خوب شما باید نقشه های اون کشور رو از سایت موبایلستان دات نت گیر بیاری و نصب کنی که آمورشش هم توی همون سایت هست . ولی باید عضو بشیا ! توی اون سایت کلمه garmin رو توی جستجوش سایت سرچ کن !
خوب شما باید نقشه های اون کشور رو از سایت موبایلستان دات نت گیر بیاری و نصب کنی که آمورشش هم توی همون سایت هست . ولی باید عضو بشیا ! توی اون سایت کلمه garmin رو توی جستجوش سایت سرچ کن !
سلام برو بچ
من یه گوشی حدود 400 میخواستم بگیرم(سرعت ،دوربین،صدا با کیفیت بالا و از همه مهمتر همه برنامه ها رو بشه روش نصب کرد) بعد از تحقیقای که کردم دیدم G900 Sony Ericsson_,G810 Samsung N95 N78 6220 Nokia اینا از همه سرترند و حالا بین این 2 گوشی G810 , G900 کدوم بهتر؟![]()
تا اونجایی که من میدونم یو آی کیو وضعش داره خراب و خراب تر میشه هرروز .! جی 810 از نظر دوربینی قوی تره .همینطور برنامه نصب کردن بخاطر سری 60 بودنش !. فقط صداش کمه که اونم با برنامه کور پلیر حل میشه ! سرعت جی 900 رو ندیدم ولی جی810 خودم سرعتش خویه !!
به نظرت نوکیا چه طور هستند؟
والا نوکیا نمیتونم بگم بده ! من با ان 95 8 گیگ خیلی حال کردم ! اون دیگه با خودته . ان 95 8 گیگ از نظر امکانات دوربینی خیلی پایین تر از جی 810 . اگه میبینی بعد از خرید جی 810 هوس بازی های ان گیج میکنی یا شتاب سنج واست مهمه یا کلا نوکیا برات مهمه برو سمت نوکیا !
سلام دوستان ارادت دارم ... من امروز به جمع g810 دارها پيوستم ... گوشي رو دست دوم خريدم ... تميزه و مشكلي نداره ...فقط يه چيزي خيلي حالم رو گرفت ... وقتي گوشي رو به شارژ ميزنم ميزنه هي شارژ ميشه قطع ميشه ... آخرش هم ميبينم شارژ نميشه !!!! نميدونم باطري مشكل داره يا سوكت گوشي !!! به نظرتون مشكل از كجاست ؟
راستي گوشي رو 270 خريدم
ممنون
خوب امکان داره از شارژر هم باشه . برای من اینطوری نیست !! ولی بیشتر من به سوکت خود گوشی شک داره . شارژر این گوشی کمیاب ولی باید پیدا کنی یه شارژر و تست کنی ! فکر کنم ماله آی 8510 هم بهش میخوره ! اگه هم درست نشد ! باید ببری گارانتی !
امروز گوشي رو تحويل نمايندگي دادم ... خدا كنه لااقل درست حسابي درستش كه كنن كه ديگه مشكل پيدا نكنه .... راستي بعد از تعمير كه گوشي از گارانتي خارج نميشه؟؟؟
اينجا چقدر سوت و كوره؟!!!!!!
دوستان من گوشيم رو ميفروشم اگر كسي خواست برات پيغام بزاره
با سلام میشه در باره کیفیت فیلم برداری یه حورده توضیه بدید که چه جور است
وسایری که فیلم می گیرد چند است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)