اگر صفحه آبی میاد احتمالا مربوط به رم ها هست ... آپگرید کردی ؟ مطمئنی اصلی هستند و رمش رو تعویض نکرده ؟
بایوس رو ریورژن کن توی سایت اچ پی ببین اصلاح میشه ... اگر نشد باید ببری گارانتی
سرعت HP توی بوت و اجرا برنامه ها و لودهای سنگین معروفه
اگر صفحه آبی میاد احتمالا مربوط به رم ها هست ... آپگرید کردی ؟ مطمئنی اصلی هستند و رمش رو تعویض نکرده ؟
بایوس رو ریورژن کن توی سایت اچ پی ببین اصلاح میشه ... اگر نشد باید ببری گارانتی
سرعت HP توی بوت و اجرا برنامه ها و لودهای سنگین معروفه
نه بابا مگه كشكه!به قول اين دوستمون اگه اينطور بود تو اين همه review كه ما خونديم تو سايتاي مختلف يه چيزي مي نوشت!من كه خودم 1050 گرفتم از اين سوسول بازي ها هم در نمياره!
راستي اين كه ميگن AMD داغ ميكنه رسما چرته!از لپ تاپ قبليم خيلي كمتر داغ ميكنه!
register يه Off برات گزاشتم رو ID:registered_user_p30world اگه جواب بدي ممنون ميشم
Last edited by dma; 09-09-2008 at 00:34.
یه سوال دیگه . لپ تاپ عمرش خوبه یا نه(اگه مراقبتش خوب باشه) 3 تا 4 سال عمر میکنه؟
جناب pro user ... دادن لینک سایت ایرانی به هر نوع مرتبط با خرید و فروش لپ تاپ ممنوع هست و اخطار دارد ... لطفا دقت کنید آخرین بار هست اخطار میدم
بستگی به عمر باتری و کیفیت قطعات داره ... مقلا انتظار نداشته یک acer 5720 به اندازه HP dv5t کار کنه ... یا XPS ها عمرشون بالاتره دل ووسترو هست ...یه سوال دیگه . لپ تاپ عمرش خوبه یا نه(اگه مراقبتش خوب باشه) 3 تا 4 سال عمر میکنه؟
مراقبت هم مهمه ... اگر ضربه نخوره و اصولی استفاده بشه ، تا 4 سال هم بیشتر عمر میکنه
لپ تاپ داریم مال 6 سال پیشه : compaq !!! هنوز داره کار میده مثل ساعت
جناب pro user ... دادن لینک سایت ایرانی به هر نوع مرتبط با خرید و فروش لپ تاپ ممنوع هست و اخطار دارد ... لطفا دقت کنید آخرین بار هست اخطار میدم ... بجای لینک دادن مشخصات و قیمت نوت بوک مورد نظرتان را بنویسید
بستگی به عمر باتری و کیفیت قطعات داره ... مقلا انتظار نداشته یک acer 5720 به اندازه HP dv5t کار کنه ... یا XPS ها عمرشون بالاتره دل ووسترو هست ...یه سوال دیگه . لپ تاپ عمرش خوبه یا نه(اگه مراقبتش خوب باشه) 3 تا 4 سال عمر میکنه؟
مراقبت هم مهمه ... اگر ضربه نخوره و اصولی استفاده بشه ، تا 4 سال هم بیشتر عمر میکنه
لپ تاپ داریم مال 6 سال پیشه : compaq !!! هنوز داره کار میده مثل ساعت
اگه میشه یه جایی که بتونم hp dv5 1060 رو باقیمت حدود 1240000 بخرم معرفی کنید.
اگه بدون گارانتي بخواي راحت ميتوني تو همين حدودا تو پايتخت پيدا كني.![]()
منم دیروز از همونجایی که جناب L05t آدرس دادن یه Dv5-1070 خریدم
من تا الان یک بار صفحه آبی رو دیدم خیلی عجیبه اینا اینطوری میشه!
آکبند هم بود خودم بازش کردم هیچ چیزیش هم عوض نشده
ولی کلا ازش راضیم خیلی خوبه
دوست عزیز یکم در موردش توضیح بده
بازی روش نصب کردی ببینی تا چه حد جواب میده؟
مثلا crysis اینو امتحان کن یه خبری بده ممنون.
آقا جریان این صفحه آبی چیههههههههههههههههههههههه ه.نکنه مشکل داره.من میخام dv5-1070 بخرم.اگه کسی در مورد ایت صفحهآبی چیزی میدونه توضیح بده.آیا سرعت ابن لپ تاپا پایین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)