وای این هفته با ملوان بازی داریم؟!
خدایی بازی این دوتا تیم که میشه غمم می گیره...
باید این بازی رو هم ببریم!!!
وای این هفته با ملوان بازی داریم؟!
خدایی بازی این دوتا تیم که میشه غمم می گیره...
باید این بازی رو هم ببریم!!!
این الان شعار بود دیگه ان شاالله نه؟!
اوه اوه ، فهمیدم چیو می گی!
همون که می گفت داماش همون پگاه و الی تا آخر...
ما اینیم دیگه!
دست همه ی بچه ها درد نکنه...
فردا ساعت 3 و 15!
به امید پیروزی داماش...
اقا قراره بازی ساعت 2.15 برگزار بشه... منتظر شما رشتی ها در ورزشگاه هستیم...
شنیدم استاندار به تیم ملوان فشار آورده که باید بازی رو ببازین تا پگاه بمونه ! ولی ممی شدیدا تاکید کرده ما به هیچ وجه این کار رو نمی کنیم... ان شالله بازی بی حاشیه باشه .. فحش و فحش کاری نبینیم...
ملوان 3 - داماش 0
شما هم خود عروسی دیگه؟2 کلام از مادر عروس
شماره بدم جوابمو بدی ؟! بابا من رشتی ها رو دوست دارمحیف اینجا نمیتونم جوابتو بدمچرا شما اینقد خشنین..
![]()
چطور؟!مگه ساعت 3 و 15 نبود؟!
...
بابا بیخیال اینا همش شایعه س!
ان شاالله!ما که از خدامونه...
یکم اغراق آمیز نشد؟!
==========
ول کنین این حرفا رو...
اینا چه تاثیری روو بازی دارن که اینقدر خودتونو درگیر می کنین؟!
در پایان با انزلی چی های با منطق و خوش اخلاق می سازیم!
به امید یه بازی خوب و دیدنی و پیروزی داماش...
Last edited by Mojtaba-MCI; 04-03-2009 at 09:20.
داخل شهر تابلو ها ساعت 3.15 زده... من از سایت هواردارن باشگاه ملوان گفتم. به این ادرس.چطور؟!مگه ساعت 3 و 15 نبود؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنه چرا اغراق آمیز ؟ مگه چنین نتایجی نداشتیم ؟ وقتی این فصل تو رشت داماش رو بردیم تو انزلی چرا نتونیم ؟یکم اغراق آمیز نشد
ما تنها تیم شهرستانی لیگ برتریم بابا ... جزو سه تیم اول تاسیس یافته تو ایرانیم... صد در صد می بریم...
داخل شهر تابلو ها ساعت 3.15 زده... من از سایت هواردارن باشگاه ملوان گفتم. به این ادرس.چطور؟!مگه ساعت 3 و 15 نبود؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنه چرا اغراق آمیز ؟ مگه چنین نتایجی نداشتیم ؟ وقتی این فصل تو رشت داماش رو بردیم تو انزلی چرا نتونیم ؟یکم اغراق آمیز نشد
ما تنها تیم شهرستانی لیگ برتریم بابا ... جزو سه تیم اول تاسیس یافته تو ایرانیم... صد در صد می بریم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)