تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 630 اولاول ... 121819202122232425263272122522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

داره خودمونی میشه faraz-hacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

10

چی پرسیدی مگه؟ یه بار دیگه بگو
    قا من یه جدول دیدم که ارزش هر درس رو تو کنکور نشون میداد که توی اون ریاضی 36 و عربی 2.72 بود ولی ببینم اینطوری که نمیشه یعنی کل عربی رو نزنیم به جاش یه تست ریاضی بزنیم یکیه یا اینکه نه؟؟؟(بحث تراز و ایناست؟)

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

قا من یه جدول دیدم که ارزش هر درس رو تو کنکور نشون میداد که توی اون ریاضی 36 و عربی 2.72 بود ولی ببینم اینطوری که نمیشه یعنی کل عربی رو نزنیم به جاش یه تست ریاضی بزنیم یکیه یا اینکه نه؟؟؟(بحث تراز و ایناست؟)
    این حرف که کاملا درسته !!
    بله ضریب ریاضی خیلی بالاتر از عربیه!!
    ولی همه تستای ریاضیو فیزیکو اینا رو می زنن ! تو هم میزنی !!
    فرق بین اونایی که عربیو می زنن!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

خب من دوباره می خوام سرتونو درد بیارم!!! من باید آخوند می شدم!!
    تو یکی از این پست ها دیدم که یکی از دوستانمون که فکر می کنم سهیل بود ( حال ندارم برگردم ببینم کی بود) به اعتماد به نفس اشاره کرده بود!! به خاطر این نکته می خوام از ایشون تشکر کنم!
    هممون می دونیم که اعتماد به نفس نقش مهمی داره! ولی جقدر؟
    من میگم خیلی زیاد خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر می کنید!!!
    عوامل زیادی در اعتماد به نفس دخیلند از جمله ی اونا میشه به مدرسه ای که دارید توش درس می خونید و نتیجه ی سال قبلی هاتون اشاره کرد که این تاثیر می تونه هم خوب باشه هم بد!! و امثال این ها ..
    که دست شما نیستند!! یعنی اینکه می شنوید که مثلا بهترین رتبه ی سال قبلی های مدرستون 800 بوده خب نا امید می شید!! همون اتفاقی که برای من افتاد! این دست شما نیست!
    ولی خیلی از عوامل دیگه که باعث تضعیف اعتماد به نفس می شرو می تونید از خودتون دور کنید که یکی از اونها که قبلا هم اشاره کردم حواشیه کنکوره!! فلانی که اینهمه خوند رتبش شد 20000000 من چی می شم!!!؟
    می خوام بگم من به شخصه کاملا تاثیر اعتماد به نفسو درک کردم!!
    منو سال سوم راهنمایی از یه مدرسه ی خوب انداختن بیرون!! نمی گم کجا ولی مدرسه ی شاخی بود!! من اونجا شاگرد آخر نبودم ولی جزئ شوتا بودم دیگه!!
    ولی وقتی اومدم تو این مدرسه ی جدیدم که حالا نمی گم خوبه ولی بدم نیست به خاطر اینکه فکر می کردم من از یه مدرسه ی توپ اومدم باید اینجا اول بشم اعتماد به نفس بالایی داشتم !!
    همین هم شد!!! منی که تا حالا ته رنکینگ نمره ها بودم حالا اومده بودم این اولا!!
    اون موقع فکر می کردم خب منطقیه ولی حالا که دارم مقایسه می کنم می بینم چندانم بین اینجا و اونجا فرق نیست چه بسا اینجا بهتره!! ولی من تو این بهترا نتیجه ی بهتری گرفته بودم که فقط و فقط به اعتماد به نفس ربط داشت!! من همونم !! همون قدرم درس می خونم !! دانش آموزای اینجا هم جندان فرق ندارند!! پس چی شد؟ چرا!؟
    اون مدرسه خوبه اماره کنکوره بهتری داره چون دانش آموزاش فکر می کنن از همه بهترن باید این جوری بشن !!
    این یعنی اعتماد به نفس !!
    می خوام یه چیزی بگم ولی با احتیاط!!
    برید شاگرد اول کنکورو ببینید !!! تو کل دوران تحصیلش همیشه اول بوده !! اول !!
    تو مدرسه ی خوبی هم نبوده ها!! شاید اول اونجا آخر یه مدرسه ی خوبم نبوده ها ولی اون اول بوده!!
    این اول بودنو اول بودن بود که اولش کرد یعنی اعتماد به نفس!!!
    در هر صورت همه چیز اعتماد به نفسه
    اعتماد به نفسه که باعث یقین می شه، یقینه که باعث رسیدن به هدف می شه!!!
    فکر می کنم این موضوع هنوز جای بحث داشته باشه ولی دیگه خوابم می یاد!!!
    Last edited by dampayi; 04-08-2008 at 17:10.

4. 3 کاربر از dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

آقا سلام
    ما كنكوري 87 بوديم هيچي نشديم
    اومديم واسه 88
    در مورد كتاباي شيمي در عالي بودن مبتكران (بازرگاني) شك نكنيد
    فيزيك انديشه هم خيلي خوبه من گرفتمش .يه پك 5 جلديه(2 پايه و 3 تا پيش) من تهراني نيستم ولي بايد بريد خيابون انقلاب نمايندگي فروش كتاباي قلم چي زير زمينش كتاباي قديمي داره اين فيزيك هارو هم داره(حال كرديد آدرس دادنو)
    در مورد درگير بودن توي حواشي كنكور هم حرفاي اين داداشمونو (دمپايي) قبول دارم
    من خودم پارسال همش درگير همين حواشي بودم
    اينقدري كه در مورد كنكور و مشاوره اطلاعات داشتم فكر كنم همت يار نداشت
    به هرحال بشينيد درس بخونيد
    اگه تو درس خوندن تو ديد نباشيد بهتره.چون استرس مياره
    يعني طوري نباشيد كه همه بگن شما حتما تك رقمي هستيد

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

ولی تو مدرسه ضعیف اول بودن انگیزه ایجاد نمیکنه که اول بشی باید یه آدمای شاخ رقیبات باشن تا انگیزه داشته باشی بهشون برسی مثلا من تو کلاسمون نفر 5ام 6 ام بودم انگیزه داشتم تا بشم اول دارمم نزدیک میشم سطح کلاسمونم فوق العادس واسه همین مدرسه خوب خم بده هم خوب اگه نفرای آخر باشی و ببینی نمیتونی برسونی خودتو افتضاحه اما اگر نفر 5 تا دهم باشی خیلی خوبه خودتو میرسونی اون بالا بالای بالا ( یاد یاس افتادم )

داره خودمونی میشه milad_espersoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به همگی من تو پست های قبلی گفته بودم من کنکوری 87 بودم و کارنامه هم رو حتی زده بودم

خواستم در مورد آزمونهای آزمایشی یه سری تجربه که دارم بگم
    اول در مورد آزمون های سنجش بگم این آزمونها هیچ ربطی به خوده سازمان سنجش نداره و و مربوط میشه به شرکت تعاونی وخدماتی سازمان سنجش یعنی شرکتی که به کارکنان سازمان سنجش ارائه خدمات رفاهی میده و برای آزمون های سنجش هیچ طراحی وجود نداره ! درسته این سوال هایی که از امثال ما امتحان میگیرن سوال های 30 سال گذشته کنکور سراسری و آزاد هست که تکرار شده حاضر هستم ثابت کنم
    ولی من پیشنهاد میکنم که فقط فقط 3آزمون جامع رو ثبت نام کنید حتی اگه قلم چی یا گزینه دو یا مبتکران هم میرید ختما 3آزمون آخر رو ثبت نام کنید چون بنا به ارزون بودنش تعداد نفرات بیشتری ثبت نام میکنن و جامعه آماری بالا میره پس رتبه شما واقعی تر هست ولی هیچوقت تعدادشرکت کنندگان اون به جامعه آماری کنکور سراسری نمیرسه
    البته چند آزمون اول برنامه ریزی درسی خیلی مزخرفی داره انو میتونید حتی خودتون هم بفهمید

در آزمون های آزمایشی کسی به دنبال درصد هاش نباشه که چی رو چند درصد زدی و همیشه به دنبال این باشید که از سوال هایی که پاسخ دادید چند تا از اون ها غلط هست و چند تا درست بعد از این برید دنبال درصد و باید دنبال این باشید که تعداد غلط های خودتونآزمون به آزمون کم کنید و اینکار با یه آزمون یا دو آزمون بدست نمیاد ولی باید پیشرفت داشته باشید یعنی اینکه تعداد پاسخ های غلط هر آزمون از آزمون قبلی باید کمتر بشه مطمئن باشید وقتی رسید به آزمون سراسری تعداد غلط های شما نمیگم صفر ولی در کل 235 سوال کمتر از 5 تا میشه

به همین میگن شیوه تست زنی شیوه تست زنی مثل قدیما مهندسی معکوس نیست یا شاخ و دم داشته باشه باور کنید همینه
    در مورد مهندسی معکوس بگم هرکس رفت دنبالش مطمئن باشه ضربه بدی میخوره و وقت خودش رو تلف کرده
    به موقغ خودش در مورد مهندسی معکوس یه توضیحی میدم که چه چیز مزخرفی هست
    به نظر من همه آزمون ها خوب هستن بسته به ظرفیت طرف داره فقط توصیه من این هست که هر آزمونی شرکت میکنید تا آخر وقت آزمون بشینید حتی اگه حالتون هم خوب نبود باز هم برید آزمون بدید به جز در مواقع اضطراری که خدای نکرده رو به قبله شدید"بگو خدا نکنه"

8. این کاربر از milad_espersoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بابا اين مبتكران هم داره به اسم انديشه سازان هرچي دلش ميخواد به خورد اين كنكوري هاي بدبخت ميده!!
    مبتکرانم کتابای خوبی داره

به موقغ خودش در مورد مهندسی معکوس یه توضیحی میدم که چه چیز مزخرفی هست
    حتما یه توضیح بدید

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

سهیل جان به خاطره هدفی( این سوالا و...) که داری ممنون!!
    ولی من اوقات فراقتمو می یام پای اینترنت!!
    موفق باشی!

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

آقا سهیل کدوم دانشگاه زدی اولیتو؟

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

چرا بابا جواب میدم !

مکانیک امیر کبیر رو زدم
    بعدش عمران تهران
    که مکانیم رو بعید میدونم قبول شم
    ولی عمران دانشگاه تهران قبول میشم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •