به احتمال زیاد از رنگ و اندازه اش و طراحی زمین تا آسمون پشتش !
ولی سونی اریکسون خوبه
کا 800 کا 770 کا810 رو میخری با ظاهری کاملا متفاوت اونوقت میبینی هیچ فرقی ندارند
فقط قابشون عوض شده![]()
به احتمال زیاد از رنگ و اندازه اش و طراحی زمین تا آسمون پشتش !
ولی سونی اریکسون خوبه
کا 800 کا 770 کا810 رو میخری با ظاهری کاملا متفاوت اونوقت میبینی هیچ فرقی ندارند
فقط قابشون عوض شده![]()
البته منم مثل بعضی ها روی برند خاصی تعصب ندارم و اصلا برند برام مهم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اما نمیدونم چرا وقتی ان78 می بینم یاد ان82 می افتم یا اسطوره گوشی های نوکیا که معلوم نیست کی به بازار میاد یعنی ان96 انگار ان81 گرفتی باد کردی و اصلا طرح های نوکیا تکراری نیست و همه گوشی هاش زمین تا آسمون با هم فرق می کنن از سیستم عامل بگیر که نوکیا گوشی با 60 تا سیستم عامل تولید می کنه تا سایر موارد----------- در آخر هم بگم که من اصلا متعصب نیستما فقط دنبال گوشی با امکانات بالا هستم فقط نمیدونم چرا دوست ندارم این گوشی از برندای دیگه به غیر از برند محبوبم باشه !!!!!!!!!!!!!!!!
بابا خوب اون شرکت سازنده چه گناهی داره...
اگه شما طرح جدید دارین واسه شکل جدید گوشی بگید...حتما اگه طرحتون خوب باشه اون شرکت سازنده اگه طرحتون خوب باشه پول خوبی بهتون میده...امتحانش ضرر نداره...
=======================================
خوب شرکت سازند اگه طرحی جدید بود میزد دیگه مگه مرض داره که نزنه...
تازه نوکیا خیلی ابتکار داشت که اسلاید 2 طرفه زد...همون اسلاید 2 طرفه به یک دنیا می ارزه...همون جی پی اس نوکیا به یک دنیا می ارزه...
لطفا به درکو فهم پست بدید...
9کرممم...
بابا بس کنید دیگه. حوصله منو که اینقد تعصب دارمو بردید دیگه وای به حال بقیه.
برید دنبال نون باشید که خربزه آبه
حالا تا فردا صبح طرفدارای نوکیا بگن Se بده. مگه تو کت مو بقیه فن بوی هاش میره؟
برعکسشم صدق میکنه.
تو کت سامسونگیا که اصلا نمیره!!!
پش بیخیال شید.
علی امضات چه قدر برام خوشحال کنندست
من این پستو باید در جواب یکی از دوستان که طراحی سونی اریکسون رو به رخ میکشه بایستی بدم .
نگاه کنید طراحی این کمپانی طی سالها چقدر پیشرفت کرده :
فقط اومده شکل جوی استیک رو تغییر داده !
بقیه گوشیهاش پیشکش دیگه !
مخلصیم .
البته امیر جون مگه سامسونگ و نوکیا طرح های شبیه هم ندارن به خدا وقتی میری تو gsmarena و all phones نوکیا میبینی انگار یک گوشی ورداشتن رنگش و اسمش عوض کردن یا همین سامسونگ به خدا انقدر مدل شبیه هم داره که تشخیص دادنشون از هم مشکله ولی این که نمیشه ایراد مشخصه که کمپانی ها از طرح های موفق و پرفروششون تو مدل های دیگشون استفاده می کنن خب سونی اریکسون هم بعد از موفقیتش تو فروش کا750 و کا800 از طرح این گوشی تو سایر مدل هاش استفاده کرد که فکر نمی کنم این کار ایرادی داشته باشه چون اگه ایراد داشت نوکیا و سامسونگ و ال جی دیگه این کار نمی کردن
تا حالا دقت نکرده بودم --- چقدر خوششششششگلن !!!!نگاه کنید طراحی این کمپانی طی سالها چقدر پیشرفت کرده :
جااااااااااااااان فقط این :
نوکیایی های حسرت به دل بنگرید ---سیراب شوید :
علی میخوای بری ؟ جانه سعید نرو --- پس دیگه ما کله کیو بخوابونیم ؟
Last edited by ^^ HAMID ^^; 03-08-2008 at 18:52.
حالا چرا اینقدر شاکی ؟
نمیدونم اینجا بود یا اون یکی تاپیک
گفتم که نوکیا هم از رو دست خودش کپی میزنه !!(ان81 و 96 )
این اصلا مختص یه کارخونه نیست
علی جون منم تو پست 217 همین گفتم کمپانی ها از طرح گوشی های پرفروششون تو طراحی مدل های بعدیشون استفاده می کنن این که دلیل نمیشه که ما بگیم هیچ پیشرفتی تو طراحی نبوده!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)