تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 127 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1263

نام تاپيک: [ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن PSP (پست سوم حتما خوانده شوند!)

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام علی جان.
    آقا من میخوام آپدیت کنم از 4.21 به 5.03 این پیغام رو میده:

the update can not be started
    the data is corrupted
    SGT90000001

پی اس پی 3004.

ممنون میشم کمکم کنید.
    سلام.
    شما دقیقا میشه بگی چکار کردی برا آپدیت؟

شما باید فایل آپدیت را که دانلود کردی در صورت فشرده بودن از خالت فشرده خارج کنی.بعد فایل EBOOT.PBP را داخل یک فولدر به نام UPDATE کپی کنی(توجه کن فولدر با نام بزرگ باشه) بعد در مسیر زیر کپی کن و از داخل قسمت بازی ها اجرا کن.
    X:\PSP\GAME
    x نام درایور psp در کامپیوتر شما.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم دقیقا همین کارا رو کردم طبق آموزش هایی که شما گذاشته بودین که با همین مشکل مواجه شدم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من هم دقیقا همین کارا رو کردم طبق آموزش هایی که شما گذاشته بودین که با همین مشکل مواجه شدم.
    والا نمیدونم مشکل از کجا هست.شما اگه دقیقا همین کارها که گفتم را انجام داده باشید دیگه نباید مشکلی پیش بیاد.
    اگه براتون امکان داره یک بار دیگه فایل را دانلود کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

والا نمیدونم مشکل از کجا هست.شما اگه دقیقا همین کارها که گفتم را انجام داده باشید دیگه نباید مشکلی پیش بیاد.
    اگه براتون امکان داره یک بار دیگه فایل را دانلود کنید.
    خیلی ببخشید . جسارته .ولی اون اخطار میگه فایل آپدیت خرابه. این دوستمون کامل دانلود کرده؟ از جای معتبر دانلود کرده؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از توجهتون.
    بله کامل دانلود کردم. با این اینترنت ذغالی حدود 6-7 ساعت شد !!!!! سرعت هم که ماشالا عالی بود تو این روزا بدتر هم شده.

جای معتبرشو نمیدونم دیگه.
    از اون لینکی دانلود کردم که آقای ساسان توی بازی سنتر گذاشته.

پروفشنال w700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ترکیه

پيش فرض

آقا یکی از بچه ها یه PSP 2000 با ورژن 4.01 آورد.با PSP خودم Magic Memory Stich و باطری پاندورا رو درست کردم ولی مادربوردش هک نشد که نشد . این و از چین براش آوردن.هیچ راه دیگه ای جز Chikhen نداره که بشه هکش کرد ؟ در ضمن از کجا بفهمم مادربوردش چیه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیلی ببخشید . جسارته .ولی اون اخطار میگه فایل آپدیت خرابه. این دوستمون کامل دانلود کرده؟ از جای معتبر دانلود کرده؟
    معمولا فایل اپدیت به صورت زیپ هست اگه فایل اپدیت خراب باشه از حالت زیپ در نمیاد.

ممنون از توجهتون.
    بله کامل دانلود کردم. با این اینترنت ذغالی حدود 6-7 ساعت شد !!!!! سرعت هم که ماشالا عالی بود تو این روزا بدتر هم شده.

جای معتبرشو نمیدونم دیگه.
    از اون لینکی دانلود کردم که آقای ساسان توی بازی سنتر گذاشته.
    شما اگه میتونی یک سر برو کافی نت و یک بار دیگه دانلود کن.فکر نکنم توی کافی نت معمولی بیشتر از نیم ساعت طول بکشه و خیالت هم راحت هست که کامل دانلود میشه.
    لینکی که من قرار دادم کامل هست و مشکلی نداره هرچند لینکی هم که ساسان گذاشته درسته.

آقا یکی از بچه ها یه PSP 2000 با ورژن 4.01 آورد.با PSP خودم Magic Memory Stich و باطری پاندورا رو درست کردم ولی مادربوردش هک نشد که نشد . این و از چین براش آوردن.هیچ راه دیگه ای جز Chikhen نداره که بشه هکش کرد ؟ در ضمن از کجا بفهمم مادربوردش چیه ؟
    این مدل با مادربورد جدید هست و فقط میتونی با Chikhen کپی خور کنی.
    همین چیکن را نصب کن.خیلی خوب هست.
    لینک آموزش ها هم توی پست زیر سوم هست.

8. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03MHU به روش خیلی آسان

آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03MHU به روش خیلی آسان

سلام دوستان این آموزشی که میخواخم براتون بزارم تقریبا مانند آموزش زیر هست.اما مزیت هایی داره که در زیر بهش اشاره میکنم.

آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03m33
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مزیت ها:
    -در این روش هر سه برنامه و فایل مورد نیاز با هم در قالب یک فایل exe دانلود میشوند.(تهیه شده توسط خودم)
    -در این روش هر سه برنامه و فایل مورد نیاز به صورت اتوماتیک بر روی psp کپی میشوند و شما کافی هست که فقط از داخل دستگاه اجرا کنید.
    -در حالت های قبلی برای فعال کردن قابلیت اجرا بازی های ps1 نیاز بود که فریمور 5.00 و برنامه مخصوص برای دامپ کردن این فریمور را دانلود کنید.که حدود 27 مگ حجم این برنامه ها بود.ولی در این روش دیگر نیاز به کار های گفته شده نیست

برای این کار فریمور شما باید 5.03 باشه اگر نیست ابتدا از طریق آموزش زیر به این فریمور آپدیت کنید و بعد بقیه اموزش را بخونید.

برای آپدیت کردن فریمور به ورژن 5.03 مراحل زیر را انجام دهید.
    برای این کار فایل زیر را دانلود کنید.
    حجم:25.82 مگا بایت

کد:
    سپس از حالت فشرده خارج کنید.

فایل EBOOT.PBP را در مسیر زیر داخل مموری کپی کنید

X:\PSP\GAME\UPDATE
    X نام درایو psp در داخل کامپوتر شما

اگر این فولدر ها داخل مموری شما وجود ندارد, آنها را بسازید.توجه کنید که با حروف بزرگ باید باشند.

سپس اتصال usb را قطع کنید و به از داخل psp به قسمت Game و Memory Stick بروید و فایل آپدیت را باز کنید و آنرا نصب کنید.(نصب کردنش خیلی راحته.برنامه را باز کردید خودتون متوجه میشوید.)
    یعد از این که نصب کردن تمام شد دستگاه شما خاموش روشن می شود و در مسیر زیر میتونید ورژن psp خود را که الان باید شده باشه 5.03 را ببینید.
    Settings=>System Settings=>System Information
    خب فریمور را به ورژن مورد نظر آپدیت کردیم.

اصل کار از اینجا شروع میشه.

شما فقط فایل زیر را دانلود کنید.
    کد:
      محتوای مخفی: لینک دانلود ورژن های قبلی (3.30-3.50)ا 

این ها ورژن های قبلی برنامه هستند.اگر از ورژن بالایی استفاده میکنید نیازی به مطالعه این قسمت نیست.

3.30

حجم:1.092 مگابایت
    کد:

3.50

حجم:1.860 مگابایت
    کد:

حجم:1.608 مگابایت
    کد:

در صورت امکان مموری را از داخل psp فرمت کنید.(فرمت کنید بهتره)

کابل usb را به دستگاه وصل کنید و اتصال usb را برقرار کنید.
    سپس برنامه را از روی pc باز کنید.

یک صفحه مانند صفحه زیر میبینید.بر روی ok کلیک کنید.

تا صفحه زیر ظاهر شود.

سپس بر روی Browse کلیک کنید واز پنچره باز شده درایور psp خود را انتخاب کنید و ok کنید.
    سپس بر روی کلید Unzip کلیک کنید تا فایل های مورد نیاز کپی شود.

پس از کپی شدن فایل ها داخل psp پیغام زیر نمایش داده میشه که نشان دهنده کپی شدن همه فایل ها داخل psp هست.

با این روش 3 برنامه مورد نیاز (Chicken R2وCFW Enabler v3.60 و Pops ) به طور اتوماتیک کپی میشود.

psp را از کامپیوتر جدا کنید.

از مسیر زیر یک بار Restore Default Settings کنید.

Settings=>System Settings=>Restore Default Settings

بعد از Restore Default Settings دستگاه خاموش روشن میشود.ویک سری تنظیمات ساعت و تاریخ و... میخواهد تنظیمات را کنسل کنید.
    یکی از این تنظیمات time zone هست.که برای اینکه 100 درصد جواب بگیرید تغیرش ندهید.(کلا تنظیمات را تغییر ندهید بهتره)

سپس از داخل دستگاه به قسمت Photo رفته و Memory Stick را انتخاب کنید.
    چند ثانیه صبر کنید و بعد فولدر ChickHEN را باز کنید و سریع به آخرین عکس بروید.
    دیگه دست به psp نزنید.
    بعد از چند ثانیه صفحه دستگاه سبز میشود و دستگاه به طور اتوماتیک خاموش روشن میشه در این حالت شما با موفقیت برنامه را نصب کرده اید.(در صورتی که این اتفاق نیفتاد بقیه عکس ها را امتحان کنید.)

در صورت امکان مموری را از داخل psp فرمت کنید.(فرمت کنید بهتره)

کابل usb را به دستگاه وصل کنید و اتصال usb را برقرار کنید.
    سپس برنامه را از روی pc باز کنید.

یک صفحه مانند صفحه زیر میبینید.

سپس بر روی Browse کلیک کنید واز پنچره باز شده درایور psp خود را انتخاب کنید و ok کنید.
    سپس بر روی کلید install کلیک کنید تا فایل های مورد نیاز کپی شود.

با این روش 3 برنامه مورد نیاز (Chicken R2وCFW Enabler v3.60 و Pops ) به طور اتوماتیک کپی میشود.

psp را از کامپیوتر جدا کنید.

از مسیر زیر یک بار Restore Default Settings کنید.

Settings=>System Settings=>Restore Default Settings

بعد از Restore Default Settings دستگاه خاموش روشن میشود.ویک سری تنظیمات ساعت و تاریخ و... میخواهد تنظیمات را کنسل کنید.
    یکی از این تنظیمات time zone هست.که برای اینکه 100 درصد جواب بگیرید تغیرش ندهید.(کلا تنظیمات را تغییر ندهید بهتره)

سپس از داخل دستگاه به قسمت Photo رفته و Memory Stick را انتخاب کنید.
    چند ثانیه صبر کنید و سریع به آخرین عکس بروید.
    دیگه دست به psp نزنید.
    بعد از چند ثانیه صفحه دستگاه سبز میشود و دستگاه به طور اتوماتیک خاموش روشن میشه در این حالت شما با موفقیت برنامه را نصب کرده اید.

از مسیر زیر میتونید فریمور خود را چک کنید که باید به صورت زیر باشد.
    Settings=>System Settings=>System Information

سپس به قسمت Game رفته و Memory Stick را انتخاب کنید.برنامه CFWEnabler 3.60 را باز کنید.

محیط برنامه به شکل زیر هست بر روی گزینه flash and start کلیک کنید تا کار برنامه شروع بشود.

حال ورژن فریمور دستگاه شما به صورت زیر شده است.

برای فعال کردن قابلیت اجرا بازی های ps1 یک بار دیگر برنامه CFWEnabler 3.60 را اجرا کنید.
    حال محیط برنامه به شکل زیر شده است.

روی گزینه Flash Pops Modules کلیک کنید و ok کنید تا فایل های مورد نیاز کپی بشود.(فقط یک بار کافی هست.)

حال برای ریختن بازی ها کافی هست در شاخه اصلی مموری یک فولدر به نام ISO ایجاد کنید و بازی ها با پسوند ISO و CSO را داخل آن بریزید و از داخل psp اجرا کنید.
    اگر هنگام اجرا کردن بازی ها با پیغام Game could not be started مواجه شدید. کلید select را بزنید و گزینه چهارم UMD ISO MODE را روی M33 Driver یا Sony NP9660 تنظیم کنید.

این روش هم مانند روش های قبلی ناپایدار هست.یعنی در صورت در آوردن باطری و خاموش شدن کلی دستگاه هک میپره و باید دورباره ChickHEN را نصب کنید و سپس برنامه CFWEnabler 3.60 (در دفعات بعدی برنامه CFWEnabler 3.60 را که باز کردید عملیات به طور خودکار انجام میشه و دستگا کپی خور میشود.)

این هم آموزش به صورت فیلم.که همه کارهایی که توضیح دادم توی فیلم مشخص هست
    کد:
    یا
    کد:
    دومی هم حجمش کمتره هم نوشته ها واضح تر هست.

مسئولیت تمام مشکلات احتمالی به عهده خود شما هست.البته طبق آموزش پیش برید مشکلی پیش نمی آید.

تمام حقوق این آموزش مربوط به شخص CHOORY و سایت p30world میباشد.لطفا کپی رایت را رعایت کنید.
    Last edited by choory; 07-09-2009 at 18:05. دليل: آپدیت شدن پک نصب کنندهChickenR2 و CFWEnabler v360 و pops به صورت اتوماتیک

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

درود

چوری جان اگر میشه یه دونه لنگه از اون فایلی که ساختی برای هک واسه فت هم بساز که کامل باشه
    بدرود

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود

چوری جان اگر میشه یه دونه لنگه از اون فایلی که ساختی برای هک واسه فت هم بساز که کامل باشه
    بدرود
    سلام
    همین بر روی همه مدل ها(1000-2000-3000) کار میده.برنامه Chicken بود که برای 1000 و 2000 فرق داشت که این ورژن با همه psp ها سازگار هست.

• این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

• صفحه 22 از 127 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
    • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
    • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
    • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
    •