سلام
آقا ساجد رفتی تست کنی جواب ما رو بدی بالاخره چه کار کنم این NFS hot pursuit رو چه جوری پج کنم که روی LT+2 جواب بده . واسه لایو هم نمی خوامش .
سلام
آقا ساجد رفتی تست کنی جواب ما رو بدی بالاخره چه کار کنم این NFS hot pursuit رو چه جوری پج کنم که روی LT+2 جواب بده . واسه لایو هم نمی خوامش .
اینم چندتا عکس از چک شدن ایمیج بازی، توسط برنامه abgx360_v1.0.5 ، عکسها به ترتیب از بالا به پایین:
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ایمیج رو هم با برنامه imgburn ورژن 2.5.6 گرفتم . ممنون میشم هرچه زودتر کمک کنید . اگه میدونید لازمه یک بار دیگه با برنامه Xbox Backup Creater ایمیج بگیرم .
دوست عزیز این بازی درست فیکس شده و فقط AP 25 رو نداره.
من لینک ورژن جدید برنامه 1.6 رو گذاشتم. شما اون رو دانلود کن و بعد بازی رو دوباره فیکس کن تا AP 25 هم درست بشه.
آخه یکی از دوستان گفته بودن که با نسخه 1.0.5 این بازی رو پچ کنم من فقط می خوام بازی اجرا بشه همین . اهل لایو نیستم .
تو این سایت گفته فورزا 14 تومن مگه سر گردنه؟ من با برنر مکس جمعا شد 8 تومن بعد زده رایت شده برای LT3 یعنی اگه LT3 هم بریزیم دیگه نیازی به پچ کردن نیست? رو LT2 اجرا میشه؟
محتوای مخفی: ...
ایت سایت کلا قیمت هاش فضاییه و دلیل هاشم برای این فضاییه....
نه اون منظورش اینه که برایlt+3پچ شده و امنیت لایو داره.بازی پچ شده باlt+3رویlt+2یا جواب نمیده یا امکانات اونو نمیده...
اینطور نیست ، جواب میده عین بنز... یه بار هم از بازی نپرید بیرون...بازی پچ شده باlt+3رویlt+2یا جواب نمیده یا امکانات اونو نمیده...
البته کلا من تا الان نشده از بازی بپرم بیرونGeow3 هم بدون مشکل بود (البته روی هارد بود)... این روی هارد هم نیست اما اصلا نمیاد بیرون از بازی...
یعنی چی یعنی اگه برنر مکس باشه و پچ شده واسه lt3 رو lt2 اجرا میشه یا نه؟
این بازی تست شده با روش دستی پچ شده بود یاabgx360؟
@ساجد : روش دستی...
بله اجرا میشه...یعنی چی یعنی اگه برنر مکس باشه و پچ شده واسه lt3 رو lt2 اجرا میشه یا نه؟
این نکته رو هم بگم که بازی که من رایت کردم برنر مکس هم نبود و این قدر روونه لامصب![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)