قبلا گفته شدهسلام من می خواستم بدونم سیستم مورد نظرش چی
سرچ کنید لطفا
قبلا گفته شدهسلام من می خواستم بدونم سیستم مورد نظرش چی
سرچ کنید لطفا
سلام.
بابا واقعآ بازی قشنگیه پیشنهاد میکنم این بازی رو انجام بدید.
من با این سیستم:
Ram:2gig
cpu:3.2 full
vga:geforce 8500gt 256mb
روی بالاترین تنظیمات حتی antiastaling روشن بازی میکنم بدون افت فریم.گرافیک بازی واقعآ قشنگ کار شده.
به دوستان پیشنهاد میکنم antiastaling رو روشن بزارن چون گرافیک بازی خیلی قشنگتر میشه!
در کل من که فکر نمیکردم بازیش اینقدر قشنگ باشه!![]()
قسمت 2 - Intensive Care
در این قسمت از بازی برای انفجار در احتیاج به Thermite Bomb دارید که از ترکیب Thermite و Shock Pad درست می شه.
Thermite رو از قسمت Reserch Wing پیدا می کنید و سپس Shock Pad رو از قسمت Imaging Diagnosticd Wing پیدا می کنید.
راهنمایی: همیشه در صورت گم کردن مسیر از کلید B استفاده کنید.
قسمت 2 - Intensive Care
برای باز کردن این در به یک Power Node احتیاج دارید که باید به سمت دیگر سالن رفته, وارد اتاق بشید و از داخل قفسه اون رو بردارید.
یکی نبود یه جواب درست حسابی بده ؟!
بازی رو اهسته کنم کجا برم ؟! ؟!!!باید بازی رو اهسته کنی و با سرعت بری
![]()
واقعا بازیه توپییه باهاش حال میکنم من برای جلوگیری از ترس یه music باهاش میزارم
خیلی بازی صفا ومخصوصا وقتی کله زامبی هارو با پا له میکنم به نظر من از نظر ترس از re5 سره
ببین دکمه سمت راست رو بگیر
و پیش همین نمایشگر وایسا بعد که دکمه رو زدی تو همون حالتی که دکمه سمت راست رو گرفتی دکمه C رو بزن تا یه اشعه بزنه و رفتن اون وسیله اهسته بشه
بعد دکمه سمت راست رو ول کن و دکمه شیف رو بگیر و بدو برو جلوی نمایشگر اصلی که تو وسطه دکمه رو بزن
Last edited by king-hitler2; 06-11-2008 at 21:15.
سلام
اینجاگیر افتادم چکاری باید انجام بدم
![]()
خب اینجا منطقه خلع هستش
شما باید بپری و بری اونطرف و دکمه رو بزنی تا در باز بشه
برای پرش شما یه نطقه اوطرف تر رو نشونه بگیر با دکمه سمت راست بعد دکمه CTRL رو بزن تا بپری
من كنار اون دري كه هي باز و بسته ميشه گير كردم منظورم هموني كه يه جسد هم لاش مونده . هر كاري هم با اون دستگاه كنار در كردم در درست نشد. منظورم همون مرحله اوله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)