یعنی هیچکس نمیدونه واقعا؟
یعنی هیچکس نمیدونه واقعا؟
خیر ... پس ببخشید اگر باتری کم شد چطوری باید شارژش کنیم ؟ با وصل کردن برق دیگه
اما بهتره زیاد نباشه مثلا 10 دفه بزنی و بکشی ...! چون شوک وارد میکنه به هر حال
ریجستر جون اگه لپ تاپ شارژش تموم شده باشه ما می تونیم همزمان که روشن هست به برق وصلش کنیم
و یا می تونیم دز زمان روشن بودن و استفاده از برق اون رو از برق بکشیم تا از باتری استفاده کنه؟
همون طوری که توی دفترچه راهنمای لپ تاپ ها هم نوشته برای وصل کردن شارژر (چه وقتی لپ تاپ روشنه و چه وقتی که خاموشه) اول باید شارژر رو به لپ تاپ وصل کنید و بعد بزنیدش توی برق. اینم به خاطر اینه که اگه دقت کرده باشید همیشه وقتی برق شارژر رو می زنید به برق یه جرقه می زنه و این می تونه به لپ تاپ صدمه بزنه ولی اگه این جوری که گفتم عمل کنید چون شارژر فیل تر (!) جریان داره جلوی صدمه خوردن به لپ تاپ رو می گیره.
خوب با این حساب می شه اول شارژر رو به برق زد بعد 40 ثانیه صبر کرد بعد به لپ تاپ وصل کرد؟
اینو دیگه خبر ندارم! ولی توی دفترچه نوشته بود اول شارژر رو بزنید به لپ تاپ بعد بزنید به برق. ناگفته نمونه که در مورد شارژ موبایل هم همین طوره.
اره اینو خوندم ولی خوب بعد 30 یا 40 ثانیه دیگه ولتاژ که ثابت شده
منم یه مشکل جدیدا پیدا کردم وقتی باطری رو میزنم تو دستگاه شناسایی نمیشه و چراغ شارژش هم روشن نمیشه !؟
یعنی باطری م خراب شده دیگه ؟
ممنون از دوستان
حالا برعکسش هم امکان داره یعنی زمانی که روشنه و برق و باطری هر دو بهش هست مثلا میبینی زمان استتفاده زیاد شده ایا میشه در همون حالت روشن بودن باطری رو خارج کرد یا نه؟
ممنون و ایا برای استفاده طولانی که به برق هست باید باطری درورده بشه یا نه
من یه قسنتش رو جواب می دم واونم اینکه برای استفاده ی طولانی مدت که برقم وصل هست نباید باتری رو در اورد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)