سلام، دوستان کجا می تونم میزان نشون دادن مطلب رو مشخص کنم یعنی اون مقداری که تو صفحه اصلی نشون میده و بقیشو میفرسته ادامه مطلب...
سلام، دوستان کجا می تونم میزان نشون دادن مطلب رو مشخص کنم یعنی اون مقداری که تو صفحه اصلی نشون میده و بقیشو میفرسته ادامه مطلب...
با سلام
آيا کامپ.ننتي هست که بتونه آي پي مراجعه کنندگان رو ذخيره کنه و بشه کنترل کرد چه کسي از سايت بازديد کرده؟
آقای Nightmare کجایی..؟!
تورو خدا جوابمو بده عحله ایه، ممنون.
من باهاش کار نکردم اما معمولا این تنظیمات داخل فایل CSS کامپوننت مربوطه هست. باید در تگ های margin و padding فاصله ها رو تنظیم کنید.
( توصیه میکنم CSS رو تا یه سطحی یاد بگیرید ، خیلی آسونه و مرجع فارسی هم داره. با جستجو میتونید پیدا کنید )
شما وقتی که دارید یک مطلب رو منتشر میکنید ، تا هرجا که لازم هست متن صفحه اصلی باشه رو بنویسید و بعد از اون ، با زدن دکمه ی درج ادامه مطلب ، مطلب ادامه رو جدا کنید.
( اگر از Editor دیگه ای غیر از خود جوملا استفاده میکنید ، باید دکمه ی ادامه مطلب ( Read More ) رو در اون بزنید.
امیدوارم منظورتون رو درست فهمیده باشم .
شما میتونید از کامپوننت های Stat نظیر JoomlaStats استفاده کنید :
و یا عضو سایت هایی نظیر Webgozar یا PersianStat بشید و با ثبت سایت خودتون در اونها ، اطلاعاعت سایتتون رو ببینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام nightmare جان، واقعا شرمنده می کنی..
از کجا می تونم به Css کامپوننتا دسترسی پیدا کنم..؟
از منوی اصلی می تونم تعداد مطالبی که برجسته است رو مشخص کنم مثلا 5تا حالا اگه 10 تا مطلب داشته باشم کجا می تونم بهش بگم که بعد 5تارو بفرسته صفحات بعد..؟
Last edited by ha.mi; 08-09-2010 at 10:52.
آقا nightmare من هرچی محدودیت اپلودمو از تنظیمات مرکز دانلود بالا می برم ولی هیچ تعییری ایجاد نمیشه، وقتی فایل بالای 2 مگ رو می زنم شرمع می کنه به اپلود بعد از یه مدتی که بستگی به حجم فایل داره یهو می پره تو پنل اصلی سایت و وقتی بر میگردم به مرکز دانلود فایل اپلود نشده، مشکل از پنل کلی سایت باید تو اونجا تعییری بدم..؟؟
اقا nightmare کجایی شما یه سری هم به ما بزن!!
سلام .
فایل CSS کامپوننت ها داخل فلدر مربوط شون در فلدر Components اصلی جوملاست . به طور مثال :
( فایل css هر کامپوننت مکانش میتونه در فلدر متغیر باشه . باید پیداش کنید . در صورتی هم که css نداشت دو حالت داره ، یا کد های css در فایل های php قرار داده شده ، یا اینکه از فایل css قالب جوملا پیروی میکنه و باید تغییرات رو در همونجا بدید. )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیق متوجه سوال دومتون نشدم. ببینید شما در تنظیمات منوی صفحه اصلی برای نمایش مقالات چهار گزینه دارید :
اولی ( Leading ) تعیین میکنه که چندتا مقاله به صورت کامل ( بدون ادامه مطلب ) در صفحه اول نمایش داده بشن.
دومی ( Intro ) تعیین میکنه که چندتا از مقالات به صورت مقدمه ( بهمراه ادامه مطلب ) بعد از پست های کامل نشون داده بشن.
سومی تعداد ستون های نمایش مقالات رو مشخص میکنه و چهارمی هم تعداد آیتم هایی رو که فقط به صورت لینک هستن.
شما وقتی تعداد این موارد رو مشخص کنید مابقی به صفحه ی بعد میرن .
همچنین در بخش پارامتر های پیشرفته ( Parameters - Advanced ) میتونید مشخص کنید چینش مطالبتون به چه صورت باشه . به طور مثال پست های قدیمی تر اول باشند ، پست های جدید بیان اول ، بر اسا نویسنده یا عنوان بیان اول و ...
محدودیت آپلود در فایل php.ini سرورتون تعیین میشه و برای تغییر اون یا باید با پشتیبانی سرور تماس بگیرید ؛ یا در صورتی که سرورتون اجازه میده ، فایل php.ini دلخواه تعریف کنید.
سلام
من ماژل k2 را نصب کردم
وقتی این ماژول رت فعال می کنیم چطوری ماژول ها که نصب شدند مثل آخرین مطالب یا بقیه ماژول ها که از سیستم خود جوملا دستور می گرفتند باید فعال بشن
رنگ پس زمینه مطلبی که با k2 نوشته می شه یکی در میان زرده چطوری سفید بشه
دوستان کسی هست که تنظیم شده این ماژوا را داره بزاره من نصبش کنم ؟
ماژل مختلفی که دارم لینک نمی تونم بدم چون شناسه ای که می دم برای نمایش به ماژل ها رو نمی خونن
یعنی اینکه شناسه ها منحصر به فرد نیستن مثل خود جوملا
در مجموع ها از 1 تا ... شروع میشه و در مطالب نیز از 1تا ... شروع میشه
در این حالت چی کار باید بکنم ؟
در صورتی که بخواهم مطالبmod_k2_content را در صفحه اول قرار بدم و به صورت استاندارد contentدر جای محوتا بشینه چه چی کار کنم
می خوام محتوای k2 جای محتوای جوملا در صفخه اول بشینه
اصولا موقعیت content درموقعیت ماژول کجاست چون همچین چیزی در هیچ قالبی ندیدم
یک سوال مهم اینکه آیا اماکان زیر مجموعه زیر مجمعه وجود دارد
یعنی مجموعه 1 3تا زیر مجموعه داره و هر کدوم از این 3 مجموعه باز 2 زیر مجموعه دارن ؟؟؟؟؟
با تشکر از جواب شما
ممنون..
این فایل رو از کجا می تونم پیدا کنم..>؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)