بابا 2008 نکست جن بود دیگه تابلوی !!! شما فرقی بین نسخه PC , PS3 , XBOX360 دیدی به ما هم بگو !!!
بابا 2008 نکست جن بود دیگه تابلوی !!! شما فرقی بین نسخه PC , PS3 , XBOX360 دیدی به ما هم بگو !!!
سلام خدمت دوستان :
دوستان گفتن نکست نیست و هست و شاید و اما من چیزی سر در نیاوردم هست یا نست اینو ولش اما در مورد اینکه فرق بین نسخه کنسولها .
به نظر من که ساکر در کامپیوتر بهتر از ایکس باکس و پی اس 3 هستش من در هر سه ساکر بازی کردم ولی هیچ کدوم به زیبایی کامپیوتر نبود گرچه تفاوتی نداشتند ولی خوب یه جورایی در دوکنسول برتر مثل سریهای قبل بود ولی در کامپیوتر نه.
من که توی چندین سایت دیدم و خوندم نکست هستش
و امیدوارم که نکست باشه
اقا کسی تریلری عکسی پیدا نکرده که جدید باشه
نکست جن یعنی چی ؟ یکی به من بگه.
با سلام
آقا نكست جن به بازي يا هر چيزي مربوط به نسل بعد باشن رو ميگن
ولي اقا دم اين سوكر گرم الان چند سالي ميشه خوب حال فيفا رو ميگيره فيفا دايما داره تبليغ ميكنه ولي هميشه بازي قابل قبولي
نسبت به رقيبش ارايه نداده .
Last edited by Mehdi.KinG; 16-07-2008 at 02:18. دليل: اشتباه
سلام خدمت دوستان:
میگم امروز چندتا عکس از فیفا09 نسخه کامپیوتر پخش شده وای عجب بازیه ها معذرت واس این اومدم کسی عکس جدید نداره؟؟؟
اخه این ساکر واس چی اینقدر تو خفا هست باید یه کم تبلیغ کنه
من که کف کردم
چرا هیچ خبری از ساکر 2009 نیست
این نمایشگاه E3 چیزی در مورد ساکر نداشته
اگه نکستجن هست باید سیستم بالایی هم بخواد.
من دیدم این تاپیک خوابیده گفتم بیدارش کنم
اینها حرفهای اقای خاویر بائز مدیر سایت گیم اکسس هست :
ایا میدونستید این بازی همیشه 5 ماه بعد از پخش شدن در کل اروپا برای امریکا و سایر قاره های دیگه ریلیز میشه؟؟ خب من در صحبتها و تماسهایی که با خود شرکت تولید کننده بازی داشتم ازشون خواستم که در سه قاره اسیا اروپا و امریکا همزمان این بازی رو پخش کنند... بهترین حرفهایی که از زبان تهییه کننده بازی جناب تاکاسوکا شنیدم این بوده که ما بزرگترین بازی فوتبال رو بر اساس طبقه بندی قاره های جهان تقدیمتون مکینیم که در اینده ای نزدیک بیشتر طرفداران خواهان تولید نسخه های بیشتر این بازی باشند...
ممنونم از اقای تیمونی بلایر که تونستن اطلاعات تکمیلی و کافی رو در اختیارمون بزارن... دموی این این بازی رو ما در نمایشگاه e3 2008 برای همگان به معرض نمایش خواهیم گذاشت....
اینها همه صحبتهایی بود که مدیر سایت گیم اکسس اقای خاویر بائز دربارش حرف میزد
پس چرا هیچ دمویی نشون داده نشد
ما که هر چی صبر کردیم هیچی دستمون رو نگرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)