سلام این ساعته که روی 12 هست باید رو چه ساعتی تنظیم بشه (منظورم مرحله ای است که تو خونه به دام افتادی)
سلام این ساعته که روی 12 هست باید رو چه ساعتی تنظیم بشه (منظورم مرحله ای است که تو خونه به دام افتادی)
2:06 همانند شماره اتاق که گفته میشه 206.
wow...بازیش خیلی قشنگه...امیدوارم ادامش هم به زیبایی سریهای قبلی باشه..اولش مثل فیلم هاستل بود !!!
روی 2:6 تنظیم میکنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته باید چه دکمه ای رو بزنم؟
وقتی این کارو کردی برو پایین SAVE کن و 2 باره بازیو Load کن. وقتی Load کردی یه Cutscene نشون میده که چند پنجره فلزی تو همون اتاقی که ساعت بود باز میشه اونجا عروسک خرگوشو بزن به پنجره ای که پشتش آتش هست. این یه باگ بازیه متاسفانه.
هر کاری گفتی کردم نشد که نشد وقتی لود میکنم میام تو اتاق میبینم ساعت خود به خود تغییر کرده در ضمن من عروسک خرگوش ندارم
سلام به همه
من یه مشکلی داشتم که بازیو اینستال میکنم تموم هم میشه وقتی میخوام اجراش کنم میگه d3dxw-38.dll رو پیدا نمیکنه و باید دوباره اینستال بکنی دوباره هم که اینستال میکنم هیچ فرقی نمی کنه و دوباره همون ارور قبلیه رو میده
کسی نمیدونه چی کار باید کرد؟ یا شاید dvd یه خرابه؟
سلام
منم یه جای بازی گیر کردم. تو یه کلیسا هستم و 5 تا لوح دارم که باید بزارمشون تو یه 5 ضلعی ولی نمیدونم ترتیبش چه جوریه اعصابمو خورد کرده کسی اینجارو رد کرده به من کمک کنه please help
اینم یه واپیپر زیبا و خفن:
چون حجمش زیاده لینک گذاشتم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما ببینید .
درود بر دوستان گرامي من يك جا گير كردم كه 3 عدد مدال دارم كه بايد روي يك مانكن بزارم هر جوري ميزارم جور در نمي ياد لطفا منو راهنمايي كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)