پست بالا تایید میشه کاملا.
حرف شما یکمش درسته ولی خواهشن صفحه نمایش K800 رو با 6300 مقایسه کن تا متوجه برتری 6300 بشی. به نظر من این ضعف سونی اریکسونه.باید قبول کرد که نوکیا از بعضی جهات بهتره
بايد هم بهتر باشه.اما اون برتري خيلي كمه.فقط يه اسم دهن پر كنه.16 ميليون كجا... 262 هزار كجا...رف شما یکمش درسته ولی خواهشن صفحه نمایش K800 رو با 6300 مقایسه کن تا متوجه برتری 6300 بشی. به نظر من این ضعف سونی اریکسونه.باید قبول کرد که نوکیا از بعضی جهات بهتره
آيا اين به اين ميرزه كه شما باطري را زود به زود شارژ كني؟ به خاطر اين يه ذره تفاوت؟
اما من هم بگما...من خيلي بيشتر صفحه نمايش كا 800 را قبول دارم.
حالا اين به كنار...
گوشي هاي جديد سوني را خواهيد ديد كه چه ميكنن. مثل C905 كه تو چند تا صفحه قبل صفحه هاي نمايششون با هم با يك عكس مقايسه شده بود... حتما برو و نگاه كن. اون وقت برايتنس را ميبيني!!!!!
چرا میزنی؟
راستی چرا اکثر باطری های K800 یه روز شارژ هم نگه نمیدارند؟
الهي من بميرم!چرا میزنی؟
راستی چرا اکثر باطری های K800 یه روز شارژ هم نگه نمیدارند؟
معذرت مي خوام.ترسيدي؟
والا اگه عادي ازش استفاده كني2 روز و نصفي قشنگ ميره
اينجوري هام كه ميگي نيســـــت !
مگه ميخواي چيكار كني كــــه يه روز هم برات شارژ نميزنه عادي ازش استفاده كن دوستمون هم گفتن 2 روز نصفي شايد هم بيشتر برات بــــزنه
موفق باشيد!![]()
بنده خدا راست میگه کا800 های جدید حتی 12 ساعت با استفاده معمولی شارژ نگه نمیدارند.
بذارید یه خاطر واستون بگم یکشنبه میخواستیم بریم مسافرت من شب میخواستم گوشیم رو شارژ کنم(ک800)اما متاسفانه برق قطع بود و با 95درصد شارژ گوشیم موند.صبحش رفتیم و من قدری آهنگ گوش کردم البته در حد نیم ساعت و روزانه گوش دادن آهنگم نیم ساعت بود چهارشنبه بعد ازظهر به خونه برگشتم اونجا هیچ شارژری نبردم چون مطمئن بودم کا800 خودم دووم میاره.حساب کنید چند روز شد وقتی به خونه رسیدم رفتم شارژش کنم باور کنید 12 یا 17 درصد مونده بود البته روز چهارشنبه رو آهنگ گوش ندادم و کلا استفاده معمولی در حد نیاز داشتم.تقریبا روزی 10-5 مکالمه هم داشتم.و نیم ساعت آهنگ گوش دادن البته یه بار هم فکر کنم نیم ساعتی بازی کردم.
کا800 های الان همشون آشغال و تقلبی هستش.رفیقم خرید همین مشکل رو داشت وقتی رفت به فروشنده گفت .فروشنده میگه باید خودت باتری ارجینالش رو جداگانه به قیمت 15 هزار تومان بخری.
اخه مگه میشه قیمت دبلیو810 که مال سال 2005 هست با کا800 تقریبا در یک رده باشه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب نکته آموزنده ای(اینکه همیشه سری اول را بخرید).
ولی خودمونیم هنوز هم مثل قبلا رمان مینویسی![]()
چاکریم حسین جون.
آدم چیزی رو که مینویسه بهتره که با دلیل و سند باشه.
نه اینکه همیشه سری اول رو بخرید ولی معمولش اینه بود ه که گوشیهای پرفروش توی ایران بعد از تقریبا یک و نیم یا دو سال دیگه کیفیت ساخت سری اول رو ندارند اما از نظر نرم افزار شاید همون باشه و شاید هم بهتر.
کاملا تایید میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)