من میخوام یک هندزفری سری wبرای گوشی خودم بخرم ولی بعضی ها میگن هندزفریهای دیگه اصلا کیفیت ندارند
من یکجا قیمت گرفتم گفت 4 تومن و خیلی طبیعی هم بود از نظر ظاهری با هندزفری فابریک هیچ فرقی نداشت فکر میکنید کیفیتش پایین هست؟
من میخوام یک هندزفری سری wبرای گوشی خودم بخرم ولی بعضی ها میگن هندزفریهای دیگه اصلا کیفیت ندارند
من یکجا قیمت گرفتم گفت 4 تومن و خیلی طبیعی هم بود از نظر ظاهری با هندزفری فابریک هیچ فرقی نداشت فکر میکنید کیفیتش پایین هست؟
بله دوست عزیز اون هندز فری های 4-5 تومنی (چند تومن بالا پایین) که توی بازار مدتی هست ریخته و به اسم walkman میفروشن کاملا" تقلبی هست بدون شک !!من یکجا قیمت گرفتم گفت 4 تومن و خیلی طبیعی هم بود از نظر ظاهری با هندزفری فابریک هیچ فرقی نداشت فکر میکنید کیفیتش پایین هست؟
تقلبي هست ولي به نسبت هندزفري هاي ديگه كه تقلبي هستن جنسش خيلي بهتره!
sony ericsson center !!Sony center ؟
کلا" هندزفری چیزی نیست که سخت گیر بیاد
خیلی از مغازه های فروش موبایل و لوازم جانبی باید داشته باشند
آخه من همدانم و اینجا فکر نمی کنم گیر بیادش !؟
مثلا عکس یا کلیپ یا آهنگ جدید که میریزین تو مموری گوشی .. میرین تو مدیا سنتر تو قسمت موزیک و ویدئو و اینا زیرش میزنه آپدیتینگ N% .. یعنی ان درصد آپدیت شده و همچنان ادامه داره تا همه فایلهای مولتی مدیای مموری رو بشناسه ..یک سوال دیگه داشتم . منظورتون از آپدیت چی هست ؟ یعنی خود گوشی وقتی روشنش کنیم مدیا سنترش شروع میکنه به آپدیت ؟
وقتی ریست میشه چیزایی که تنظیم کردیم تو گوشی به تنظیمات اولش بر میگرده ؟ چه اتفاقی میفته؟ ریست فکتوری میشه؟ مثلا sms ها میپره ؟ یا فقط خاموش روشن میشه ؟
فونت فارسی داره که اس ام اس فارسی رو بخونه ؟
تا فایل جدید نریزی دوباره آپدیت نمیشه مگر اینکه خودت دستی گزینه آپدیتشو بزنی !
وقتی ریسیت هم میشه (برا من اینطوری بود ) یه 5 ثانیه صفحش سیاه میشه بعد روشن میشه تم رو بر میگردونه به تم پیش فرض ..حالا زنگ و ایناش هم برمیگرده دقیق بررسی نکردم .. به sms و شماره ها و اینا کاری نداره ..برای فارسی هم باید فریمورش فارسی ساپورت باشه .. البته آخرین فریمورش که یه مدل بیشتر نداره فارسی هم ساپورت نمیکنه فریمور hutchison هست038 هست .. که من دستی با برنامه فونت فارسی رو ریختم تو فایهای سیستمیش تا فارسی رو ساپورت کنه ..هم اس ام اس بگیره هم بده ..ولی منوش فارسی نمیشه (مگه فریمورش فارسی ساپورت باشه اونهایی که m_east_afr هستند فارسی ساپورت میکنن) ...
در کل با اون کارهایی که من کردم ..از اون به بعد ریسیت نشده.
کسی نیست جواب بده ؟آقا من دنبال چندتا تم هستم مثل تم های خود گوشی که هم فلشی باشن هم منو عوض بشه و هم از قابلیت ش یک استفاده کنه کسی داره ؟!
گوشیتو تکون بده تم رو متحرک کن
مخصوص گوشی های دارای شتاب سنج جاوا
مانند: k850i, w910i, c902, w980 and w760 میباشد.
گوشی رو به سمت راست یا چپ تکون بدید همین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان من قصد خرید w910 رو دارم از دوستانی که تو این کلوپ این گوشی رو دارند ازش راضی هستند مشکلی نداشته و...
خلاصه هرچی بود بگید دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)