تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 130 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1291

نام تاپيک: ✔ کنکور هنر ( تمام سوالات در رابطه با کنکور - رشته - انتخاب رشته - دانشگاه - و غیره )

داره خودمونی میشه saeidtmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من یه سوال دیگه هم برام پیش اومد
    من اگه اول نیمه متمرکز انتخاب کنم و بعدش مثلا مترجمی انگلیسی هر دو تاش چک میشه؟ (مثل چک شدن متمرکز های هنر)
    شما حتما باید نیمه هار اول انتخاب کنی .وگرنه اگه مترجمی بیاری و نیمه ها بعدش باشن دیگه نیازیبه چکش نیست چون شما به ارزوتون رسیدید .حتما حتما نیمه هار و اول بزن

---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------

سلام
    من رتبم 39 منطقه 3 و 600 شده، ساکن تاکستان استان قزوینم ،نمیددونم مرمت بنای بین المللی قزوین رو انتخاب کنم یا هنر اصفهان رو ؟
    میگن مرمت بنای هنر اصفهان بهتر از قزوینه ،نظر شما چیه؟
    با این رتبه میشه چاپ هنر تهران قبول شد؟
    لطفا سریع جواب بدید ،اضطراریه
    به نظرم میاری . اگه قزوینی هستی همون جا بمون .چون دانشگاههای ایران هیچ فرقی با هم ندارن. درضمن گه یه سالی از خونه دور باشی لذت خونه رو متوجه میشید

2. این کاربر از saeidtmu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bitaaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه سوال

ما یه رشته متمرکز قبول میشیم و دوتا هم اعلام میکنن برای امتحان عملی نیمه متمرکز دیگه؟ من اصلن نمیفهمم این چه جوریاست، مثلن من الان متمرکزم رو زدم باستان شناسی و زبان ایتالیایی که جفتشون از مهر شروع میشن، الان من میتونم یه ترم برم این رشته های متمرکز رو بخونم آبان هم امتحان عملی نیمه متمرکز ها رو بدم، اگه قبول شدم دیگه این متمرکزه رو نرم برم سر کلاس نیمه متمرکزه؟

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام یه سوال کسی با رشته ی موسیقی آشنایی داره و اصلاً این رشته تو دانشگاه های بزرگی مثل دانشکده هنر تهران دارای سطح بالایی هست ؟ (خلاصه بگم ارزش داره آدم بره رشته موسیقی مخصوصاً منی که رشتم ریاضیه)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

سلام یه سوال کسی با رشته ی موسیقی آشنایی داره و اصلاً این رشته تو دانشگاه های بزرگی مثل دانشکده هنر تهران دارای سطح بالایی هست ؟ (خلاصه بگم ارزش داره آدم بره رشته موسیقی مخصوصاً منی که رشتم ریاضیه)
    خوب مشخصه که دانشگاه تهران و دانشگاه هنر اساتید مجرب و خوبی دارن....
    ولی بستگی به خود شما داره که بخواید موسیقی رو چطوری یاد بگیرین یا ادامه بدین...
    این که اراده ی تغییر رشته دادن رو داشته باشین یا اینکه کلاس های خصوصی براتون کافی باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این که اراده ی تغییر رشته دادن رو داشته باشین یا اینکه کلاس های خصوصی براتون کافی باشه
    من میخوام با موسیقی در حد حرفه ای آشنا شم (در حد یک موسیقیدان) و همچنین آهنگسازی رو دنبال کنم!

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من میخوام با موسیقی در حد حرفه ای آشنا شم (در حد یک موسیقیدان) و همچنین آهنگسازی رو دنبال کنم!
    شما خودتون در چه سطحی هستین؟ کی کنکور دارین؟ خود دانشگاه که نمیشه انتظار زیادی داشت چون وضعیت موسیقی تو ایران زیاد جالب نیست ولی فعلن که برای وروودش داریم از هفت خان رستم میگذریم
    Last edited by bitaaaa; 30-09-2010 at 22:56.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

به نظر من از نظر عملی کلاس های خصوصی قوی تر هستن.البته بستگی به استاد هم داره باید پیش یه استاد با تجربه برید
    دانشگاه گاهی تئوری هایی تدریس میشه که اصلا به درد بخور نیست و گاهی هم خیلی به در میخوره

البته به نظر کسانی که این رشته رو تو دانشگاه خوندن بیشتر باید اعتماد کرد من فقط بر اساس شنیده ها نظرم رو گفتم

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما خودتون در چه سطحی هستین؟ کی کنکور دارین؟ خود دانشگاه که نمیشه انتظار زیادی داشت چون وضعیت موسیقی تو ایران زیاد جالب نیست ولی فعلن که برای وروودش داریم از هفت خان رستم میگذریم خودم از فردا دارم میرم کلاس پیانو و سلفژ، هارمونی و ارکستراسیون و هم خدا رو شکر از قبل یه چیزایی بلد بودم، 10 سال ویلن زدم به هیچ دردیم نمیخوره

آره مثل این که دانشکده ی هنر تهران قبول شدن خیلی سخته هم باید ساز بتونی برزنی (عملی) هم باید رتبه ی 2 رقمی بیارید ! من که قیدشو زدم دیگه چون امری غیر ممکنه حداقل واسه من که ریاضی بودم وکنکور ریاضی قبول نشدم و هیچ سازی هم بلد نیستم ! میگم که اینا به تنهایی بدرد نمی خوره باید بتونی آهنگسازی کنی .

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

شما خودتون در چه سطحی هستین؟ کی کنکور دارین؟ خود دانشگاه که نمیشه انتظار زیادی داشت چون وضعیت موسیقی تو ایران زیاد جالب نیست ولی فعلن که برای وروودش داریم از هفت خان رستم میگذریم خودم از فردا دارم میرم کلاس پیانو و سلفژ، هارمونی و ارکستراسیون و هم خدا رو شکر از قبل یه چیزایی بلد بودم، 10 سال ویلن زدم به هیچ دردیم نمیخوره
    به نظر من از نظر عملی کلاس های خصوصی قوی تر هستن.البته بستگی به استاد هم داره باید پیش یه استاد با تجربه برید
    دانشگاه گاهی تئوری هایی تدریس میشه که اصلا به درد بخور نیست و گاهی هم خیلی به در میخوره

البته به نظر کسانی که این رشته رو تو دانشگاه خوندن بیشتر باید اعتماد کرد من فقط بر اساس شنیده ها نظرم رو گفتم
    آره مثل این که دانشکده ی هنر تهران قبول شدن خیلی سخته هم باید ساز بتونی برزنی (عملی) هم باید رتبه ی 2 رقمی بیارید ! من که قیدشو زدم دیگه چون امری غیر ممکنه حداقل واسه من که ریاضی بودم وکنکور ریاضی قبول نشدم و هیچ سازی هم بلد نیستم ! میگم که اینا به تنهایی بدرد نمی خوره باید بتونی آهنگسازی کنی .
    سلام

در کل میخواستم بگم اگه خیلی علاقه داری و اینا بهتره کلا روی دانشگاه متمرکز نشی واسه یادگیری موسیقی...تا چند سال پیش شاید خوب بوده باشه ولی از امسال که اعضای جدید هیئت امنای دانشگاه هنر معرفی شدن :1-مهدی چمران 2- عزت الله ضرغامی!!!3-علیرضا پناهیان!!!4-خسرو دانشجو 5- مسعود ده نمکی!!!!6- محمد روشن و عباسعلی ایزدی)دیگه فکر نکنم جایی باقی بزارن برای موسیقی توی دانشگاه!!
    موفق باشی

11. این کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

در کل میخواستم بگم اگه خیلی علاقه داری و اینا بهتره کلا روی دانشگاه متمرکز نشی واسه یادگیری موسیقی...تا چند سال پیش شاید خوب بوده باشه ولی از امسال که اعضای جدید هیئت امنای دانشگاه هنر معرفی شدن :1-مهدی چمران 2- عزت الله ضرغامی!!!3-علیرضا پناهیان!!!4-خسرو دانشجو 5- مسعود ده نمکی!!!!6- محمد روشن و عباسعلی ایزدی)دیگه فکر نکنم جایی باقی بزارن برای موسیقی توی دانشگاه!!
    موفق باشی
    راس میگی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •