تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 48 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 474

نام تاپيک: FUEL

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من هنوز مفهوم اچیومنت تو این بازی رو نمی فهمم . لطفا یکی که میدونه توضیح بده. و دو سوال دیگه من قبلا تو بازی وقتی یه مسیری رو می رفتم فلشهایی مسیر رو نشون میداد ولی الان اینطور نیست چرا؟ و قبلا تو مسابقه می رفتم ازم می پرسید که با چه درجه سختی ای بازی می کنی ولی الان اینطور نیست. ممنون میشم توضیح بدید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

دوستان من هنوز مفهوم اچیومنت تو این بازی رو نمی فهمم . لطفا یکی که میدونه توضیح بده. و دو سوال دیگه من قبلا تو بازی وقتی یه مسیری رو می رفتم فلشهایی مسیر رو نشون میداد ولی الان اینطور نیست چرا؟ و قبلا تو مسابقه می رفتم ازم می پرسید که با چه درجه سختی ای بازی می کنی ولی الان اینطور نیست. ممنون میشم توضیح بدید
    اچیومنت اررزشی نداره.تو بازی Home رو بزن.اونجا میگه چی کار های کنی.کلا واسه پز دادنه.اون فلش هم تو تنظیمات نوشته Gps اونرو yes کن.درجه سختی هم در حالت carer سه تا هست.که legend از همه راحت تره.

توضیح: اچیومنت یک سری امتیازاتی هستند که با انجام دادن بعضی اعمال داده میشوند و میتوان در شبکه لایو به اشتراک گذاشت.
    Last edited by sinak3; 17-07-2009 at 20:45.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

عزیزم منظور من گیم پلی ورانندکی بود
    کنترل ماشینا درچه حد میشه کنترلشون کرد یا مثل grid میخورن به درو دیوارو اعصاب خورکنه
    گیم پلی بازی در عالی ترین حد و خیلی هم راحت.گرید رو هم اگه کمی تمرین کنی به در و دیوار نمی خوری اعصابتم داغون نمیشه.گرید هم گیم پلی بسیار عالی داشت.

4. 2 کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بازی واقعا قشنگیه ولی ایکاش افکت های صداش مثل باد و طوفان بیشتر به گوش میرسید و یه نفر هم گزارش میکرد

تاريخ عضويت
    Mar 2009

6

اچیومنت اررزشی نداره.تو بازی Home رو بزن.اونجا میگه چی کار های کنی.کلا واسه پز دادنه.اون فلش هم تو تنظیمات نوشته Gps اونرو yes کن.درجه سختی هم در حالت carer سه تا هست.که legend از همه راحت تره.

توضیح: اچیومنت یک سری امتیازاتی هستند که با انجام دادن بعضی اعمال داده میشوند و میتوان در شبکه لایو به اشتراک گذاشت.

ممون از راهنماییت

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

گیم پلی بازی در عالی ترین حد و خیلی هم راحت.گرید رو هم اگه کمی تمرین کنی به در و دیوار نمی خوری اعصابتم داغون نمیشه.گرید هم گیم پلی بسیار عالی داشت.
    اینو هستم
    به نظر من هم grid از نظر reality بودن یه شاهکار بود

8. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بازی واقعا قشنگیه ولی ایکاش افکت های صداش مثل باد و طوفان بیشتر به گوش میرسید و یه نفر هم گزارش میکرد
    احتمالا شما اولاشی.چون جلوتر یک طوفانی میزنه که پدرت در میاد.من بازی تا حدی رفتم.الان یه مسابقه هایی هست که اصلا جلورو نمی بینم و باید با gps بازی کنم.گزارش هم که نمیشه.منطقه بازی یه جایه نابود شده هست.مسابقات هم قانونی نیست.(بابا قانون کیلو چنده)به خاطر همین کمی غیر واقعی میشد.

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

چون جلوتر یک طوفانی میزنه که پدرت در میاد.من بازی تا حدی رفتم.الان یه مسابقه هایی هست که اصلا جلورو نمی بینم و باید با gps بازی کنم.گزارش هم که نمیشه.منطقه بازی یه جایه نابود شده هست.مسابقات هم قانونی نیست.(بابا قانون کیلو چنده)به خاطر همین کمی غیر واقعی میشد
    شما الان چند تا map رو باز کردی ؟ این جایی که میگی اسم map چیه ؟ من تا حالا 4 تا map باز کردم و حدود 20 تا وسیله

چقدر گفتم map : دی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما الان چند تا map رو باز کردی ؟ این جایی که میگی اسم map چیه ؟ من تا حالا 4 تا map باز کردم و حدود 20 تا وسیله

چقدر گفتم map : دی
    من 5 تا باز کردم با 24 تا ماشین.

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    بازی که عالیه ولی یک مشکل دارم نمیتونم save کنم برنامه live هم نصبه ولی تو بازی هر چی دکمه home رو میزنم عمل نمیکنه لطفا کمک کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •