تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 128 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1275

نام تاپيک: کلوپ Nokia N79

داره خودمونی میشه h_b1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز درسته که صفحات oled شفافیت و روشنایی بیشتری دارن نسبت به tft ها ولی خوب دو تا مشکل دارن اول اینکه تو نور مستقیم خوانایی کمتری دارن و دوم اینکه جزییات تصویر تو tft بهتر به نمایش در میان
    اگه دوتا گوشی رو کنار هم بینین مطمئنن شفافیت oled خیلی به چشم میاد ولی اگه یه گوشی با صفحه tft داشته باشین، منظورم اینه که مقایسه تو کار نباشه، هیچ وقت متوجه این قضیه نمی شین...

2. این کاربر از h_b1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.من یه مدتی می خوام گوشی بخرم و بین این دو تا موندم(n85&n79) ولی از اونجایی که مشکل لقی اسلاید ان85 مثل اینکه جدی تصمیم گرفتم 79 بخرم ..حلا اگه می شه بگین 79 به غیر از صفحه نمایش 85 چه کمبود ها وچه معایبی داره نسبت به 85 و آیا اینکه کارایی هردوشون یکیه؟ درضمن کسانی که این گوشی رو دارن از این گوشی راضی هستند؟ مرسی
    صفحه نمایش کوچیکتر و با کیفیت کمتر نسبت به n85 ولی بسیار عالی بین گوشیهای tft
    این بارز ترین تفاوتشه
    اما در بقیه موارد یا با n85 یکیه یا بهتر از 85 هستش
    شکایت از n85 زیاده ولی برعکس n79 همه راضین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خیلی ممنون از همگی..پس همون79 رو می خرم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

راستی یادم رفت ...79 کابل اتصال tvداره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این قابلیت رو ساپورت می کنه ولی متاسفانه تو جعبه فروش کابل tv وجود نداره، اگه تفاوت ها رو تو جعبه فروش بخوای بدونی :
    N85 مموری 8 گیگ داره و کابل TV که N79 کابل رو نداره و به جای مموری 8 با مموری 4 عرضه میشه
    دوست عزیز برای خرید هم عجله نکن چون این گوشی هنور به صورت رسمی عرضه نشده فقط نمایندگی های نوکیا دارن معرفیش می کنن، اگه صبر کنی با عرضه رسمی هم قیمت بدون گارانتی افت می کنه هم گارانتی دارا با سیمبین و کی بورد فارسی عرضه می شن...
    Last edited by h_b1985; 09-01-2009 at 23:14.

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

سلام .
    دوستان به نظر من ان 82 بهتره این مقایسه نظر خودمه .
    برتری های 79 اینا هستن:navi weel =که اصلا به درد نمی خوره چون مثلا وقتی می خوای به سمت چپ بری باید اطراف کل جوی استیک رو لمس کنی که بعد از یه مدتی انگشتت منهدم میشه
    سیستم عامل و fm....که واقعا چیز جالبی هستش
    واما 82 :چیپ گرافیکی داره وcpu دو هسته ای
    فلاش xenon ....ودوربین بهتر وچون مدت زیادی هست که اومده تمام معایبش افتاده بیرون وارزون تره اصل فنلاندش تو بازار هست (خودم دیدم)

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام .
    دوستان به نظر من ان 82 بهتره این مقایسه نظر خودمه .
    برتری های 79 اینا هستن:navi weel =که اصلا به درد نمی خوره چون مثلا وقتی می خوای به سمت چپ بری باید اطراف کل جوی استیک رو لمس کنی که بعد از یه مدتی انگشتت منهدم میشه
    سیستم عامل و fm....که واقعا چیز جالبی هستش
    واما 82 :چیپ گرافیکی داره وcpu دو هسته ای
    فلاش xenon ....ودوربین بهتر وچون مدت زیادی هست که اومده تمام معایبش افتاده بیرون وارزون تره اصل فنلاندش تو بازار هست (خودم دیدم)
    دوست عزیز در اینکه N82 گوشی خوبی هستش شکی نیست، ولی خوب باید در نظر داشت که N79 گزینه ی کاملتری هست، هم از سیمبین جدیدی بهره می بره هم سرعت منسبی داره و هو navi wheel فرستنده اف ام داره ویژگی navi wheel یک گزینه ی کمکی هست، شما همچنان همون کلید استاندارد رو داری و می تونی برای رفتن به چب خیلی راحت سمت چپ رو فشار بدی، در هر صورت به نظره من سی پی یو قوی تر N82 به درد بازی می خوره که با کی بورد N82 کنترل بازی ها شاید خیلی کاره راحتی نباشه، به نظره من N79 به عنوان یه دستگاه All In One امتیاز بالاتری داره

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

داداش این حرف حدیث ها که در مورد چینی بودنشه آدمو پشیمون میکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظره من این حرف و حدیثا که در مورد فنلاند بودن و لیبل و تقلبی و این چیزاست، آدم از خرید فنلاندی پشیمون می کنه...
    وقتی گوشی که داره تو اروپام فروش می ره ساخت چینه شما غصه چی رو می خوری؟!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این قابلیت رو ساپورت می کنه ولی متاسفانه تو جعبه فروش کابل tv وجود نداره، اگه تفاوت ها رو تو جعبه فروش بخوای بدونی :
    N85 مموری 8 گیگ داره و کابل TV که N79 کابل رو نداره و به جای مموری 8 با مموری 4 عرضه میشه
    دوست عزیز برای خرید هم عجله نکن چون این گوشی هنور به صورت رسمی عرضه نشده فقط نمایندگی های نوکیا دارن معرفیش می کنن، اگه صبر کنی با عرضه رسمی هم قیمت بدون گارانتی افت می کنه هم گارانتی دارا با سیمبین و کی بورد فارسی عرضه می شن...
    منظورتون از اینکه هنوز به طور رسمی عرضه نشده چیه ؟مگه این گوشی تو بازار نیست واینکه کابلش(tv) تو بازار هست یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •