تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 394 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    من يه ركوردر يا mpt خلاصه يه چيزي كه كه كيفيت ضبط صداش واقعا عالي باشه . براي كلاس هاي دانشگاه مي خوام . دوستم يه دونه iriver t20 داره كه واقعا عاليه . يعني از فاصله 10 متري هم صداي ضبط شده كيفيت خوب داره ولي اين مدل خيلي قديميه و اصلا تو بازار نيست . مدل هاي ديگه iriver رو هم تجربه نداريم . يه muv100 creative هم خريديم كه بايد بزاري تو يقه استاد با ولوم ابلا شايد يه چيزي ضبط كنه ( بچه ها ميگن اگه استاد قورتش بده بهتره )
    تا ترم تموم نشده پيشنهاد بدين . فقط فقط فقط كيفيت ضبط عالي .

------------------------
    سوني sx68 بايد خوب باشه ... هنوز چيزي خريدين يا نه ؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا من ديروز قيمت گرفتم :
    Zen 4 gig = 130.000 toman
    Zen 8 gig= 170.000 toman
    Zen v plus 4 gig= 90.000 toman
    Zen vision m 30 gig= 210.000 toman
    حالا من Zen vision m ميخوام بخرم تائيد ميكنيد؟؟؟؟ البته پسرخاله ام داره 3 سالي خيلي راضي هستش ميگه ضبط صداش فوق العاده قويه از ته كلاس صدا رو واضح ضبط ميكنه
    مدل Zen خالي فرمت Dvd نشون نميده نه ؟؟؟؟ وقتي 8 گيگ 170 هزار تومن هستش 32 گيگش احتمالا خيلي بالا ميشه خوب ميدم همين Zen vision M ميگيرم ولي ميخوام ببينم مدل ZEn اگه دي وي دي نشون نميده چطور اينقدر گرون تر از Zen vision M هستش؟؟؟

3. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا من ديروز قيمت گرفتم :
    Zen 4 gig = 130.000 toman
    Zen 8 gig= 170.000 toman
    Zen v plus 4 gig= 90.000 toman
    Zen vision m 30 gig= 210.000 toman
    حالا من Zen vision m ميخوام بخرم تائيد ميكنيد؟؟؟؟ البته پسرخاله ام داره 3 سالي خيلي راضي هستش ميگه ضبط صداش فوق العاده قويه از ته كلاس صدا رو واضح ضبط ميكنه
    مدل Zen خالي فرمت Dvd نشون نميده نه ؟؟؟؟ وقتي 8 گيگ 170 هزار تومن هستش 32 گيگش احتمالا خيلي بالا ميشه خوب ميدم همين Zen vision M ميگيرم ولي ميخوام ببينم مدل ZEn اگه دي وي دي نشون نميده چطور اينقدر گرون تر از Zen vision M هستش؟؟؟
    مرسی بابت قیمت ها ..

//

من خودم هم حدود سه سال و نیمه که zvm دارم و کاملا راضی ام ... ضبطش خوبه و البته فوق العاده نیست ، اما واسه من راضی کننده اس ...

تقریبا هیچ مدلی نداریم که بتونه فرمت DVD رو نشون بده ، چون نمایش چنین فرمتی نیاز به پردازنده قوی داره که باعث گرون شدن دستگاه میشه ؛ مثلا در حد 450 تومن ...

اینکه نسبت بین قیمت و حافظه ها رو حساب کنیم درست نیست ... چون zvm حافظه اش هارده ، در حالیکه مثلا zen حافظه اش فلش هستش و ضمنا جدیدتره ... طبیعیه که حافظه فلش گرونتر از حافظه هارد در میاد ... بنابراین نمیشه اونطوری مقایسه کرد که گفتی ...

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مرسی بابت قیمت ها ..

//

من خودم هم حدود سه سال و نیمه که zvm دارم و کاملا راضی ام ... ضبطش خوبه و البته فوق العاده نیست ، اما واسه من راضی کننده اس ...

تقریبا هیچ مدلی نداریم که بتونه فرمت DVD رو نشون بده ، چون نمایش چنین فرمتی نیاز به پردازنده قوی داره که باعث گرون شدن دستگاه میشه ؛ مثلا در حد 450 تومن ...

اینکه نسبت بین قیمت و حافظه ها رو حساب کنیم درست نیست ... چون zvm حافظه اش هارده ، در حالیکه مثلا zen حافظه اش فلش هستش و ضمنا جدیدتره ... طبیعیه که حافظه فلش گرونتر از حافظه هارد در میاد ... بنابراین نمیشه اونطوری مقایسه کرد که گفتی ...
    ممنونم. 2 تا سوال ؟ یکی اینکه مگه Zen v M دی وی دی و avi و ... اینا نشون نمیده ؟؟؟ تو مشخصاتش نوشته بود که نشون میده.
    2- Zen v M که میگی حافظه فلش نیست و هارد هستش یعنی چجوری منظورته؟؟ یعنی این رو بزنی با کابل به سیستم درایورش رو نمیاره ؟؟ ولی Zen رو بزنی مثل فلش یه رایو باز میشه ؟!! ÷س من Zen v M رو بگیرم.
    راستی در مورد افون دستگاه ÷سرخاله ام میگفت که جای شلوغ با مال خودش نمیفهمی زیادم کنی گوش صدمه میبینه گفت حتما یه ارفون مدلش یادم رفت بگیر که داخل گوش بره و قشنگ سر و صدا رو هم میگیره. گوشی چی خوبه که براش بگیرم مدل کاملش رو بگی ممنون میشم. کیف هم براش میخوام بگیرم که صدمه نبینه. الان هارد Usb گرفتم کیف نداره اگه اطلاع داشتی از کجا بگیرم بگی ممنون میشم

الان من هارد Usb دارم ميزنم به ضبط ماشين نميخونه حالا اين Creative zen vision M رو بگيرم به ضبط ماشين بزنم ميخونه يا نه؟؟ اينكه اون بالا گفتي مدل زن فلش هست زن ويژن هارد همينه ؟؟ ممنونت ميشم توضيح بدي
    قربونت
    Last edited by mrmostafa; 03-12-2008 at 21:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببخشيد من تازه اومدم ويك سوال دارم اونم اينه كه nwd-105f sony آيا توسط شارژر با برق شهري شارژ مي شه يا نه؟

داره خودمونی میشه khabgard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

چرا Creative zen دکمه تنظیم صدا نداره !!؟؟؟ آیا فقط نرم افزاری میشه ولوم رو تغییر داد ؟؟
    Last edited by khabgard; 03-12-2008 at 04:41.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یه سوال دیگه میشه اسم این مدل و قیمتش رو هم بگید :

ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

...........

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

چرا Creative zen دکمه تنظیم صدا نداره !!؟؟؟ آیا فقط نرم افزاری میشه ولوم رو تغییر داد ؟؟
    خیلی از مدلها اینطوری هستن که اصطلاحا " دکمه مخصوص صدا" ندارن ... البته اگه اشتباه نکنم یه دکمه رو گذاشتن واسه اینکه خودت براش یه کارکرد تعریف کنی که یکی از اون کارکردها اینه که بره روی حالت تنظیم صدا ... ولی بازم همون بحثه ؛ یعنی دکمه مخصوص این کار نداره ..
    یه سوال دیگه میشه اسم این مدل و قیمتش رو هم بگید :

ممنون
    اسم این مدل creative zen vision هستش ... یه مقدار قدیمیه و شاید دیگه الان گیر نیاد ... اون موقع بالای 300 تومن بود ...

12. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشيد من تازه اومدم ويك سوال دارم اونم اينه كه nwd-105f sony آيا توسط شارژر با برق شهري شارژ مي شه يا نه؟
    احتمال زیاد شارژ داره (یا حداقل تبدیل usb داره - هرچند شارژر رو اصولا واسه مدلهای بالاتر و گرونتر در نظر می گیرن) ، اما باید از نمایندگی های سونی بپرسی که آیا توی ایران گیر میاد نه ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •