كو ؟؟ فكر كنم لينكت خرابه . من كه چيزي نميبينم ...
كو ؟؟ فكر كنم لينكت خرابه . من كه چيزي نميبينم ...
تاریخ درخواست من :
04-02-2011
یا نیست یا کسی جواب نمیده ....
همچین بلوپرینتی رو اگه خوش شانس باشی که پیدا کنی.......اینجور چیزا رو دیگه خود افراد یا شرکت ها باس طراحشون واسشون بکشه.......
ولی یه نگاه به اینجا بنداز.....بدک نیست...(البته عکس هاش رو باید با فیل-تر چیز کن باز کنی)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و درود خدمت همه دوستان عزیز و بزرگوار ،
دوستان من دنبال یه سایت توپ و البته رایگان برای بلوپرینت ماشین هستم و هرچه این ور اونور میکنم نتیجه ای نداره ، آخه هر سایتی که میرم واسه دانلود باید پول بدی...?!!
راستی یه سوال چرا تو سایتهرچی میکنم نمیتونم یه بلوپرینت با کیفیت دانلود کنم و همه رو پولی کردن ولی وقتی لینکهایی رو که دوست خوبمون جناب W700 تو صفحه 4 گذاشتن رو وارد میکنیم جواب میده....؟!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمونه ای از لینکهای جناب W700 :
دوستان خواهشا هرکی راهی میدونه و فکری به ذهنش میرسه کمک کنه چون بلوپرینت لازمم سخته سخته سخت.....؟!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشاپیش از لطفتون ممنون و سپاسگذارم![]()
Last edited by PrimeP30Master; 08-05-2011 at 22:16.
اون لینکی که از w700(داداشم)گزاشتی کار میکنه کیفیتش هم خوبه!
اما دیگه اکثرن پولی شدن بلوپرینت ها!
آقا بلوپرینت کابوی دارین ؟ یک نفر از لوک خوش شانس مدل درست کرده بود ؟ بلوپرینت داره ؟ اصلا از کابوی مدل آماده ندارین ؟
سلام کسی بلوپرینت جنسیس کوپه رو داره ؟
دوستان سلام کسی بلوپرینت ماهی گلی برا سفره هفت سینو داره برام آپلود کنه بعلاوه برا یه اسبم میخوام سبک کارتونی نباشه، رئال میخوام یعنی ریزه کاری داشته باشه ممنون
سلام کسی بلوپرینت یه همچین ماشینی رو داره ؟
نمیدونم دقیقا کدوم مدل لامبروگینیه !
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)