تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ميزان رضايت شما از كيفيت سريال تاريخي يوسف پيامبر چقدر

راي دهنده
513. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

77 15.01%
  • خوب

126 24.56%
  • متوسط

102 19.88%
  • ضعيف

208 40.55%
صفحه 22 از 156 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1553

نام تاپيک: سريال يوسف پيامبر (ع)

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آخه كدوم آدم آي كيو اي موقعي كه شيطون رو تو صورت دختره مي بينه تحريك مي شه!
    اينا واقعا حضرت يوسف و كارش رو مسخره كردن!
    شما بگين! اگه واقعيت اينجوري بوده اونوقت چه هنري كرده يوزارسيف جان ما!!!!!!!!
    خوب ببینید اینم یه فیلم هست . نمیشه ازش انتظار زیادی داشت. ممکنه که هدف و ایده کارگردان یک چیزی بوده که ما نمیتونیم اون مفهومی رو که خواسته ازش بیرون بیاریم.

ولی کلا خیلی ساده و کارتونی و تداتر گونه طراحی شده. مثلا دکور طوری رنگ بندی شده و نورپردازی که معلومه از کارتن و چوبه ؟؟
    یا فرشته وحی که نازل میشه. مخصوصا اون قسمت که در داخل چاه میاد . کاملا معلومه از طنابی دارن میکشن پایین.

خیلی ضعیف کار شده این جلوه های ویژه .

2. این کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب ببینید اینم یه فیلم هست . نمیشه ازش انتظار زیادی داشت. ممکنه که هدف و ایده کارگردان یک چیزی بوده که ما نمیتونیم اون مفهومی رو که خواسته ازش بیرون بیاریم.
    موافقم ...

ولی کلا خیلی ساده و کارتونی و تداتر گونه طراحی شده. مثلا دکور طوری رنگ بندی شده و نورپردازی که معلومه از کارتن و چوبه ؟؟
    یا فرشته وحی که نازل میشه. مخصوصا اون قسمت که در داخل چاه میاد . کاملا معلومه از طنابی دارن میکشن پایین.

خیلی ضعیف کار شده این جلوه های ویژه .
    درسته .... هنوز جلوه های ویژه ی ما اونقدر پیشرفت نکرده... و هیچ حای مقایسه ای با فیلم های خارجی نداره !!!

من نمیدونم اینا چرا یکم افرادشون رو نمی فرستن خارج تا آموزش ببینن برای این کارای گرافیکی ... یا حداقل سیستماشونو ببرن بالا !!! دوربین های جدید و مدرن بخرن ... این فیلم های تاریخی رو باید خیلی بیشتر از اینا بهش توجه کنن و خرجش کنن...

داره خودمونی میشه Chameleon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یوزارسیف یا همان یوسف کنار یکی از کارکنان قصر عزیز مصر راه می رود و به او می گوید: چرا اینهمه زود بازگشتید؟

و در جواب می شنود: بازمان گرداندند.

صدای خنده ما خانه را پر می کند و من تعجب می کنم از این ادبیات قرون وسطایی در سریال های این دوره زمانه که برای انسان های این دوره زمانه ساخته می شوند.

اما این تمام موضوع خنده داری نیست که درباره سریال حضرت یوسف من را می خنداند. به شدت می خنداند.

به این فکر می کنم که کارگردان این سریال عجب آدم زیرکی است که از یوسف زیبایی زدایی کرده( این اصطلاح را خودم اختراع کرده ام). یعنی فردی را برای بازی در نقش یوسف انتخاب کرده که به جای شباهت به یوسف زیبا باعث تعجب و در درجه دوم باعث خنده می شود. به هر حال زیبایی نسبی است اما فکر می کنم این دیگر جزء عجایب هفت گانه جهان معاصر باشد که بینندگان سریال حضرت یوسف او را مردی ببینند با پوست سفید شیشه ای و لبهای گوشتالوی قرمز و ابروهایی که ناشیانه آرایش شده است.

از لباس های ضخیم و فراوان زلیخا هم بگذریم که کمترین شباهتی به لباس زنان مصری ندارد. زنان مصری که حتما می دانید با لباس میانه خوبی نداشتند.

اما انتخاب جهانبخش سلطانی با آن ته لهجه اصفهانی به عنوان فرعون و انتخاب پروانه معصومی به عنوان همسر فرعون را باید یک پدیده در تلویزیون ایران بدانیم. به همه اینها گریم بازیگران ، طراحی صحنه افتضاح و کودکانه این سریال را اضافه کنیم اینطوری یک کمدی ناب تولید می شود به نام یوزارسیف و زلیخا.

اگر بخواهیم می توانیم برای نمک داستان لباس ندیمه های زلیخا را هم در نظر بگیریم.

به هر حال من بی صبرانه انتظار می کشیدم آن یوسف کوچک بسیار غیرعادی که بیشتر شکل دخترخانم هاست تا اقاپسرهایی که قرار است پیامبر باشند بزرگ شود و یوسف را در سن جوانی ببینم اما هرگز تصور نمی کردم با این پدیده روبرو بشوم.

5. 2 کاربر از Chameleon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز جادوگر جوان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

میگم این فیلم لینک دانلود تمام قسمتاش هست یا نه

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

با تمام حرف هايي كه زده شده به نظر ميرسه زمان پخشش هم بسيار كوتاهه.
    40 تا 45 دقيقه.

من هم با نظر دوستان موافقم. لباس هاي مصري ها اصلاً آن چيزي نيست كه در اين سريال نشان داده شده است.

مردان مصري باستان با يك گردنبند فلزي كه از گردن شروع مي شود و در بالاي سينه ختم ميگردد و با يك لباس دامن مانند از زير شكم تا زانويشان را مي پوشانند و بقيه نقاط بدنشان عريان است و برده هايشان هم كه اكثراً عريانند. البته در مورد زنان هيچ اطلاعي ندارم ولي اين چيزي كه الآن در حال نمايش است بيشتربه عرب ها شباهت دارد تا مصري هاي باستان.

البته اين نكته را بايد مد نظر قرار داد كه صدا و سيماي جمهوري اسلامي بسيار سخت گيرانه در مورد پوشش عمل مي‌كند كه باعث تمام اين نا هنجاري هاست. در حالي كه اكثر مردم از ماهواره استفاده مي‌كنند، آنها كماكان قديمي فكر ميكنند و انتظار دارند مردم هم همان چيزهايي كه آنها مي گويند قبول كنند.
    Last edited by Pejvak61; 18-10-2008 at 13:06.

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

می گم آخرش زلیخا زن یوسف می شه یا نه؟

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

ها بله !
    البته دقیقش رو نمی دونم (!) ولی حدودش اینه که وقتی هر دوشون پیر می شند از خدا در خواست می کنند که جوان بشند و می شند .

============================================
    در مورد قسمت قبلی :

گرش ببینی و دست از ترنج بشناسی
    روا بود که ملامت کنی زلیخارا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gigawarn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شما چقدر باحالینا حتما میخواین لباسای نازک و عریان بپوشن
    اونوقت دیگه تلویزیون نشون نمی داد

این چند وقته ناجور شده سریال مثل فیلم های س ک س ی شده

در کل سریال جالبه از دیگه سریالها جالبتره پیشرفت و بدون خاک و خولی

سریالهایامام های دیگه جالب نبود

فکرش رو بکیند هالیوود این سریال رو درست کنه وای چی میشه واقعا اونموقس که فیلم دیدن داره

11. این کاربر از Gigawarn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ها بله !
    البته دقیقش رو نمی دونم (!) ولی حدودش اینه که وقتی هر دوشون پیر می شند از خدا در خواست می کنند که جوان بشند و می شند .

============================================
    در مورد قسمت قبلی :

گرش ببینی و دست از ترنج بشناسی

روا بود که ملامت کنی زلیخارا
    منم اینو شنیدم( که زلیخا با حضرت یوسف ازدواج میکنه). این زلیخام داستان سرنوشتش خیلی جالبه ها .من شنیدم آخرش دچار فقرو فلاکت میشه .
    Last edited by 4039; 18-10-2008 at 20:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

عجب چیزی بوده این چند قسمت ها ؟؟
    خیلی مستهجن صحبت می کنن بچه 6 ساله فامیلمون کلا شفاف سازی می کرد صحبتهای زولیخواه رو .
    ولی من عاشق معجزات رخ داده در زمان حضرت یوسف است. خیلی با داستان ها و مطالبی که می دونستم حال می کردم . اما وقتی این سریال رو دیدم خیلی یه جور شدم چون فکر کنم فیلم ضعیف کار شده . شخصیت والای داستانی حضرت یوسف تو ذهنم پایین اومد.
    البته من اصلا باور ندارم به این فیلم و صحنه هاش. اصلا فکر می کنم از روی کتابها کار می کردند واقعی تر میشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •