مناسبي نيز در اختيار داريد تست كنيد ببينيد باز اين مشكل وجود داره يا خير.اما در صورت استفاده از خطوط Dialup احتمال قطع ارتباط با سرورهاي نورتون و Fail شدن آپديتها نيز وجود داره.
    اقا خیلی ممنونتم از راهنمایی کامل و پر محتوات،من ADSL 256 دارم،میدونید این کامل دانلود میشه بعد مثل این میمونه که میخواد این دانلود ها رو نصب کنه fail میزنه،حالا اینقدر باهاش ور میرم تا بشه.حالا همیطور که شما عرض کردید با ------ میرم ببینم چی میشه.اقا یک سوال دیگه من برم از خود سایت نورتون جدیدترینشو بگیرم با این کرک کار میکنه یا خیر؟(البته سوال اماتوری کردم ولی خوب چه کنیم،سوادمون زیاد نیست)ممنون اقا

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

جناب "hamilton" بسیار ممنونم از راهنماییت.که اینطور.norton توی مجله pcworld مقام اول رو اورده،خیلی چیزه جالبی هست،دلم نمیاد بریزمش دور،حالاصبر میکنیم تا 60 روز وقت داریم تا ببینیم دوستان هکر چی میکنن با این.اقا یک عدد سوال دیگه خدمتت داشتم،من وقتی اپدیت میکنم این رو،دانلود میکنه کامل میشه،ولی وقتی میخواد نصبشون کنه fail میشه(منظورم از نصب همون مراحل سه گانه که من منظورم مرحله 3ومشه،امیدوارم منظورمو تونسته باشم خوب بگم)اگه میشه کمک،چه باید کنم،البته اینم بگم که بعدش وقتی که وارد صفحه اصلی میشم مینیویسه update شده سیستم.نمیدونم والا!!!با تشکر.
    شما به راحتي از لينكهاي زير ميتونيد نسبت به دانلود آخرين نسخه محصولات نورتون اقدام كنيد:

Norton Internet Security 2009 16.2.0.7:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Norton AntiVirus 2009 16.2.0.7

کد:

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آخرين ورژن محصولات نورتون 2009 همراه با اخرين كرك منتشر شده براي اين محصولات با آموزش فارسي نحوه استفاده از اين كرك جهت سهولت دسترسي كاربران محترم در پست اول قرار گرفت.

4. 3 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

10

آخرين ورژن محصولات نورتون 2009 همراه با اخرين كرك منتشر شده براي اين محصولات با آموزش فارسي نحوه استفاده از اين كرك جهت سهولت دسترسي كاربران محترم در پست اول قرار گرفت.
    اقا کارت 20 ته 20 ته.ممنون.واقعا ممنون،خیلی حال دادی.انشالا توی همه مواقع زندگی موفق باشیو پیروز.مرسی

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درخواست جديدترين کرک يا سريال يا کيگن اينترنت سکريوتي 16.2.0.7 رو داشتم؟
    اگه ممکنه يا لينک بديد يا آپ کنيد و با ما واليبال بازي نکنيد!

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

1

سلام.

درخواست جديدترين کرک يا سريال يا کيگن اينترنت سکريوتي 16.2.0.7 رو داشتم؟
    اگه ممکنه يا لينک بديد يا آپ کنيد و با ما واليبال بازي نکنيد!
    کافیه پست اول رو نگاه کنید.برای اینکه والیبالی نشه لینکش رو میذارم اینجا :

کد:
    من ADSL 256 دارم،میدونید این کامل دانلود میشه بعد مثل این میمونه که میخواد این دانلود ها رو نصب کنه fail میزنه،حالا اینقدر باهاش ور میرم تا بشه.
    معمولا بعد از اینکه آنتی ویروس را دو یا سه بار آپدیت کنیم،این مشکل از بین میره و همه آپدیتها نصب میشن.

8. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

10

[QUOTE=*Batman*;3526497]

معمولا بعد از اینکه آنتی ویروس را دو یا سه بار آپدیت کنیم،این مشکل از بین میره و همه آپدیتها نصب میشن.[/QUO

اقا ممنون و متشکر،پس اینطوری هست،حالا من از دوباره اپدیت میکنم ببینم چی میشه،بد بختی اینجاست که هر دفعه هم 25 مگابایت دانلود میکنه.ولی بازم ممنون از کمکت.موفق و پیروز باشی.

10. این کاربر از Ardavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbiman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

10 آپدیت آفلاین نورتون 2009

با سلام
    من از آنتی ویروس نورتون 2009 استفاده می کنم ، چون نورتون آپدیت پر حجمی داره از کافی نت دانلود می کنم و در خانه اون را آپدیت میکنم ولی در جلوی Definition Updates که مدت زمانی که از آپدیت گذشته را نشون میده بعد از اینکه فایل آپدیت را اجرا می کنم میگه آپدیت شده ولی همون جور به رنگ قرمز میمونه و حتی روی Live Update هم که می زنم بازم میگه 30 ، 40 مگ باید آپدیت بشه انگار که با فایل من اصلا آپدیت نشده، میشه بگین مشکل از کجاست یا اینکه برای آپدیت به صورت آفلاین چه کار باید کرد ؟!

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    وقتی آنتی ویروس را دستی آپدیت میکنید،فقط Database آنتی ویروس آپدیت میشه.بقیه قسمتها رو باید با LiveUpdate آپدیت کنید.
    اگر آپدیت های شما قدیمی باشه یه پیغام هشدار برای مدت کوتاهی(جهت تذکر) نمایش داده میشه و میگه که آپدیتهای شما قدیمی هستن.
    آپدیتهای نورتون حجیم نیستن.فقط آپدیت اول حجمش زیاده.وقتی من ورژن 16.2.0.7 را نصب کردم و برای اولین بار آپدیت کردم،همش 8 مگابایت آپدیت داشت.بقیه آپدیتها سایزشون به مگابایت هم نمیرسه.

در مورد اون رنگ قرمز که گفتید بهتره این راه را امتحان کنید.
    Pulse Updates را از قسمت تنظیمات فعال کنید(ON) و Automatic LiveUpdate را غیرفعال کنید.(OFF).
    به این ترتیب Stream Definition ها بصورت اتوماتیک آپدیت میشن.Virus Definition ها را هم به صورت دستی آپدیت می کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza.mansori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من از kaspersky آموم سراغ نورتون. من چون در شبکه شرکت از آن استفاده میکنم خواستم سوال کنم آیا در norton قابلیتی مشابه kasper وجود دارد که بتونیم شبکه داخلی را public network معرفی کنیم و عملا خودمون را از دید سایر کاربران شبکه hide کنیم؟ در norton من دیدیم که گزینه هائی مانند protrcted و sharing و ....وجود دارد که در تمام این تنظیمات باز هم شما در شبکه دیده میشید.

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •